Dosadni ste više sa tim verglanjem oko apdejta. Biće kad bude spreman, niko nije dao odrednicu kada, u čemu je problem a ruku na srce, ako to toliko boli uvek možeš da prodaš telefon i uzmeš drugi sa os-om kojim ćeš biti zadovoljan
Zasto ovi slepci iz Mts-a ne naprave app mts centar kao za android, zar je toliko tesko da uguraju neku kintu tu, ako vec u ponudi imaju neke wp telefone..
Dosadni ste više sa tim verglanjem oko apdejta. Biće kad bude spreman, niko nije dao odrednicu kada, u čemu je problem a ruku na srce, ako to toliko boli uvek možeš da prodaš telefon i uzmeš drugi sa os-om kojim ćeš biti zadovoljan
Ako ti smeta, nemoj citati. Tema se zove wp8.1 i normalno da ce se pricati i o apdejtu. I naravno da cu da "verglam" kad slepci kazu jedno a rade drugo. Neka ga spreme i puste kao sav normalan svet a ne da daju ovako na slamcicu. I posle kao sto je slab udeo na trzistu. Slab je zato sto je odnos prema korisnicima najgori moguc.
Ne tera me niko. Na svakoj temi, cim se neko pozali, nadje se neki pametan da postavi pitanje da li neko nekog tera. Ja samo kazem da je svako od nas ulozio ogroman novac i opet kompanija to ne zna da ceni i ponasa se bahato. Meni apdejt donosi, donosi mi novu cam app i sa njom dosta finih stvari. A preview for developers je najgluplja moguca stvar, pljujete flesovanje na androidu a pfd je isto ***** drugo pakovanje. Plus dobijas samo sw bez fw update, sto znaci da dobijes par vizuelnih stvari a ispod haube nista a usput dobijes po koji bag i drain sto bi kao "developer" trebalo da resis.Ajmo ponovo, ko te tera da koristiš wp?
Meni ne smeta tvoj post ali ono, da si pratio temu redovno znao bi da takvi patetični nekonstruktivni postovi odvedu temu u skroz pogrešnom smeru gde se iz mraka pojave trolovi koje wp generalno ne interesuje onda od jednog besmislenog posta nastane 5 strana offtopica.
Što je najgore, ako izuzmemo da ovaj apdejt ništa revolicionarno ne donosi, apsolutno nema razloga za patnjom a ruku na srce, MS je više nego korektno postupio kada je svima nama nestrpljivima omogućio da kroz Preview for developers program ažuriramo telefone onog momenta kada OS update postane funkcionalan. Malo li je?
Ne tera me niko. Na svakoj temi, cim se neko pozali, nadje se neki pametan da postavi pitanje da li neko nekog tera. Ja samo kazem da je svako od nas ulozio ogroman novac i opet kompanija to ne zna da ceni i ponasa se bahato. Meni apdejt donosi, donosi mi novu cam app i sa njom dosta finih stvari. A preview for developers je najgluplja moguca stvar, pljujete flesovanje na androidu a pfd je isto ***** drugo pakovanje. Plus dobijas samo sw bez fw update, sto znaci da dobijes par vizuelnih stvari a ispod haube nista a usput dobijes po koji bag i drain sto bi kao "developer" trebalo da resis.
Malo li je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari