Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Pa ja ovo nemam ?! Al ajde, valjda radi automatski
a9avu3u7.png

Poslednja izmena:
Hmmm... možda ima L630 zbog toga što on nema ambient light senzor, pa su stavili mogućnost da ručno postaviš?!

Imaš automatiku, i to 3 automatska moda.
Ako staviš "low" pa uključiš automatiku, onda on forsira slabo osvjetljenje ali se i dalje prilagođava ambijentu (vani se pojačava, unutra smanjuje),
"midium" postavlja neku srednju razinu na automatici (ja ga koristim na 820),
i "high" je naravno najsvjetliji automatski mod, koji naravno troši najviše struje.

Da li jos neko ima problem kao ja? Telefon ne moze da nadje wi fi kad pustim net sa drugog telefona ili lap topa? 8.1 D. P. Ativ S je u pitanju..

a koji je drugi fon? ako je neki symbian i ako on i laptop pustaju ad-hoc mrezu, mislim da wp to ne moze da vidi, kao ni android..

Drugi je android a lap top klasicno ad-hoc.. Nisam znao da to ne moze...

ja se redovno konektujem na ad-hoc preko connectify.

Ne znam, normalno mi pronalazi mrezu. I cimeru preko Virtual Routera... Ja imam 620 WP8.1 on 820 WP8.1. Doduse, obojica koristimo W8.1, ne znam ima li to neke veze...
Npr, kad sam sherovao 3g sa stare E52 preko JoikuSpota, Win mi nije video konekciju.

Poslednja izmena:
Fali mu FPS, secka pomalo na 920. Nisam oduševljen iskreno, probao i obrisao...

Pa beta je, i radi i na 512mb modele LOL :)

Al radii :D kad otkljucam treba sekund da prodje da bi proradio touch .

Ja preskačem tu betu.
Nisam navikao da nešto čekam na wp-u. :d

Ima laga, ali mogu to da tolerisem zarad novog lockscreena ;)

Bice verzija od Venetasoft-a, cini mi se mnogo ispeglanije :)

Poslednja izmena:
Igrao sam se malo sa Vinetasoft verzijom i radi ok na L520. Tokyo i Zoom znaju malo da trzaju. Sad svlacim betu. :d

Probao betu. Nema mnogo laga pri otkljucavanju, ali kad ukljucim ekran treba mo vise od sekunde da prikaze sliku.

Ima li opcija u wp 8.1 da se u određeno vreme utišaju zvona? Tipa od 22,00 uveče do ujutru 07,00 časova. Podesim dane tj. svim danima, i da ubacim u listu ko može da me dobije tj. izuzetke za koje ovo ne bi važilo, a za ostale da mi ne zvoni (ne bude me, pozivi, poruke, mail, viber... to se ne čuje, samo favoriti koje sam odabrao mogu da me dobiju). Na iOS opcija se zvala "Do Not Disturb", na androidu identičan naziv.

Prebacio na USA, sada ima. Hvala. Sad me nervira region, al valjda će biti opcija dostupna na zvaničnom 8.1, mada ovo možda zavisi od kortane, koja ne verujem da će biti na našem regionu.

Vrh Dno