Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Pa 925 ima 720p ekran...ta opcija postoji kod telefona sa nizom rezolucijom od 720p. Tj. 480p

Ali ima i na 925 ta opcija :)

A 520 sam hteo za 735 da menjam, ne da Telenor jos, mozda ni ne budem, jedan je 520 :)

Poslednja izmena:
Nema ni na 930. A i bolje sto nema, ne volim ogromne ikonice :)

A zamisli 930 koji prikazuje dva srednja Tile-a (kvadrat) na 1080p ekranu :D Sistem ne podrzava kao prvo taj tile bi bio oko 500 x 500pixela ;)

Nego ima li neko problem sa Skypom tj notifikacijom na Glance-u i LS. Udjem u Skype i nema nista, ni propustenog poziva ni poruke, dobro. Zakljucam telefon i posle nekog vremena se pojavi ikonica od Skype-a na Glancu i LS wtf, opet udjem u Skype i opet isto.. Kapiram da je problem do Skype-a , ne desava mi se to sa drugim app.

Poslednja izmena:
Meni je par puta pokazivao notif iako sam ih vec ranije video. Nisam ni rekao da mi treba na 930, bas suprotno ;) Ranije su izlazili telefoni sa samo dva reda i na njih je sa 8.1 stigla opcija da mozes da ubacis 3. red. Dakle, nema veze sa rez i sa tim sal je cyan denim ili nesto trece

Kakvi šabani ovi sa mts-a , šalju neke dosadne sms poruke i reklamiraju teren aplikaciju. Kao preuzmi na link i ja odem i ono prc , ima samo za android i ios. Ajde za android mi je jasno većina koristi njega . Samo mi ne ide u glavu da se prave domaće aplikacije prvo za ios pa onda wp. Nisam ubeđen da ios ima više korisnika kod nas od wp-a...

Poslednja izmena:
Kod 925, 920 su slova previse sitna na live tile (npr. Weather), kada je ukljucena opcija more tiles. Na telefonima od 5" je verovatno ok.

Pa nije bas vidi se na4.5inca ok , naravno nije isto kada je u pitanju fizicki veci ekran iako ima istu rezoluciju...onda je bolje preglednije. Na 720 kada sam prebacio da vise plocica prikaze to Vreme je prikazivao sa nejasnim fontom usled slabije rezolucije (govorim o tile-u).

Kod 925, 920 su slova previse sitna na live tile (npr. Weather), kada je ukljucena opcija more tiles. Na telefonima od 5" je verovatno ok.
Pokusao sam na Ativu (4.8") i stvarno je jako sitno (ne text nego i kvadratici su sitni). Na 1520 je bas potaman...

Ja bre imam tu opciju da imam vise tilea na 720 ali jos nemam denim.

Previse je sitno. I to bas previse.

Imam L720 i instalirao sam poslednji update i od tada ne mogu da proverim kredit na *123#. Zna li neko o cemu se radi? Kako da popravim ovu situaciju?
I sta taj denim novo donosi? Osim ovog gubitka ne vidim nista novo

Kakva je situacija na Pfd za L925, da li neko koristi i da li stabilno radi?

Vip prepaid, *123#
Msm sad ko da imam WP7.8

Ne znam, znam da meni na mts radi proveru bez problema, L925 i L1020 pfd.

Pisali smo unazad o tome kako su male ikone toliko male da ih je skoro nemoguće čitati na ekranima ispod 5".

Upravo to je ono što sam pričao u promeni dizajna, smanjivanjem razmaka između pločica bi se dobio znatan prostor za povećanje istih, zato sam onomad komentarisao za W10.

Evo konkretan primer... Sa ovim novim sistemskim folderima se to najbolje vidi...

wp_ss_20141227_0001.png

To je wpcentral, vredi svake pare pod uslovom da znaš engleski.

Pretpostavljam da mislis na ovu gornju,ali ajde da proverim :D

Prilozi

• 4194c62f-634d-46e5-9833-0c4807935a86_TapatalkEditedImage.jpg
    4194c62f-634d-46e5-9833-0c4807935a86_TapatalkEditedImage.jpg
    269.5 KB · Pregleda: 113
Mogli bi da otvorimo neku temu za kacenje SS-ova pocetnog ekrana,verujem da ima zanimljivih ideja.

windows central, pardon

Dobra ideja ;)

42f8c6e63d46af2eb32e1d501705fecd.png

Killing time :D Tiny Troopers

Poslednja izmena:
Vrh Dno