Šta je novo?

Windows Phone 8.1

On mora da je ekstra zahtevan :)

Nije nego ovo je sramota da se programeri uopste ne muce oko WP-a zato sto je malo zastupljen. Primer samo viber koji vise ne radi nego sto radi.

Ili: http://forums.wpcentral.com/windows-phone-apps/284166-swarm.html

So today is the day that Swarm has been realised on iOS and no doubt Android. Despite the fact Microsoft have invested millions in Foursquare yet again we're the platform that will see a delayed release and doesn't help the Windows Phone cause. How can you attract the users from other OS' when they already see the OS as old.

Ma šta vam je sa Viberom? Radi sve i radi normalno. Samo što mu svaki put treba 5-6 sekundi da otvori app. Ali kad uđe, radi tečno i radi sve. Odavno nema problema sa notifikacijama i slično.

P.S. Taj swarm sad treba da izađe, najavio isti taj FSQ. *** kome smeta kašnjenje od koliko, mesec-dva, neka batali WP :) Normalno je da će da bude iza Androida kad na jednog WP dođe 10 Android korisnika. Prosto prioriteti mora da se znaju i to niko ne spori...

Poslednja izmena:
ali ŠTA JE Swarm? Kome treba nešto što nema smisla i što ni ne postoji? :D

Šta ne postoji? Kao i obično nisi obavešten, Swarm je deo Foursquare aplikacije, tačnije njen dodatak i služi za check in i lokacije prijatelja u blizini.
Sve si mi reko....

Lepo pita covek, sta je taj foursquare onda?

Brate... to je aplikacija za pretragu obliznjih kafica, restorana, prodavnica, itd u njoj ostavljas ocene za neko mesto i utiske u komentarima. Nekada je check in bio unutar nje, ali su ga odvojili u posebnu aplikaciju - Swarm.

Na wp mnogo toga nema a i lose funkcionise primer je tapatalk koji koristim svakodnevno! Lose su uklopljene drustvene mreze instagram itd!

Brate... to je aplikacija za pretragu obliznjih kafica, restorana, prodavnica, itd u njoj ostavljas ocene za neko mesto i utiske u komentarima. Nekada je check in bio unutar nje, ali su ga odvojili u posebnu aplikaciju - Swarm.
Pa dobro, nije to loše, hvala na objašnjenju.

Foursquare.. Lopovima omiljena aplikacija, tacno znaju kad niste gajbi.

Foursquare.. Lopovima omiljena aplikacija, tacno znaju kad niste gajbi.
Da, posto drzite lopove u prijateljima na drustvenim mrezama na kojim delite informaciju gde ste se chekirali :)

@muzzy

Ne postoji vise check in direktno iz Foursquare-a.

Poslednja izmena:
ček, zašto bi neko znao gde sam se ja čekirao?

a) šta to koga briga
b) što bi to iko pri zdravoj pameti delio sa drugima
c) zašto uopšte postoji ta opcija?

a) šta to koga briga

Kao i vecina aplikacija i 'prednosti' advanced android aplikacija, svodi se na "sto da ne", a da li ti to treba u zivotu je vec druga prica.. ocigledno treba. "I'm @ Kafana Tri Promila with Miodrag", ispadne kao da nisi bio u gradu ako se ne cekiras :)

a) šta to koga briga
plus 1.

ta apk se može uporediti sa selfijima na wc šolji. mislim, kuda ide ovaj svet..

Poslednja izmena:
Na wp mnogo toga nema a i lose funkcionise primer je tapatalk koji koristim svakodnevno! Lose su uklopljene drustvene mreze instagram itd!

1. Čega?
2. Tapatalk odlično radi, nemoj da iznosiš dezinformacije.
3. Ako je nešto dobro na WP, to je integracija društvenih mreža.
4. Instagram je tu no nudi samo osnovne opcije. Sa druge strane tu je 6tag aplikacija kojoj zvanični instagram klijent na ostalim platformama može da pozavidi.

Molio bih te stvarno da ne iznosiš dezinformacije više. Kao što vidiš ne mrzi me svaki put da te demantujem, zbog drugih, ali preteruješ već pomalo.

Tapatalk radi uzasno i nemoj da lupetas poredi ga sa andoidom i iosom!!! Instagram blagi uzas

Prvo osnovno vaspitanje, nauči da se ponašaš. Drugo, radi odlično. Brzo, tečno, sve opcije su tu. To što se tebi isti možda vizuelno ne dopada to je samo tvoj problem.

Drugo, Instagram isto normalno radi, samo je zvanični klijent vidno siromašniji sa opcijama u odnosu na Android i iOS ali kao što rekoh tu je 6tag.

Poslednja izmena:
6tag stvarno izuva, tvrdim da je bolji i lepsi od Android aplikacije, ne znam kakva je na iOS-u.

Nazad
Vrh Dno