Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Evo moram da,prijavim bug, pri gašenju telefona - ne gasi se skroz nego se restartuje, probao 2 puta...?!? Znači 1520, Cyan+ GDR1 na DP...još neko sa istim bugom?

Edit:

Evo sad odjednom sve ok...baterija za sad ok...

Poslednja izmena:
E, vidiš, nisam siguran, možda je to. Čim sam sad uspeo - moguće.

Evo moram da,prijavim bug, pri gašenju telefona - ne gasi se skroz nego se restartuje, probao 2 puta...?!? Znači 1520, Cyan+ GDR1 na DP...još neko sa istim bugom?

Edit:

Evo sad odjednom sve ok...baterija za sad ok...

Taj sam problem imao jos na amber .

To ispade ok ali ono što definitivno ne može da se pokrene je Metromail. Jedina aplikacija koja dozvoljava kompletnu manipulaciju attachmentima (koliko ja znam), i malo malo pa *ebe...a prošli put sam pisao developeru da bi mogao da sredi bagovanje pri slanju više slika, rekoh aman, platio sam ajde više i evo sad opet...znači jedna od najbitnijih i neće...

Microsoft will be releasing the Lumia Cyan update to more people who have installed the Windows Phone 8.1 Preview for Developers build on their smartphones, with the aim of expanding that release to even more phones in the days ahead.

In a post on the Microsoft Answers forum, forum moderator Mike Mongeau stated:

So, first things first: today we're releasing the Lumia Cyan update for another chunk of Preview for Developer devices. We'll be closely monitoring the success of this update on those phones. So, let us know if you are offered the update and if you have any issues! If all goes well, expect broader communication for the availability of even more phones (lots more!) over the next few days. Thanks for holding tight folks -- we're almost there.

Hopefully this means more people who have already downloaded the Developer Preview version of Windows Phone 8.1 on their Lumia devices will be able to get the Cyan update sooner rather than later.

wpc

Lepo, setili se, mada ja od kad imam update 1 sa cyanom. Nego sve mi se vise cini da uz update 2 bude Denim za DP. Denim fw ce izgleda pokriti update 1 a i 2 > mala zbrka.

Poslednja izmena:
Da, biće tu haos, pogotovo ovde kad krenu sa pitanjima :) No ja se za sada držim na zvaničnoj verziji, videćemo GDR2 kad dođe, zavisi šta bude doneo ali za sada mi se duže trajanje baterije sviđa više od bilo koje GDR1 funkcije...

ba60834d97d0c7772afb596357e1606c.jpg

ne prodje 5 dana da me ova poruka ne doceka na fonu

^^Nije ni meni, mada ja ga koristim tek 20 dana.

To na 8.1 cyan ili dp ? Vereovatno je kartica problem, čim se ne dešava svakom, možda i neka bagovita aplikacija.

Kada se to javlja , iz čista mira lli kad resetuješ telefon, vadiš karticu ? Meni se inače najbolje pokazao sandisk , nikad nisam imao problema sa njim , kingston mi je dosta crkavao.

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1411481292903.jpg lumia 625, wp 8.1 + pfd gdr1 a evo je i memorijska. u android tabletu je radila skroz normalno. formatirana u telefonu kada je prvi put ubacena. sada mi mrsko da je formatiram, imam svasta na njoj. ne desava se posle neceg odredjenog, dakle bez pravila je..

E pa nemoj da te mrzi, prekopiraj sve sa nje na komp, odradi format prvo na kompu a onda na telefonu i vrati sve na karticu, posle toga nebi trebalo nista da zeza.

Poslednja izmena:
Kada ti izbaci ovu grešku , šta se dešava ,ideš na yes ili no ? Moraš da skeniraš greške da bi nastavio sa radom ili samo ideš na no i koristiš normalno ?

I meni se to desavalo, par puta, bez ikakvog razloga.. Vjerovatno neka aplikacija pravi problem. Ja od kad sam viber prebacio na memoriju telefona nisam vise ni imao problema..

Meni je to jedno vreme počelo učestalo da se dešava na L520 i kad potvrdim skeniranje umelo je da traje po pola sata, na kraju sam odradio format kartice i nikada se više nije pojavilo. Na L820 nisam imao taj problem

Meni na 1020 se to nikada nije desilo :D
Dok na 720 samo prvi put kada sveze instaliran 8.1 zatrazi, jedan put samo.

Meni je relativno cesto trazio da skenira SD i neko mi na forumu rece da odradim hard reset, koji nisam radio posle zvanicnog 8.1 updatea. I da ne ureknem, vec 12 dana radi sve normalno.
Kartica je bez problema (citaj glupog skeniranja) radila na wp 8.0, tako da msm da nije do kartice. Moze biti i do app koje su na njoj, sada na SD drzim samo one gabaritne, asphalt 8, pro shot isl, a ove koje cesto pokrecem (wapp, viber, skype itd) na telefonu :)

Jel imao neko problem da ne moze da skine aplikacije? Izbacuje greska 80070490? Guglao sam, ali nista konkretno nisam nasao

Sta je, kriziras :)

Ja odradio i nista pametno ne primecujem

Jok, video na wpc pa rekoh da prenesem. Cak i za GDR2 je pitanje da li cu da stavim DP jer me ni to sto on nudi ne privlaci toliko. Jednostavno nije to skok kao sto je bio kad se islo na 8.1 a iskreno mnogo mi je draze da baterija duze traje :)

No ovaj update je vise izasao kao podrska za HTC PfD nego neki bug fixevi ;)
Vudi se da MS sada pazi i na Htc korisnike 8X,One...

"
Microsoft releases Preview for Developers for Windows Phone 8.1.1 update For Dev Devices

Posted by: wp8hub in - WP8 & 8.1 News & Leaks - September 24, 2014 0 0 Views

pdev8.1.1

Microsoft releases Preview for Developers for Windows Phone 8.1.1 update For Dev Devices

Microsoft has just started rolling out update for “Preview for Developers” for Windows Phone 8.1.1. The update is Build 8.10.14176 comes with performance improvements and “general fixes”. If you’re a Windows Phone Developer, you can download the update right now on your Windows Phone.

To update your device, you must have preview for developers app installed.

Connect to wifi, Go to setting -> Phone update -> Check for updates

Build 8.10.14176 includes a fix for a very important issue – the 80188308 error which caused several storage issues during the update process. However, if you’re still receiving the 80188308 error on a Lumia smartphone, it is recommended to reset your device using Nokia Software Recovery Tool.

There is also a good news for HTC 8X and 8S users as they will be able to update to Windows Phone 8.1 Update as well with the latest release. Microsoft also states that the company has started “targeting” more Windows Phone for the Lumia Cyan update — which was revealed few weeks ago.

Other than that, there isn’t much new features on Build 8.10.14176. I was able to update and I haven’t noticed any new features other than performance improvement just yet.

UPDATE #1: HTC One M8 is also eligible for the update alongside the HTC 8X and 8S."

Poslednja izmena:
Store radi dosta bolje sa ovim updateom, a nekako mi se cini da je telefon jos brzi i da su nestali mali bagovi koji su znali da nerviraju.. Vidjecemo jos ima li nekih mana, sad za sad je ok..

Nazad
Vrh Dno