Sta se meni najvise svidja kod WP , evo vec godinu dana imam L720 , bukvalno je gasen i restartovan samo kada se radi neki update, nikada mi nije zabagovao. Meni je to dovoljno da me WP kupi i da ga koristim ubuduce.
I jednostavnost, raspored tilea mi je isti kao od prvog meseca , nasao sam savrsen raspored i tako stoji

. Bukvalno zmureci mogu da nadjem sve sta mi treba.
Sto se app tice, meni trebaju samo par apps koje su vezane za Bitcoin, i koje sam nasao, i rade SAVRSENO . Wallet je odlican, bitcoinaverage, odlican, app koju nisam mogao da nadjem na androidu.
Callista converter ODLICAN , ima i btc u valutama , dok npr tako dobar konvertor koji ima i bitcoin na androidu ne mogu da nadjem.
To su apps koje koristim svakodnevno (jer mi je posao vezan za bitcoin) i savrseno rade posao.
Office, tu i tamo, isto mi zavrsi posao kad mi treba .
Team viewer radi odlicno.
Email mi je odlican.
Tastatura mi je 1000x bolja nego na bilo kom OS , navikao sam se na nju i stvarno mislim da je najbolja.
Fluidnost i pouzdanost me stvarno odusevljava, kad nesto uzmem da otvorim ili uradim, i ako mozda nije najbrze sto moze ali bar znam da ce uvek da zavrsi za isto vreme a ne nekad brze , nekad sporije, a nekad zabaguje.
Tako da apsolutno ni jedna app , ili funkcija mi ne nedostaje sa drugih os.
Mozda eto neka domaca app kao sto je Mozzart , mada i prestao sam da se kladim sa kesom, sada na cloudbet bitcoinom i imaju odlicnu mobilnu verziju.