Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ja sam postavio limit cisto da znam koliko mogu da surfyjem ko covek, meni je 1GB sasvim dovoljno, ponekad i ostane...

Ja sam iato telenor korisnik, i posle tih mb imas i dalje internet samo valjda 56kb/s :D Znaci nesme da ti naplate internet posle potrosenih mb u paketu, zato imas Telenor dodatke.

img]http://img.tapatalk.com/d/14/10/01/vaga8adu.png[/img]
mejuvuga.png

Slobodno postavi da ti dozvoli back data kao na SS.

Poslednja izmena:
Zato sro ce biti generalno zahtevniji, sem ako ne napraave neki kompromis, daj boze da se varam ali vec vidim GDR3 u najavi za WP8.1 iako su najavili samo dva gdr-a.
Daj boze da se varam, ali ako hoce sskoro istu verziju na tabletu i telefonu onda ti i treba jak hw za tako nesto, posto je to univerzalna platforma. A da ne govorim o sigurnom prelazu na 64 bita.

Ajde ako moze mala pomoc oko muzike, tj slika izvodjaca. Do pre par dana je sve prikazivao korektno a sada pocinje da mesa neke ivodjace. Tako mi npr pokazuje Madoninu sliku kada pustim bilo koju pesmu Pet Shop Boys, ili sliku Guns n' Roses kad pustim nesto od grupe Genesis. U cemu je kvaka? Nista nisam menjao, pokazivao je korektno sad brljavi.

Koristim ga vec neko vreme. I svim pesmama sam sredio mp3 id tagove i sve je sljakalo ok, do pre par dana. Sad mesa neke izvodjace bez razloga, a nisam nista dirao niti dodavao/sklanjao pesme sa memorije...

Koristi li neko Wallet funkciju?

Imam problem, hocu da obrisem Intesinu karticu i da linkujem Telenor karticu.

Kada na telefonu hocu da obrisem karticu izbacuje kao da treba sa Msovog sajta da je prvo obrisem, odem tamo i zateknem samo Microsft account, Intese nema...

Sta da radim?

Edit (sto sam prost) :D

Potrebno je na sajtu commerce.microsoft.com podesiti nas jezik a gore ispod vlasnika accounta kvacicu prebaciti na RS Licni nalog.

Nadam se da ce ovo nekome nekad da zatreba.

Poslednja izmena:
Sigurno ću svoje račune i plaćanja da odrađujem preko Microsofta...

Meni kartica nije na walletu, a najnormalnije placam aplikacije. Mislim kad udjem u wallet, stoji "get started", ne secam se kako je bilo kad sam prvi put uneo karticu i dal se odmah vezala za wallet..

Pa dobro nije obaveza da vezea creditnu karticu ili debitnu od banke, imas opciju i paypal da linkujes, mozes vezati i jednokratnu karticu (prepaid) sa npr 1000din na njoj pa kidas je dokle ima para na njoj.

Imas i gift card da aktiviras na MS account pa isti iznos cepas preko Walleta , Skype credit...itd

E sad ko se boji i misli da je sve to ne bezbedno to je njegov problem, predju ljudi pesacki i na zeleno pa ih pokose kola.

Sve u zivotu je rizicno i mnoge stvari i ne umemo da predvidimo kako nam se nebi nesto lose desilo.

@boris

Ne mogu sigurno oni automatski da ti vezu tvoju karticu pa da kupujes app.
Moras da uneses informacije sa kartice (konteolni br, br kartice, datum isteka...
Jedino ako imas neki Gift vauceer aktiviran na MS nalogu.

https://www.youtube.com/watch?v=C6VCrZqlMrQ

Npr ja od kad mogu da kupujem app na WP za razliku od IOS i Android korisnika u Srbiji, i to je od starta bila prednost WP8, a to opet nisu iskoristili u reklamnim kampanjama, naravno ne radi se o Srbiji nego svetu, za razliku od Androida i IOS-a gde je US only - mozda se to od skoro promenilo.

Poslednja izmena:
Jel jos nekom poludeo twitter, dobijam 10 istih notifikacija svaki put, nervni slom ***

Prilozi

• wp_ss_20141002_0001.png
    wp_ss_20141002_0001.png
    54 KB · Pregleda: 98
A sta da ti kazem? Da mi sve radi kako treba? :) Pa opet da pomislis da te zezam i slicno? Sve radi normalno.

A sta da ti kazem? Da mi sve radi kako treba? :) Pa opet da pomislis da te zezam i slicno? Sve radi normalno.

+1020 sve ok

Nego sto se tice TapaTalk sa onim cudnim dojavama preko pusha o novo otvorenim temama.

Resio sam tako sto sam se ponovo ulogovao i ocistio cache.
Mada i dalje ne radi push za ono sto mi je najpotrebnije PP.. Totalno bzv

Poslednja izmena:
Znaci nisam ja 'pokvario' aplikaciju ovaj put, bitno da vama sve fercera :) a joe belfiore pise o problemu i ovom komicnom resenju, relaunch the app lol, al dobro sad ce update, za koji mesec :)

Poslednja izmena:
Meni se redovno dešava sledeće: poruka na whtsapp-u, obrisem je iz notification bara, i posle određenog vremena pojavi se ponovo.

WA je tek kanal, uopste nije optimizovan za 8.1

Takve app prave problem korisnicima, i posle okrive platformu da je losa, tako ispadne a nije istina.

Kao da WA i ostali servisi nisu bagovali na Androidu i IOSU eeeeeee, nego su furali i nadogradjivali cesce, da kazem bolji developering , mnogo bolji.

Al to je ocigledni pokazatelj da neko ne zeli 3eg igraca i tu je bukvalno bitka 2 : 1
Najbolje da MS preuzme sve te servise i da gradi verzije za WP.

Poslednja izmena:
Znaci nisam ja 'pokvario' aplikaciju ovaj put, bitno da vama sve fercera :) a joe belfiore pise o problemu i ovom komicnom resenju, relaunch the app lol, al dobro sad ce update, za koji mesec :)

A iskreno, sto pitas ako ne verujes u odgovor ili ako sumnjas u to sto ti se kaze? Sta treba da uradim, da slikam notifikaciju da vidis da je jedna? Nemamo 12god da se glupiramo pa da lazemo oko takvih sitnica. I ja sam imao problem da mi stizu notifikacije samo sa ovog foruma na Ttalk i to za podforume za koje se nisam prijavio pa nisam mislio da vi druge lazete kad kazete da vam radi kako treba. Kontaktirao autora i resio problem.

Ma naravno bre :) Nego mi smesno da uvek samo mene sa ovog foruma zakace takve stvari a po netu vidis da se skoro svima desava :) Naravno da ne lazete, al mnogo vas hoce :)

Onda u buduce ne pitaj lazove posto nas tako ti vidis.
Idi na WPcentral tamo ima dosta ex Android korisnika koji se zale na rad WP.

Ok jeste tako ispalo, kad mi je zapistalo 10 puta za 5 sekundi nisam bas pazio sta kucam.. :) Sorryskica..

Jel smo osudjeni da koristimo ovaj default plejer za muziku ili ima neki bolji?

Poslednja izmena:
Bice jos app koje prvo mogu na Lock a automatski i na Glance naravno ako je podrzava.

Vise me brine ako stavimo custom Lock Screen, poput onog beta od MSa, kako cemo nesto na Glance da postavimo ? :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno