Šta je novo?

Windows Phone 8.1

^^ U porukama gde ti stižu izveštaji, naravno moraš prethodno u podešavanjima namestiti da ti stiže izveštaj za sms . Zadržiš prst na tread u koji ti stižu izveštaji i ideš mute .

kako posebno, pa svi izveštaji idu u isti thread (mobile operator)

Mozda je bilo reci o tome ranije ali ja ne vidoh pa da pitam da li ce L920 ili L925 dobiti WP9 kada izadje ili ne?

Tek sad primetih kako da sredim da mi stižu izveštaji za sms ali da me ne smara kao poruka, samo udarim mute na tread sa izveštajima i imaš izveštaje da pogledaš a ne stiže ti vizuelno izvučno poruka, ok stvar, skoro kao toast :)

Aha, a kako znas da je poruka dostavljena? Pogledas u porukama/mobile operater ili se pokaze kao i ranije u action centru ali bez zvuka?
A ima li mogucnost da se ton poruke za taj thread promeni?

Aha, a kako znas da je poruka dostavljena? Pogledas u porukama/mobile operater ili se pokaze kao i ranije u action centru ali bez zvuka?
A ima li mogucnost da se ton poruke za taj thread promeni?

Ako uradiš mute tread-a ne stiže ti obaveštenje , ni zvučno ni vizuelno.

Kada pogledaš u tread videćeš normalno izveštaj . Nije mi potrebno da vidim izveštaj za svaku poruku, iritira , ali nekad kad vidiš da nema odgovora samo baciš pogled i vidiš da li je stigla poruka.

Ne moraš ni da otvaraš tread, samo otvoriš poruke i odmah vidiš u okviru treada izveštaj.

Za custom zvuk ne znam .

Mogli su to nekako da odrade da u poruci koja he poslata stoji znak (logo) ili delivered pri dnu poruke..

Svako jutro dobijam ovaj mail:

8ygy7e7u.png

Čačkao sam kalendar da to isključim, ali ne znam kako.

Ne ipak je report izgleda bio isti kao i na WP8 / 8.1 Fu+k , mogli bi to bolje da odrade,...

Od skoro je pocelo da mi se desava, da lock screen nece sam da se ugasi. Nema sanse da provalim kad se i zasto desava, mislim da je neka od aplikacija koje sam skoro instalirao krivac.. Da li ova sto gasi ekran, neki od YT klijenata, ali nije ni malo gotivno.. Nekad vratim u dzep tako, i ostane upaljen ekran svo vreme. Jos nekom?

Poslednja izmena:
Izgleda niko sem tebe, kada instaliras lose APP ;)

Probaj da obrises nesto sto si inst prethodnih dana, ili da ih pogasis da ne budu u backgroundu..

Od skoro je pocelo da mi se desava, da lock screen nece sam da se ugasi. Nema sanse da provalim kad se i zasto desava, mislim da je neka od aplikacija koje sam skoro instalirao krivac.. Da li ova sto gasi ekran, neki od YT klijenata, ali nije ni malo gotivno.. Nekad vratim u dzep tako, i ostane upaljen ekran svo vreme. Jos nekom?

Ta što gasi ekran nije sigurno jer je i ja koristim i ništa mi se nije poremetilo. Ako mislimo na istu aplikaciju, Touch Lock.

Na kojoj ste verziji ? Meni se nije dešavalo ni na 8.1 ni na dp 8.1.1 .

Verovatno aplikacija neka.

Možda ovaj chat što ste testirali skoro.

Nazad
Vrh Dno