Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Meni napr Tapatalk je prso, stizu mi novo otvorene teme na Benchu kao push notifikacija a uopste to nisam setovao.
LOL podesio sam push za pp sa foruma a mesto toga izbacuje push za neke otvorene teme...

I meni stiglo par notifikacija , ugasio sam push, upalio ga i izgleda je prestalo . Mada nikad se ne zna , možda niko nije otvarao skoro temu :)

Nije mi jasno zašto iz čista mira i zašto samo bencmark , da li vam se javlja na još nekom forumu ?

Nema to veze sa WP. Kontaktirajte autora app preko support foruma njihovog da vam resetuje notifikacije. I moj nalog je kod njih iz nekog razloga bio corrupt, međutim sredili su mi to i nemam problema više.

Verovatno zato sto je promenjen server.

+1
Tačno se dešava sad od ovih promena.
Meni paljenje i gašenje opcija notifikacija nije pomoglo, ugasio sam TT obaveštenja u podešavanjima

Ko je rekao da to ima veze sa wp? Ja reko da cekamo apdejt aplikacije .

Desavalo mi se i da sa drugog foruma tako stizu notifikacije o otvorenim temama, a nisam cak push ni ukljucio... BzV

Po drugi put, neće pomoći apdejt aplikacije. Ne znam jel treba 6 puta isto da napišem ali imao sam isti problem, kontaktirao autora i rešili smo isti. Kažem vam kako je a vi slobodno čekajte update i slično...

Ako nije do app onda je tapatalk u ozbiljnom problemu..

Na aplikaciji za w8 i android nemam taj problem sa notifikacijama. Na wp imam.

Ja lepo kazem da je do app, jednostavno nije ispeglana.
I meni na kompu ne izbacije to sto mi izbacuje na wp...

Mene sad zeza viber , ne stiže notifikacija...a radio je perfektno

Ja ga ne koristim nešto često ali koliko sam skapirao , obično kad se ne koristi duže prva poruka obično kasni i ne stiže odmah notifikacija . Kasnije bude ok.

Samo ti prva kasnila ili ti uopšte ne stiže ništa ?

Kako je ta aplikacija uspela da se probije sa popularnoscu, pored whatsappa.. Nikad mi nije bilo jasno.

Viber i kod mene poludeo ,stigne poruka od nekog s kim sam u razgovoru ,al kad udjem ,nema nikakve poruke.

Kako je ta aplikacija uspela da se probije sa popularnoscu, pored whatsappa.. Nikad mi nije bilo jasno.

To ni meni nije nikako jasno , to su totalni amateri. Njima izgleda treba bar 3 godina da naprave upotrebljivu aplikaciju , ova aplikacija je bila takođe katastrofa na drugom sistemu , peglali su je godinama.

Dzabe pozivi , koji tada kad se pojavila nisu vredeli za ništa i dzaba poruke, eto ti popularnosti, pogotovu kod nas , i u drugim nerazvijenim zemljama.

WhatsApp je ipak ozbiljnija firma.

Poslednja izmena:
Ja sam od WA (jos mi pisalo kako od 1 januara miram da im uplatim dolar)odustao, previse je, Skype, Viber, WA ko bre sve to da isprati, svaka kuja sad mize da napravi Messenger...uzas

Nego slddeci veliki update je Win10, cudno je kako su preskocili 9 bas bzv...

Pa zar nisi cuo?

Tableti, PC i telefoni koristice OS pod nazivom Windows, bez Phone, bez RT... Bice to malo, cudno.

Desktop je lepo zamisljen, nego da vidimo sta ce Lumie da dobiju od toga?

Poslednja izmena:
Ma nisam ni pratio.Da vidimo sta ce ,i koje ce lumie da dobiju :)

Ja sam od WA (jos mi pisalo kako od 1 januara miram da im uplatim dolar)odustao, previse je, Skype, Viber, WA ko bre sve to da isprati, svaka kuja sad mize da napravi Messenger...uzas

Nego slddeci veliki update je Win10, cudno je kako su preskocili 9 bas bzv...
Zbog kuja i koristim te servise :d
Edit: Ne mislim kao ti na programere, nego na zenskadiju :d

Poslednja izmena:
Zna neko kako da namestim u data sense da mi se resetuje 30 u mesecu, mogu samo do 28 u mesecu.

Ovo izgleda stavili zbog februara :D Mogli su samo da stave da se resetuje mesečno , tj na kraj meseca.

Namestio sam prvog .

Poslednja izmena:
ne znam na kojoj si tarifi, ali meni na telenorovom starom pis odgovara da se resetuje svakog 1. jer tada i dobijam nove megabajte..

Mislim da cemo mi sa 1020/925/920 tesko gotovo ne moguce dobiti taj W10.

Ja sam na novom prenesi surfuj l , imam 500 mb i kad se istroše onda sistem blokira . Ne znam da je neko imao prekoračenja kod telenora od kada su počeli ovi novi paketi ?

Ne plašim se toliko ja da ću potrošiti, imam wifi na dosta mesta gde boravim, ovih 500 mi završe posao lagano , ostane mi i dosta. Sada sam namestio limite type-one time, stavio da mi ističe 31.10 i videću kako će se ponašati i, uz to sam stavio da mi blokira kad sam blizu limita, videću na kraju meseca stanje.

Ne znam da li kad namestiš da se resetuje prvog on se resetuje 31 u 12 ili na prvog ? Isprobao ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno