Šta je novo?

Windows Phone 8.1

ovo nije ranije bilo? (wp8.1cyan+gdr1)

Prilozi

• wp_ss_20140808_0001.png
    wp_ss_20140808_0001.png
    38.3 KB · Pregleda: 155
Nije bilo.

@Boris Dialer. Aplikacija za ZVANJE. Naravno da kad tu vršiš pretragu kontakata i kad nađeš željeni da će da ZOVE. Za sve opcije koje su moguće kod određenog kontakta, dakle zvanje, sms, mail, social itd ideš u Osobe. Takođe imaš i search taster, onaj za Bing i odatle jednim klikom možeš da pretražuješ kontakte. Kad kod klikneš na njega on otvori Bing search stranu ali ako ukucaš ime tj kreneš da kucaš već će da ti ponudi kontakt i samo klikneš na njega i tu su sve opcije.

Nije bilo.

@Boris Dialer. Aplikacija za ZVANJE. Naravno da kad tu vršiš pretragu kontakata i kad nađeš željeni da će da ZOVE. Za sve opcije koje su moguće kod određenog kontakta, dakle zvanje, sms, mail, social itd ideš u Osobe. Takođe imaš i search taster, onaj za Bing i odatle jednim klikom možeš da pretražuješ kontakte. Kad kod klikneš na njega on otvori Bing search stranu ali ako ukucaš ime tj kreneš da kucaš već će da ti ponudi kontakt i samo klikneš na njega i tu su sve opcije.

Sve je to ok i svako koristi telefon drugacije bla bla bla. Poenta je samo sto me izludjuje kad neko menja (sad pricam generalno ne samo za WP) nesto sto niko nije trazio, sto je savrseno i logicno sljakalo i niko se ne buni.. Umesto samo unapredjenje, oni kao da imaju 'viska vremena' pa tako promene i neke stvari koje uopste nisu trebali da diraju. Ista stvar sa pecevima u nekim MP igrama/simulacijama, jasno je da su njihove poslednje odluke, ali ne menjaju se neke stvari tek tako kad nijedna osoba koja koristi tvoje usluge nije zucnula oko toga..

A notifikacije u action centru jeste provalili? Dobijes recimo dve poruke od dve razlicite osobe na whatsappu, ocistis jednu (swipe na desno), ocistice se i druga..

Poslednja izmena:
Glupo je što u action centru nema opcija za on/off mobile data, a isto nema ni za 3g/2g.

Jeste i to je stavljeno u user voice pri vrhu, mozete da glasate za neku od ideja Mogo bi i da se napravi skrol u quick settings jer su 4 precice stvarno malo... Mogli bi nagaruju jos opcija kao na najnovijem androidu :D
edit: i da mogli bi da ubace kategorije u podesavanjima, svaki put su sve vise i vise...

Poslednja izmena:
Mislim da smo pusiona...a sam jos veci baksuz,grrrrr. Reinstaliram cijele Win7 na laptopu. Sreca pa imam originalne. A taman se veselim da cu danas se vratiti na WP8 pa na Cyan

Ja probao sad i opet ista greska, ativ s je u pitanju

Koliko je tesko promeniti product code? Izasao cyan za italiju, pa razmisljam koliko se isplati upustiti se u to.

Ja zasad imam samo dobra iskustva sa 8.1 Cyan verzijom.

1. Baterija punooo bolja
2. Otvaranje aplikacija je brze
3. Ulazenje u postavke Pro Cam je puno glađe
4. Sinkronizacija mailova je sada puno puno bolja.
Ja radim sinkronizaciju svih mailova,GMail i sluzbeni i to odradi momentalno. Na WP8 je to trajalo dovijeka.

Ma ok, pratim iskustva, nego kako promeniti product code? Imam hu, zelim da bude it (naravno country variant), da li je to neko radio (a cini mi se da sam video u nekoj temi), koje su sanse da se pokvari?

