Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Danas je Mala gospojina a taj praznik nema,dik npr umanprekosutra sveti Joakim i Ana, velika greska :)

Ja iz drkanja ubacio taj kalendar, i sad ne znam kako da iskljucim ona glupa obavestnja za svaki ****ni svetak :D .

Moze pomoc , dakle kako da iskljucim ona obavestenja sa snoozee i dissmiss . Isto i na pc mi sad izbaca ta obavestenja za praznike.

Ja iz drkanja ubacio taj kalendar, i sad ne znam kako da iskljucim ona glupa obavestnja za svaki ****ni svetak :D .

Moze pomoc , dakle kako da iskljucim ona obavestenja sa snoozee i dissmiss . Isto i na pc mi sad izbaca ta obavestenja za praznike.

Mora da editujes svaki praznik ali preko calendara na webu, ili iskljuci calendar iz pozadinskih procesa ;)

To je isti kalendar tako da je normalno da ti obavestenja rade kao i na telefonu.

Poslednja izmena:
Mora da editujes svaki praznik ali preko calendara na webu, ili iskljuci calendar iz pozadinskih procesa ;)

To je isti kalendar tako da je normalno da ti obavestenja rade kao i na telefonu.

Ili da sklonim cekirano u aplikaciji ? Pa nece da prikazuje valjda obavestenja ?

Nisam dugo pratio temu zbog posla, pa bih hteo pitati vas da li cemo mi "preview for developers" korisnici dobiti regularan update na Cyan, ili nece ni popravljati taj problem, pa moramo vracati na 8.0 rucno?

Šta će ti to, vidiš da su bitne gospojine...

Sinoc mi se desio battery drain, ostavio sam telefon oko 12 sati i ujutru je bio skroz prazan, u pitanju je Lumia 820 ovo je prvi put da se desava... Kad ce vise GDR1?

Sinoc mi se desio battery drain, ostavio sam telefon oko 12 sati i ujutru je bio skroz prazan, u pitanju je Lumia 820 ovo je prvi put da se desava... Kad ce vise GDR1?

Ako si zainteresovan za GDR1, odradi DfP ... I uzivaj pre noob korisnika :D sala

Pa Dp ce biti sledeceg meseca, ali ako cekas update 2 + fw onda ce to biti sigurno + 2 meseca od DP kada izadje, cisto sumljam bas su se zatrpali ali vec vidim da cemo mi sa preview-om videti WP9 kada ostali dobiju update 2 za 8.1, jednostavno je tako.
Naravno uzmi u obzir model koji imas, ja koristim 1020 pa tako racunam da nece da se preterano cimaju iako je i dalje Camera Flagship telefon, a tek lumia 520 i 620 :D Noviji x30 modeli ce videti to sve pre ostalih matorih Lumia :D

ry8ara6u.png
Evo, sa DP 8.1 na Cyan odmah, uz pomoć Nokia S. Recovery Toola

Pa naravno, nego nekima je tesko da nakace lumiu na komp.
OTA ne funkcionise zato sto BiLocker koja je komponenta WP ne dozvoljava update fw.

Ja sam sa WP8 presao na WP 8.1 (Cyan fw) pa sam odeadio DP na update1.
NSRT inace je najbrza i najsigurnija metoda update-ovanja lumie.

Pa sad da čekam taj GDR1? Ili i za to DP? Ako treba bataljujem e što je mnogo, mnogo je

DP za update 2 ce sad u oktobru.

Ne ako ih bekapuješ, moraš samo ponešto ponovo da setuješ, tajlove, pa recimo još nikako da se setim kako se namešta custom zvuk za sms...kako rade neke app...

On mi je jedan od gotivnijih review-era, i skoro uvek nam se slazu misljenja..

a šta je problem sa Cyan? imam preview for developers i dobio sam Cyan regularno, bez ikakvih čačkanja preko računara

Vrh Dno