Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Mislim i da nije toliko potrebna.. Korisnije bi bilo da napravimo W10temu za telefone ili da ovu renameuju u generalno Windows Phone ili Win Mobile, kako ce se zvati vec sledeca verzija sistema.

Da li se nekome brze trosi baterija posle update na Denim? Zali mi se lepsa polovina da njena Lumia 720 brze trosi bateriju

Ocajni su sa ovim update-om. Kao za kratko vreme ce ga svi dobiti. Dobila uglavnom 520 koja i nema neke koristi od njega, cisto promena naziva u extras+info

Dosadni ste više sa tim verglanjem oko apdejta. Biće kad bude spreman, niko nije dao odrednicu kada, u čemu je problem a ruku na srce, ako to toliko boli uvek možeš da prodaš telefon i uzmeš drugi sa os-om kojim ćeš biti zadovoljan

Jedina stavka koju zameram je sporije paljenje lumia kamere, a opet... Nikad nisam bio u situaciji da sam zakasnio sa okidanjem... :D

Dosadni ste više sa tim verglanjem oko apdejta. Biće kad bude spreman, niko nije dao odrednicu kada, u čemu je problem a ruku na srce, ako to toliko boli uvek možeš da prodaš telefon i uzmeš drugi sa os-om kojim ćeš biti zadovoljan

Zato sto su prvo rekli da ce biti do Nove godine.

Zasto ovi slepci iz Mts-a ne naprave app mts centar kao za android, zar je toliko tesko da uguraju neku kintu tu, ako vec u ponudi imaju neke wp telefone..

Zasto ovi slepci iz Mts-a ne naprave app mts centar kao za android, zar je toliko tesko da uguraju neku kintu tu, ako vec u ponudi imaju neke wp telefone..

Koliko su poremeceni nebi me cudilo da traze pare od MSa da izrade svoju app za WP..

Ako ti smeta, nemoj citati. Tema se zove wp8.1 i normalno da ce se pricati i o apdejtu. I naravno da cu da "verglam" kad slepci kazu jedno a rade drugo. Neka ga spreme i puste kao sav normalan svet a ne da daju ovako na slamcicu. I posle kao sto je slab udeo na trzistu. Slab je zato sto je odnos prema korisnicima najgori moguc.

Jeste najgori. Ako ne mozes nesto da ispunis, onda ne obecavas. :) Mnogo je korektnije reci, nema apdejta nego dobice svi u isto vreme i evo mesec dana stoji isti status kao i prvog dana...

Ja na 3 android telefona nisam dobio nijedan apdejt pa ti vidi :D

Dobru jesu sjebali ovu stvar sa apdejtom ali nije da su skroz omašili , pustili su za većinu modela apdejt , selektivno, nastavak u prvoj polovini januara . Mislim da nisu pustili samo za l630 i još neki model.

Oni nikad i ne puštaju za sve odmah , tako i letos razvlačili 2 meseca po regionima.

Molim za razumevanje, samo sam seckao i dodavao... Zadnje pločice treba povećati... no mrzilo me da se zezam...
Untitled_1.png

Ako ti smeta, nemoj citati. Tema se zove wp8.1 i normalno da ce se pricati i o apdejtu. I naravno da cu da "verglam" kad slepci kazu jedno a rade drugo. Neka ga spreme i puste kao sav normalan svet a ne da daju ovako na slamcicu. I posle kao sto je slab udeo na trzistu. Slab je zato sto je odnos prema korisnicima najgori moguc.

Ajmo ponovo, ko te tera da koristiš wp?
Meni ne smeta tvoj post ali ono, da si pratio temu redovno znao bi da takvi patetični nekonstruktivni postovi odvedu temu u skroz pogrešnom smeru gde se iz mraka pojave trolovi koje wp generalno ne interesuje onda od jednog besmislenog posta nastane 5 strana offtopica.

Što je najgore, ako izuzmemo da ovaj apdejt ništa revolicionarno ne donosi, apsolutno nema razloga za patnjom a ruku na srce, MS je više nego korektno postupio kada je svima nama nestrpljivima omogućio da kroz Preview for developers program ažuriramo telefone onog momenta kada OS update postane funkcionalan. Malo li je?

Ajmo ponovo, ko te tera da koristiš wp?
Meni ne smeta tvoj post ali ono, da si pratio temu redovno znao bi da takvi patetični nekonstruktivni postovi odvedu temu u skroz pogrešnom smeru gde se iz mraka pojave trolovi koje wp generalno ne interesuje onda od jednog besmislenog posta nastane 5 strana offtopica.

