Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ma sta ti je samo sat do dva.. next stisnes dva puta :d

Sta uradise ludaci sa Photos aplikacijom ja ne verujem, izbacili cak i ono kad pinchujes sliku da je smanjis, i onda mozes celu galeriju onako da izvrtis u jednom kontinuiranom potezu, kao da je sve jedna fotka.. Vrh.

Jedno pitanje, primetio sam da mi je javlja blago sustanje u zvucniku kad su mi otvorene neke aplikacije tipa whatsapp, subway surfers. Cim izadjem iz tih aplikacija sustanje prestane. Jel to moze biti do drajvera i desava li se to jos nekome? Lumia 525 je u pitanju.

Navedeno "šuštanje", karakteriše neke uređaje, jednako kao i pucketanje u samom zvučniku zvona. dakle, mimo bilo kog pokretanja zadane aplikacije, već prostim podizanjem lock screen-a, čuje blagi "bup" neposredno pre "škljoc" zvuka...
Uređaji na kojima sam to evidentirao...
L920, L925, L620, L820 i L1020

Ja ovaj update nisam ni dobio. Jedino što nemam je brightness profile u podešavanjima, ostalo kao na slikama :)

Nemam ni ja brightness profile a to bi mi super doslo :(

Ja imam sve isto kao i pre update, nemam ni color profil... Mislim na slici ima vivid... Nemam ni brightness...

vabyte4u.png

Lumia 720 DP 8.1 bez Cyan update-a

Kapiram da cu sa Cyan update-om dobiti jos jedan slider za kontrolu osvetljenja ekrana.
Doduse meni ona sistemska podesavanja na auto odradjuju posao.

Ovo nema na L925 cyan, osim ako nisam upglu da nađem... :D

5unura3y.png
Čudi me da nemaš ovo, 1520 na DP 8.1 ima...ovo "adjust" na kraju

Posle 14,5 meseci korišćenja došao je konačno i prvi hard reset (L920, WP 8.1) nije se moglo dalje. Svakodnevno ažuriranje aplikacija dovelo je do toga da skoro svaka treća ima poteškoća u radu, vrhunac je ipak bio kad je WiFi počeo da brljavi. Vraćanje na WP8 preko Nokia Software Recovery Tool-a je prošlo bez problema, pratio uputstva. Posle logovanja na MS nalog ponudio mi je učitavanja backup-a napravljenog priliko prelaska na WP 8.1 DP. Većina podešavanja je bila tu, sms poruke takođe, a aplikacije kreću same da se instaliraju. Slike ostaju u oblaku. Za e-mail naloge traži samo da se ponovo unesu šifre.

PS
Koliko vidim, sad ko želi Cyan mora natrag na WP 8 ili da čeka ispravke.

Ma jok, ko ima DP 8.1 sam čeka zvaničan update, logično

@jocic

Ne primećujem da išta loše radi od kad je kupljen (nekoliko meseci) L1520 8.1...možda ti je bilo dosta samo gašenje/paljenje?

Poslednja izmena:
Ko ima dp mora da se vrati na 8 pa da odradi zvanicni apdejt.

Vec sam postavio link ,zvanicno saopstenje ,zato su i stali sa apdejtom.

Aha, video, pa sačekaću, ionako nije izašao za Srbiju, posle lepo na miru bez downgradea, nije mi zapelo

Aha, video, pa sačekaću, ionako nije izašao za Srbiju, posle lepo na miru bez downgradea, nije mi zapelo

Meni ne pada na pamet da ga vracam na 8.0, kako bi me to ukanalilo :D

Bice nadam se taj fix uskoro, lencuge su prave kada je u pitanju update.

A tek nebuloza sa Skype-om...
Na Andrroid sve zivo su dodali u feature listu, a za WP malte ne ostao je na nivou prve verzije...
Ne secam se dali je Skype na WP 7 imao Send file opciju?

Poslednja izmena:
Takodje File picker da nema svoju ikonicu , to je tako bzv ne mogu da ubace malu slicicu, telefona ili win logo, nesto sto simbolizuje Phone/Micro sd storage.

Svidja mi se WP ali ima dosta propusta, sve bi to moglo da bude bolje.
hemenate.png

Email-u fali samo pristup file pickeru, nista drugo, sve ostalo je odlicno.

Misterija gde Adobe reader snima pdf file-ove je i dalje prisutnA, izgleda je to u folderu gde je i sam program instaliran, a pristup tim je ne dozvoljen, zatvoren sistem.
Ok ali da se dozvoli korisniku pristup istom, kad je vec nas koliko registrovano kao developer-i sto nemamo pristup na telefonu ka full file sistemu? BzV
I Windows je closed source pa imamo full pristup sistemskim folderima...
Ima i dobrih stvari, ali ove neresene bas bodu oci.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno