Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Da li nekom ne radi xbox video aplikacija nakon 8.1 nadogradnje ? Takodje sam primetio da i kada hocu nesto da promenim u lock screen podesavanjima, skajp prikaze laznu notifikaciju.

Juce sam bas lepo istestirao bateriju na 720 sa cyan update.

Skinuo je sa punjaca u 6h ujutru, ceo dan je koristio jos od ujutru, dopisivanje sms, wacapp , skype, par poziva, razmena nekoliko emailova, puno navigacije po bg, par kracih poziva, malo browsing, jedan skype poziv, par fotografija i oko 22h opet slusanje muzike. U 00:00h sam imao 13% baterije.

Ja sam sa time prezadovoljan.

Dali imate blagi lag ponekad na 8.1, razmišljam da uradim čistu instalaciju... Nego ne bi je radio ako i vi imate to... Vi sa clean install...

U kom smislu. Meni laguju animacije

Dali imate blagi lag ponekad na 8.1, razmišljam da uradim čistu instalaciju... Nego ne bi je radio ako i vi imate to... Vi sa clean install...

Ja cak imam osecaj da mi sve radi mnogo glatkije nego na DP 8.1 .
Animacije nemaju bas nikakav lag, i pokretanje aplikacija ovo kao imenik sms, dialer itd, je uvek istom brzinom , dok na DP sam imao nekada lag.

Da. Ponekad zastane na sekundu. Pa nastavi. Nike strasno. Bitno da se ne slogira kao kod ortaka sa nekim niskobudzetnim LG androidom. Ono je neupotrebljivo.

Apsolutno nikakav lag nakon instalacije 8.1 preko NSRT, update 1 nisam htio da ne pokvari ovu idilu.
L820

Mislis da update 1 usporava/jede vise baterije?

Juce sam bas lepo istestirao bateriju na 720 sa cyan update.

Skinuo je sa punjaca u 6h ujutru, ceo dan je koristio jos od ujutru, dopisivanje sms, wacapp , skype, par poziva, razmena nekoliko emailova, puno navigacije po bg, par kracih poziva, malo browsing, jedan skype poziv, par fotografija i oko 22h opet slusanje muzike. U 00:00h sam imao 13% baterije.

Ja sam sa time prezadovoljan.

Kako si uspeo toliko da izvuces bateriju sa navedenom upotrebom?
Sa slicnom upotrebom uz intenzivni surf mi je jedva izgurao dan (09:00h-24:00h). A prvo sam hard reset 8.0, pa sam nakon toga instalirao update na 8.1.
Inace da li bi smetalo telefonu/sistemu da se ugasi od ispraznjenosti baterije?

A prvo sam hard reset 8.0, pa sam nakon toga instalirao update na 8.1.
Inace da li bi smetalo telefonu/sistemu da se ugasi od ispraznjenosti baterije?

Trebao si kontra ako si vec radio hard reset lol. Posle 8.1. A za bateriju generalno nije dobro kad se skroz isprazni.. ne treba praktikovati.

Imao sam ga pre update na cyan radio je odlicno. Sad ne znam , rekoh neka bar neko vreme da imam officialni OS , pa nisam hteo da ga radim.

+1
Update 1 nema ništa MENI bitno, oni folderi su zanimljivi, ali ja imam 20-tak app na početnom ekranu razne veličine pločica i to mi je sasvim dovoljno, one app što koristim jednom godišnje imam na listi aplikacija.
Poboljšanja u IE su dobra, ali ja rađe surfam na 22", dok na mobu koristim dosta Tapatalk i Nextgen reader..

ehanu2e6.png
otkud ovo? Znam da se jos nekom desilo...

Ja sam radio upgrade, ali nisam radio hard reset nakon toga, sad ću probati čistu instalaciju... Malo ima seckanja na L920... Dok na L925 ne postoji...

DP 8.1.1 lumia 1020, 1h razgovora, oko 1vremena slusanja muzike, par sms poruka, fb oko pola sata, surf otprilike isto, tapatalk , slikao nekih 20fotki jpeg + dng, wifi + gps ukljuceni, osvetljenje na auto...

Ja sam zadovoljan, sa obzirom da je dp.

Prilozi

• wp_ss_20140830_0001.png
    wp_ss_20140830_0001.png
    156.4 KB · Pregleda: 136
Imaš već update!

Odlična fora nakon čiste instalacije, naime rezervna kopija radi, čak poreda ikone onako kako su bile, a sjajno je kad učitava app koju imaš, mislim downloaduje, pa instalira, a već imate ikonu, ali je tamna, kad krene download, na toj ikoni pokazuje kako se skida i kako je instalira, tako što je puni sa bojom iz tamne u svetlu... uradići screen... posle...

Poslednja izmena:
Meni mnogo nevriva sto se i dalje ne moze brisati vise alarma odjednom nego se mora uci u svaki posebno i tako obrisati. Jel tako i sa 8.1.1?

Imaš već update!

Odlična fora nakon čiste instalacije, naime rezervna kopija radi, čak poreda ikone onako kako su bile, a sjajno je kad učitava app koju imaš, mislim downloaduje, pa instalira, a već imate ikonu, ali je tamna, kad krene download, na toj ikoni pokazuje kako se skida i kako je instalira, tako što je puni sa bojom iz tamne u svetlu... uradići screen... posle...

To sa aplikacijama radi posle svakog veceg apdejta.

Imaš već update!

Djavola imam. Kada proverim da li je nesto stiglo pise mi da je telefon azuriran, a jos uvek sam ba lumia black i 8.1 dp.

Ne znam dal se razumemo. Instalirao sam 8.1. DP ono kad je bio izasao pre par meseci i od tada sam dobio jos dva update-a, jedan veci i jedan manji, ali mi je i dalje lumia black, a ne cyan. Znam da su imali problema sa cyanom za one koji su imali dp, ali rekose da je to reseno, a meni i dalje ne prijavljuje nikakav update na cyan. Ovaj usr**i tapatalk nece da mi upload-uje SS. Poslacu sutra preko kompa...

Poslednja izmena:
Mihajlo... Mora ti pisati black u extra info, jer nije cyan... To je samo oznaka zvanične verzije, tvoja ne zvanina je na black, ali 8.1.1... Recimo...
Ažuriranje uradi na sledeći način, skini NSRT i preko njega uradi cyan, pa ako želiš dodaj DP i instaliraj na cyan 8.1.1

Ovo sam objašnjavao u bekapovanju...

Odlična fora nakon čiste instalacije, naime rezervna kopija radi, čak poreda ikone onako kako su bile, a sjajno je kad učitava app koju imaš, mislim downloaduje, pa instalira, a već imate ikonu, ali je tamna, kad krene download, na toj ikoni pokazuje kako se skida i kako je instalira, tako što je puni sa bojom iz tamne u svetlu...

wp_ss_20140830_0001.jpg

wp_ss_20140830_0003.jpg

wp_ss_20140830_0004.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno