Nije bilo.
@Boris Dialer. Aplikacija za ZVANJE. Naravno da kad tu vršiš pretragu kontakata i kad nađeš željeni da će da ZOVE. Za sve opcije koje su moguće kod određenog kontakta, dakle zvanje, sms, mail, social itd ideš u Osobe. Takođe imaš i search taster, onaj za Bing i odatle jednim klikom možeš da pretražuješ kontakte. Kad kod klikneš na njega on otvori Bing search stranu ali ako ukucaš ime tj kreneš da kucaš već će da ti ponudi kontakt i samo klikneš na njega i tu su sve opcije.
Jesu, još sinoć je pušten.Jel su popravili updejt za dp?
Ja sam imao eur1, promenio na fin. skines navifirm+, platis licencu 300dindzi i imas da skidas sve firmwarove maltene od svih nokia (odaberes za zeljenu drzavu), i uradis reinstall kompletnog sistema preko Nokia Software recovery toola.Ma ok, pratim iskustva, nego kako promeniti product code? Imam hu, zelim da bude it (naravno country variant), da li je to neko radi (a cini mi se da sam video u nekoj temi), koje su sanse da se povari?
To je to, moze i tako.Aha, pretrazivajuci net, naisao sam na ovo resenje: preko Nokia data package manager-a skinem paket (konkretno, rm-914 var eu it cv, ima 1,39 gb), ubacim ga u folder Nokia\Packages i onda manuelno izaberem u Nokia Software Recovery Tool-u i preflesujem. Sta mislis o tome, kontam da je to to? I pretpostavljam da garanciju gubim ali mogu vratiti na ovaj softver koji sada imam ako zatreba garancija? Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari