Šta je novo?

Windows Phone 8.1

IT stručnjaci nisu ciljna grupa već obični korisnici. Da, za većinu njih je bolje da je telefon na maternjem jeziku i većina ga i koristi tako. Ja ga koristim na srpskom kao što rekoh jer je dobro preveden, bez retardiranih i nerazumljivih tj po svaku cenu prevedenih izraza. Dakle prihvatljiv mi je jer je po meni odličan kompromis između srpskog kao takvog i nazovi IT izraza te nemamo "bojanka" primera iz Win XP. To što manjinu geek-ova(i ovo nije uvreda, da neko ne shvati pogrešno) to iritira jer sebe smatraju ultra naprednim korisnicima pa je engleski must have to je irelevantna stvar. Takođe bez uvrede, smatram da o WP znam više nego 90% učesnika ovog podforuma pa opet koristim srpski na istom, kao i još neki ljudi ovde koji poprilično imaju šta da kažu na zadatu temu. Tako da vam primeri nisu na mestu...

@Dare
Ne troši vreme, da ne poginemo od ruke nepismenih... Batali...

Reci mi jesi li probao na L625 ima li pucketanja prilikom premotavanja klipa na wp8.1?
Prevešćutinaengleskiifajmust! :D

Nema veze sa naprednoscu, samo komfort koriscenja kako je zamisljeno i kako se po celom netu prica ako trazis neki problem. Da imamo neku svoju zajednicu pa ajde, osim onog crnogorsko-hrvatskog sajta

Nemam nista licno protiv al ako neko trazi neku pomoc ja stvarno ne mogu da mozgam sta bi to trebalo da bude..

Nisam, video sam šta si kačio, no malopre sam došao sam puta a telefon nije kod mene tako da ću sutra to probati pa javljam!

Nema veze sa naprednoscu, samo komfort koriscenja kako je zamisljeno i kako se po celom netu prica ako trazis neki problem. Da imamo neku svoju zajednicu pa ajde, osim onog crnogorsko-hrvatskog sajta

Nemam nista licno protiv al ako neko trazi neku pomoc ja stvarno ne mogu da mozgam sta bi to trebalo da bude..

Komfor u korišćenju je individualna stvar u pogledu jezika i kvalifikovati nekoga na osnovu toga što bira srpski da je ovo ili ono je... Da ne lajem dalje. Isto tako možeš reći, imali bi zajednicu da svi lepo prihvati srpski kao takav. I podrška bi bila bolja.

Što se pomoći kao takve tiče tu se slažem. Mada baš zato što bar za moj ukus nema retardiranih izraza, čak ne moram ni da razmišljam na temu prevoda recimo settings->podešavanja pa u tom slučaju i pomoć dolazi lako ako zavisim od engleskih izraza.

Nisam nijednom kvalifikovao nekog, to ste vi nesto poceli da sevate :) Smara me samo sto znam da je u vise od 50% cisto srbizam, NE poznavanje sopstvenog jezika, cirilica glupiranje.. A to mi tako ide na qrac. Kad ti nabijaju na nos ljudi koji sami ne znaju pravopis da si manji srbin od njih :)

Nisam nijednom kvalifikovao nekog, to ste vi nesto poceli da sevate :) Smara me samo sto znam da je u vise od 50% cisto srbizam, NE poznavanje sopstvenog jezika, cirilica glupiranje.. A to mi tako ide na qrac. Kad ti nabijaju na nos ljudi koji sami ne znaju pravopis da si manji srbin od njih :)

Nisam ni mislio na tebe sad, umoran sam pa me mrzi da završim misao do kraja :D Pomodarstvo je nešto drugo, za te velikosrbe koji bi da vrate i glagoljicu i da veronauka bude jedini predmet u školi imam poruku svakako ali ona nije za ovaj forum.

ra4e6agy.png

Battery Saver dobio update, nisam znao da je i on oslobodjen Core-a..

Dobro je , nije lose, sad neka odrade neki tile sa procentima ili neki detaljniji grafik potrosnje :)

Naravno ali kad znas onda nije cudno sto ne radi na 8.0...

DP je dostupan za sve WP uredjaje, naravno ko je registrovao Developer account.

Poslednja izmena:
Naravno ali kad znas onda nije cudno sto ne radi na 8.0...

DP je dostupan za sve WP uredjaje, naravno ko je registrovao Developer account.

Heheh...ma hoce covek da mi pomogne,hvala za to.
Salu na stranu imam DP WP 8.1
Kada sam rekao da ne radi,mislio sam da app laguje,baguje i ostalo...ali ok,to je samo Demo verzija...

Probao neko jos ili koristi BBM Beta za WP? Nije lose, samo naravno svi su na Viberu ili WA no mislim da bih ovo bez problema mogao da koristim kao primarni messenger.

Šta je potrebno da ga instaliram, jer po pokretanju install, ispiše da nemam dozvolu...?!

Da se prijavis za beta program, ali to je popunjeno za 52 sekunde.

Sad gledam, novi Viber dosao do RC4 verzije, valjda ce izbaciti final uskoro.

Da Vas pitam, da li Wp 8.1 uopste ili ce imati manuelno trazenje WiFi konekcije? Ja sam trazio u WP 8.1 DP i nema.

Kako nema,udjes u wifi pa manage pa na + dodas ime mreze...
A imas i listu dostupnih mreza ...

Nazad
Vrh Dno