Što je najgore, ako izuzmemo da ovaj apdejt ništa revolicionarno ne donosi, apsolutno nema razloga za patnjom a ruku na srce, MS je više nego korektno postupio kada je svima nama nestrpljivima omogućio da kroz Preview for developers program ažuriramo telefone onog momenta kada OS update postane funkcionalan. Malo li je?
Ne tera me niko. Na svakoj temi, cim se neko pozali, nadje se neki pametan da postavi pitanje da li neko nekog tera. Ja samo kazem da je svako od nas ulozio ogroman novac i opet kompanija to ne zna da ceni i ponasa se bahato. Meni apdejt donosi, donosi mi novu cam app i sa njom dosta finih stvari. A preview for developers je najgluplja moguca stvar, pljujete flesovanje na androidu a pfd je isto ***** drugo pakovanje. Plus dobijas samo sw bez fw update, sto znaci da dobijes par vizuelnih stvari a ispod haube nista a usput dobijes po koji bag i drain sto bi kao "developer" trebalo da resis.

Ruku na srce... Ko bi se nadao da telefoni stari skoro 5 godina dobiju update... Ikakav! Uostalom.., ako urade W10 za sve lumije, bravo opet... Nego... Ja se navukoh na update i ažuriranja... Pa valjda i od dosade jedva čekam update...
Nestrpljivo... :d

Sve to ok, ali sta je tebi toliko potrebno neophodno na L930 da ne mozes da zivis bez update? Kad svakako ne donosi nista specijalno, sem po pitanju kamere, ali opet, to su sve sitnice.. Pitam iz razloga sto me zanima da li denim na L930 donosi nesto +, ne da bi opravdao Ms..

Poslednja izmena:
Donosi po pitanju kamere. I ako su vec rekli, hocu to i da vidim. I komplikacija citava oko stvari koju su mogli preko store-a da puste i da bude dostupno svima, odmah.
@rotkod Dobijaju telefoni stari 5god a oni godinu i manje jok :D

Ne tera me niko. Na svakoj temi, cim se neko pozali, nadje se neki pametan da postavi pitanje da li neko nekog tera. Ja samo kazem da je svako od nas ulozio ogroman novac i opet kompanija to ne zna da ceni i ponasa se bahato. Meni apdejt donosi, donosi mi novu cam app i sa njom dosta finih stvari. A preview for developers je najgluplja moguca stvar, pljujete flesovanje na androidu a pfd je isto ***** drugo pakovanje. Plus dobijas samo sw bez fw update, sto znaci da dobijes par vizuelnih stvari a ispod haube nista a usput dobijes po koji bag i drain sto bi kao "developer" trebalo da resis.

Kuku majko :D

Vidim ja slabo si ti bio na androidu.. Jedino na ios-u imas to da dobijas update skoro odmah, svi ostali koji isporucuju software za vise od 2 razlicita telefona jednostavno ne mogu da rade na tom principu, ili nece.. S2 je svojevremeno cekao skoro 5,6 meseci od objave 4.0.4 androida da bi dobio update na isti..

Meni ionako neće doneti neka poboljšanja... Bar ne za kameru na L1020... Svejedno... Jedva čekam! :D

Malo je. Malo je zato sto je MS izbacio nov model telefona sa krucijalnim updejtom a pored sve svoje finansijske moci nije u stanju da "pogura" operatere da na vreme testiraju svoje aplikacije i kompatibilnost sa novim updejtima (posto je to jedina stvar, po njihovim recima, koja koci pricu oko updejta) i tako omoguce koliko-toliko simultani update preko palete uredjaja koji koriste WP a na prvom mestu svoj proizvod - Lumia seriju. Ej, morao sam po treci put da flesujem firmware iz neke druge zemlje i gubim dan na to da opet mesecima ne bih cekao update. Koji sam klinac uzimao FLAGSHIP (1520) telefon iz Lumia serije onda? Cime opravdavaju moje poverenje u taj proizvod? Jos kazes "MS je vise neko korektno postupio kada je svima nama omogucio da kroz PFD azuriramo telefone..."? Jel' se salis ili sta? Tebi je to sto su ti dali mogucnost da koristis neisproban beta softwer na telefonu neki poklon i plus? ...a on ne ukljucuje update firmware-a koji je jos bitniji. Pa samo folderi vrede kukanja i nerviranja. Ima u PFD? Boli me uvo. Necu beta OS na mom uredjaju. Te price mogu da ocekujem od nekoga kome je Android sve i svja zbog kustomizacije i "otvorenosti" ali nikako od nekoga ko zeli da mu uredjaj radi na nacin kako radi WP. Uglavnom, takva taktika im nece pomoci da se oprave na trzistu a ja prvi zelim da se to desi jer mi se WP kao mobilni OS dopao neuporedivo vise i od iOS-a na kome sam od prvog iPhone-a i od Androida (a upravo zbog updejta sam izabrao Nexus uredjaje).

Poslednja izmena:
Vrh Dno