Šta je novo?

Windows Phone 8.1

A stvarno smaraju vise... Za DP program izadjose milion updejta a za nas ostale nista...

Cek budi strpljiv (spasen) ;) to ce sve sadrzati i final verzija :) normalno je da u pfd ubacuju nove stvari, i to su mali update-i, zato ih ima toliko... A sem toga ko ti brani da se registrujes za PfD?

b6b27b9085434211c9687b2ef30c8974.png

Posle ovog updatea Gmail mi pravi problem, eto prvi put tako nesto u vezi maila, please ako vam nije tesko vidite kako je vama...

Edit: Probao sam da iskljucim i ukljucim wifi i opet nista.

Poslednja izmena:
Dabome ;) samo da ovo uzasno update-ovanje Firmwarea malo proguraju do aparata bolje a ne preko mreze... Mada kasne generalnobza svo modele, kao da im pola tima ne funkcionise.

Poslednja izmena:
u svakom slucaju mnogo brze pustaju update u odnosu na android. a tu je i pfd. final se ne razlikuje bas mnogo od pfd. bas me interesuje sta ce win 10 doneti novo na telefone.

Postoji li mogućnost kao na androidu u podešavnjima za mobilnu mrežu odabrati only 3G?Ovo mi je vrlo bitno jer mi je slab 3G signal,jedna ili dve crtice,i nema šanse da ga koristim osim ako ručno ne namestim da koristi samo 3G.

Postoji odes na mrezu da je ukljucis zatim ides skroz do dole na podesavanje za sim i tu imas da izaberes 3g ili 2G, mislim da jedino tako moze.

To znam ali meni treba opcija only 3G,to nema u opcijama,mislio sam da ima neki program koji bi to omogućio.

Pa on je svestan da će ostajati bez mreže kad kad.... Ali eto, hoće tako, više mu znači taj slab 3G signal...

I ja sam takođe više puta pitao, odgovor je bio, da nema tu mogućnost. Zato i nisam još uvek uzeo neki WP, a i "ohladio" sam se.

Pa on je svestan da će ostajati bez mreže kad kad.... Ali eto, hoće tako, više mu znači taj slab 3G signal...

Baš tako,kada mi treba telefon samo za surf(wifi teathering) bolja mi je i jedna crtica 3G signala nego pun 2G.
Hvala svim na odgovorima.

Cek budi strpljiv (spasen) ;) to ce sve sadrzati i final verzija :) normalno je da u pfd ubacuju nove stvari, i to su mali update-i, zato ih ima toliko... A sem toga ko ti brani da se registrujes za PfD?

Ma prosto me je prosla faza da budem nekome beta tester...
Samo ne kapiram zasto Cyan i 8.1.1 nije zvanicno izasao kad je vec mesecima dostupan ...

Ja sam video informaciju da će svi dobiti do Nove godine...

Cyan i 8.1 je izašao odavno.. A Denim i 8.1.1 treba da izađe do kraja godine.

Pardon, mislio sam na Denim.

To selektivno izbacivanje updejta je nesnosno... Aj' da kapiram da non MS modeli treba da testiraju to interno pa onda izbace ali zasto Lumia linija mora toliko da ceka? Uzasna strategija. Gore nego na Androidu. Tamo bar Nexusi dobijaju odmah. Apple da ne spominjem...

Gore nego na androidu ? Iphone dobija samo neke zakrpe i neke sitnice u apdejtu ,a mi dobismo skroz novo iskustvo sa telefonima od black apdejta ,pa na ovamo .

Prilozi

• wp_ss_20141115_0001.png
    wp_ss_20141115_0001.png
    75.2 KB · Pregleda: 139
76a3e9cf1543419ba468853d25c96f2a.png
Koliko update@ :D

Evo ja sam uzeo nov 1020 u avgustu i do sada je ovako...
I glupo je porediti IOS Android sa WP. APPLE ima prilicno ogranicenu ponudu godisnje (2-3 modela). A Android je dobar povodom updata za samo Nexus modele, za ostale je zaduzen OEM.

Vrh Dno