Dzabe kvalitet kada sistem nije jos uvek za zahtevne korisnike samo za entuzijaste!
Svi koji imaju dp neće videti neku razliku kada dobiju cyan. U mom slučaji baterija manje traje.
On mora da je ekstra zahtevan![]()
So today is the day that Swarm has been realised on iOS and no doubt Android. Despite the fact Microsoft have invested millions in Foursquare yet again we're the platform that will see a delayed release and doesn't help the Windows Phone cause. How can you attract the users from other OS' when they already see the OS as old.
ali ŠTA JE Swarm? Kome treba nešto što nema smisla i što ni ne postoji?![]()
Sve si mi reko....Šta ne postoji? Kao i obično nisi obavešten, Swarm je deo Foursquare aplikacije, tačnije njen dodatak i služi za check in i lokacije prijatelja u blizini.
Zaista, zasto je potreban check in za preko 50 miliona ljudi koji koriste Foursquare... Dobra ti je logika... i cemu to?
Stvarno blam MS-a sto takva aplikacija ne postoji za WP... :lupko:
Pa dobro, nije to loše, hvala na objašnjenju.Brate... to je aplikacija za pretragu obliznjih kafica, restorana, prodavnica, itd u njoj ostavljas ocene za neko mesto i utiske u komentarima. Nekada je check in bio unutar nje, ali su ga odvojili u posebnu aplikaciju - Swarm.
Zaista, zasto je potreban check in za preko 50 miliona ljudi koji koriste Foursquare... Dobra ti je logika![]()
Da, posto drzite lopove u prijateljima na drustvenim mrezama na kojim delite informaciju gde ste se chekiraliFoursquare.. Lopovima omiljena aplikacija, tacno znaju kad niste gajbi.
ček, zašto bi neko znao gde sam se ja čekirao?
a) šta to koga briga
b) što bi to iko pri zdravoj pameti delio sa drugima
c) zašto uopšte postoji ta opcija?
plus 1.ček, zašto bi neko znao gde sam se ja čekirao?
a) šta to koga briga
b) što bi to iko pri zdravoj pameti delio sa drugima
c) zašto uopšte postoji ta opcija?
Na wp mnogo toga nema a i lose funkcionise primer je tapatalk koji koristim svakodnevno! Lose su uklopljene drustvene mreze instagram itd!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari