Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Dosta su radnji ubacili u here maps poslednjim apdejtima pa se sve bolje snalazi sa takvim zahtevima.

Fino radi Cortana kao reminder, pre par dana sam rekao da me podseti da kupim određenje stvari kad budem u izvesnoj radnji, odlično radi.

wp_ss_20150103_0001.png

Kod mene na L720 ne radi jel trebam da podesavam nesto posebno? Region mi je USA jezik engleski(USA).

GPS uključiš , , Keyboard English(Usa) , Language English (Usa) , region - Country -United States , Region format -match phone language

aj ovde da pitam
imam sbb-ov mail i hteo bih na fon da primam poruke, e sad da mi kazete dali moze i ako moze kako da to izvedem
e jos jedno pitanje,skinuo sam Spotify i nikako ga je instaliram ,ne mogu da napravim, nalog uvek mi kaze da je neka greska

Drugari, koja je najbolja aplikacija za pracenje fudbalskih transfera?

one football je odlična, to je ustvari goal.com za wp

Kako da sacuvam slike sa vibera, pokusavao sam i nisam nasao opciju? :)

Kako da sacuvam slike sa vibera, pokusavao sam i nisam nasao opciju? :)

Ako koristis Mobile Data onda stikliraj ovo..
c03e0f280166ef30dbdad1aef5a4ae21.png

Da li neko ima problema sa automatskim uploadovanjem slika na OneDrive? Sve sam ispodesavao po uputsvu, al upload starih slika nikako da krene. Jel ima neki nacin ili sve moraju rucno da se dodaju? I kada bude dostupna "Select all" opcija, meni je uvek onemogucena?

Koja vam je aplikacija za vremensku prognozu?U smislu tačnosti i osvežavanja?

Hajde da malo pokažemo drugima, koji koriste ovaj forum, a opet bi voleli videti neke od mogućnosti, vizuelnih... Kako to izgleda...
Recimo folderi...
Možda i temu za screen shotove da napravimo, a ne znam dali može u ovom delu foruma da otvorimo, nešto što bi bilo vezano samo za WP telefone...
Recimo skrinovi sa vaših telefona, ne znam... Dajte predlog...

Recimo...

Untitled_1.png

Recimo...

Poslednja izmena:
@dragosavljevic koja ti ovo Notes app?

Da, samo dali možemo otvoriti temu za to ili da to radimo ovde, u ovoj temi?

Sto se vremena tice, vec sam napisao u drugoj temi, ubedljivo najbolja je accuweather.Zasto?Pa zato sto je to mozda prva zvanicna aplikacija za vreme koje je izasla za wp8, redovno je azuriraju, izgleda bolje na windowsu nego na androidu, ima puno korisnih informacija(izl. i zalaz. sunca, vetar, udari vetra, padavine, real feel, vidljivost, uv index i jos mnogo toga).Pored toga veoma je tacna i od pre nekoliko dana ima i upozorenja za Srbiju, dobijena od RHMZ i meteoalarma.Takodje ima i mozda najbolji lockscreen.Jedina mana je sto ne radi kada se stavi srpski jezik i live tile mi se ne svidja.
Sto se ostalih tice(moje misljenje):
-Amazing Weather HD: nije azurirana 6 i vise meseci, lose slike za lockscreen, interfejs aplikacije mi se uopste ne svidja, kao ni grafikoni unutar aplikacije, ne azurira u isto vreme live tile i lockscreen, pa su cesto razlicite temperature...
-Msn Weather: po meni, najgora od svih!Uzasno netacna, letos sve druge aplikacije prikazuju vedro i 20C, ona oblacno 13C, uzas!Pored toga je i spora, baguje, ne azurira se redovno, jos ubacili glupe reklame, jedino dobro sto ima srpski jezik i lep interfejs.
-Weather to go, prognoza: nisu lose, koristio sam ih neko vreme, nemam nikakve konkretne zamerke...
Ako neko ima jos nesto da doda, slobodno...
Imam neke aplikacije da preporucim koje mozda nisu toliko popularne, ali veoma korisne:
-Clipboarder
-File Attacher(za slanje attachmenta preko email-a)
-Stop n' go(najbolji stopwatch&timer)
-Seven - 7 Minute Workout
-5translate(jeste da se placa, ali je ubedljivo najbolji prevodilac, pored toga ima i dictionary)

Ja za live tile koristim "vreme u srbiji" koja odlično ažurira podatke, a za ostalo "weather" (the weather channel, koji ima hourly prognozu, i za deset dana itd.

Ja za live tile koristim "vreme u srbiji" koja odlično ažurira podatke, a za ostalo "weather" (the weather channel, koji ima hourly prognozu, i za deset dana itd.

VuS je odlicna , pisao sam skoro Developeru da ubaci push notifikacije za ona upozorenja RHMZ (oblacno, nevreme, pljuskovi) itd...to bi bilo jako korisno, posto su u pitanju nase lokacije i upozorenja nasih mernih stanica, znaci nema preciznije od toga.

Vrh Dno