Poslednja izmena:
Ma ok, pratim iskustva, nego kako promeniti product code? Imam hu, zelim da bude it (naravno country variant), da li je to neko radi (a cini mi se da sam video u nekoj temi), koje su sanse da se povari?
Ja sam imao eur1, promenio na fin. skines navifirm+, platis licencu 300dindzi i imas da skidas sve firmwarove maltene od svih nokia (odaberes za zeljenu drzavu), i uradis reinstall kompletnog sistema preko Nokia Software recovery toola.

Aha, pretrazivajuci net, naisao sam na ovo resenje: preko Nokia data package manager-a skinem paket (konkretno, rm-914 var eu it cv, ima 1,39 gb), ubacim ga u folder Nokia\Packages i onda manuelno izaberem u Nokia Software Recovery Tool-u i preflesujem. Sta mislis o tome, kontam da je to to? I pretpostavljam da garanciju gubim ali mogu vratiti na ovaj softver koji sada imam ako zatreba garancija? Hvala.

Poslednja izmena:
Nervira me sto jos nema nadogradnje za madjarski product code. Tj. ima ali ne za nebrendirane telefone. Racunam da ce biti sledece nedelje ali nesto sam nestrpljiv.

Aha, pretrazivajuci net, naisao sam na ovo resenje: preko Nokia data package manager-a skinem paket (konkretno, rm-914 var eu it cv, ima 1,39 gb), ubacim ga u folder Nokia\Packages i onda manuelno izaberem u Nokia Software Recovery Tool-u i preflesujem. Sta mislis o tome, kontam da je to to? I pretpostavljam da garanciju gubim ali mogu vratiti na ovaj softver koji sada imam ako zatreba garancija? Hvala.
To je to, moze i tako.

Ne vredi, ne prepoznaje ga ni jedan program (mislim na taj paket, ne telefon). Ma odustajem, sacekacu da mi stigne, izasao je hu za operatere, verovatno ce u ponedeljak country variant.

Folder u kom se nalaze svi fajlovi mora nositi ime RM-xxx, u tvom slucaju RM-914.

Da, pise tako, a unutra je gomila fajlova raznih ekstenzija. Ali dzabe, samo mi daje opciju download pa install, a kad probam work offline, nece. Kao da nema tog foldera.
Edit: evo skidam paket preko navifirm-a, pa cu probati. Znas li, da li se kojim slucajem menja imei? Pretpostavljam da ne ali da pitam...

Poslednja izmena:
Pa moj je bio RM 875 HU , Madjarska CV verzija. Nije mi jasno kako nisi dobio.

Auuu...my bad. Ja imam L1020. Strpi se dan dva jos, doci ce ti. Vanka ga vec ljudi dobivaju

Bio ba odmoru neko vreme, tako da nisam posecivao temu, pa nisam bas u toku. Prelistao malo sad. Kad sam se vratio sa odmora ponudi mi neki update i ja odradim, medjutim idalje stoji lumia black, a ne cyan. To je verovatno taj gdr o kome pricate, ako se ne varam? A lumia cyan tek naknadno treba da stigne, tako? Zna li se kad? Lumia 520 je u pitanju. I da pitam jos nesto usput. Na zastitnoj foliji sto sam imao preko ekrana pojavise se neki mehurici i ajde reko da je zamenim. Medjutim kad sam je skinuo kao da sam nov telefon uzeo u ruke. Toliko je bolja slika bez folije da se sad razmisljam da li da stavljam novu uopste. Koliko je osetlji? Koliko sam video na netu nema gorilu, ali verovatno ima neku drugu ("nemarkiranu") zastitu? Koliko je otporan na ogrebotine? Nisam tip koji ga baca kako stigne. I dok je imao foliju gledao sam da ga ne stavljam u isti dzep sa kljucevima i sitnim parama. Mozda ce najbolje da kazu ovi sto ga mesecima koriste bez folije, da li su im se pojavile neke ogrebotine?

Nazad
Vrh Dno