- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
U tih Other spada 1520 i 1020 ? WTF
Paaaa...ne bih da menjam, glupo mi je, hvala u svakom slučaju...
U tih Other spada 1520 i 1020 ? WTF![]()
A, sta je problem sa menjanjem ne kapiram?![]()
Dali imate blagi lag ponekad na 8.1, razmišljam da uradim čistu instalaciju... Nego ne bi je radio ako i vi imate to... Vi sa clean install...
Dali imate blagi lag ponekad na 8.1, razmišljam da uradim čistu instalaciju... Nego ne bi je radio ako i vi imate to... Vi sa clean install...
Juce sam bas lepo istestirao bateriju na 720 sa cyan update.
Skinuo je sa punjaca u 6h ujutru, ceo dan je koristio jos od ujutru, dopisivanje sms, wacapp , skype, par poziva, razmena nekoliko emailova, puno navigacije po bg, par kracih poziva, malo browsing, jedan skype poziv, par fotografija i oko 22h opet slusanje muzike. U 00:00h sam imao 13% baterije.
Ja sam sa time prezadovoljan.
Mislis da update 1 usporava/jede vise baterije?
A prvo sam hard reset 8.0, pa sam nakon toga instalirao update na 8.1.
Inace da li bi smetalo telefonu/sistemu da se ugasi od ispraznjenosti baterije?
Imao sam ga pre update na cyan radio je odlicno. Sad ne znam , rekoh neka bar neko vreme da imam officialni OS , pa nisam hteo da ga radim.
Imaš već update!
Odlična fora nakon čiste instalacije, naime rezervna kopija radi, čak poreda ikone onako kako su bile, a sjajno je kad učitava app koju imaš, mislim downloaduje, pa instalira, a već imate ikonu, ali je tamna, kad krene download, na toj ikoni pokazuje kako se skida i kako je instalira, tako što je puni sa bojom iz tamne u svetlu... uradići screen... posle...
Imaš već update!
Odlična fora nakon čiste instalacije, naime rezervna kopija radi, čak poreda ikone onako kako su bile, a sjajno je kad učitava app koju imaš, mislim downloaduje, pa instalira, a već imate ikonu, ali je tamna, kad krene download, na toj ikoni pokazuje kako se skida i kako je instalira, tako što je puni sa bojom iz tamne u svetlu... uradići screen... posle...
Djavola imam. Kada proverim da li je nesto stiglo pise mi da je telefon azuriran, a jos uvek sam ba lumia black i 8.1 dp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari