Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Tako sve mozes da stavis u kategoriju 'je li toliko bitno' :) Nije bitno, al umeju da me iznerviraju te neobjasnjive promene na gore.. I ovaj volume control lol, popravili jednu stvar (pojedinacni slajderi za melodiju i notifikacije, i jedan za media+apps), ali po meni napravili i nepotrebnu komplikaciju. Umesto da su dodali silent, pored vibrate i ringtone+vibrate, oni potpuno ubili to i sad moras sve rucno :)

Je li provalio neko kako funkcioniše ova USB opcija? Kako god podesio meni otvori mass storage?

Dobro je, provalio sam kruzic kad se kuca tekst, dosta je bolje resenje nego drzanje prsta.. i dodavanje novih reci je moguce, treba da bude English US tastatura. I dalje Photos aplikacija ostaje zesce razocarenje..

Pa to su uradili jer su se ljudi zalili na HUB opcije. Jer je trebalo dva klika da dodjes do fotki. Sad su izbacili to kao hub, i naravno drugima smeta kojima se onako svidjalo. Nikad ne mozes da udovoljis svima :D .

Ako ti se svidja kao Hub, skini Zoom. Odlican pregledac, moze i u full rez da gledas slike, mozes i beskonacan zoom, na info o fotki vidis kompletan exif sve detaljno. Jako jako dobra app. I brza. I isto mozes na live tile da stavis album da ti mota.

Ja sad koristim DP verzije 12397 a dali mi sad cekamo 12400??
Oni to sad kuvaju ili treba da vratim na 8.0 pa onda update na 8.1?

Dali i Vama "pucka" prilikom premotavanja video zapisa i reprodukcije nakon premotavanja... Na 8.1, to mi radi na cyan (L925) i na L1020, L920.

Čuj pucka, puca! :)
Malo je bezveze što to nije ispravljeno i zvaničnim apdejtom...

Dali i Vama "pucka" prilikom premotavanja video zapisa i reprodukcije nakon premotavanja... Na 8.1, to mi radi na cyan (L925) i na L1020, L920.

Bice da je to do Audio drivera znaci problem samog sistema WP8.1, to se desava i na MetroTube, Music ...bilo bi lepo da poprave, bruka je za final verziju da tako pucketa.

Poslednja izmena:
Evo, napravio sam video... Ovo je na L925 zvaničnom cyan, ali isto tako postoji i na preview, tako da... Užas!
Puca na zvučniku, hebe kevu...

Ovo se baš čuje. Klip poslati M$, ništa više ni manje napisati.

Da znaš da sam razmišljao o tome... Upravo ću to i uraditi, ali na facebook...

Meni se to ljudi ne dešava, Lumia 1520 sa 8.1 DP...u pitanju nisu klipovi koje sam sam snimio doduše...

Ajde onda svi na isti mail da se žalimo. I ko koristi wp i ko ne koristi, nije problem poslati.

@Ivan975
Upravo obratno, ovo se čuje samo na klipovima koji su ubačeni unutra, ali nema veze jeli ih snimao "taj" uređaju ili je u pitanju običan video... Bitno da je stavljen na "neki" način u telefon, a isto se vidi i na myTube...
Kada telefon snimi video klip, toga nema u reprodukciji...

Poslednja izmena:
Ja mislim da si ti jedini , moj isto tako pucketa ,licno sam se uverio i na l920 i 1520 ,naravno oba sa DP ,pogledaj klipove na jutjub ,na kojima testiraju DP videces da pucka i kod njih.Ja sam se nadao da ce ispraviti da zvanicnim apdejtom.

Ivane, na svima njima je nakon updat-a urađen hard reset, paljenjem i gašenjem, kao i soft resetom, ovo nije rešeno...
Dakle, ako tvoj 1520 nema taj sindrom, ne diraj, super...!
I da, kao što sam naveo, isto je sa cyan i DP!

Meni na .avi video klipovima ne pucketa, na .mp4 pucketa vise, na .wmv manje... Sve prebaceni klipovi...

L620

Ja bas probao sada na klipu full hd koji imam ubacen u tel, i ne cujem to. Cuje se ono prelaz jer nema fade in zvuka , ali ne da pucka ili sta vec. Sad cu da snimim neki tih video sa tel pa da vidim.

Pridružite se komentarima na nokia srbija, facebook...
I navodite model koji imate, a ne ovako... Moj ima, nema...
Ja sam naveo 3 telefona koji imaju... Nokia facebook, kaže da na L630 nema...

Poslednja izmena:
820 DP8.1 pucketa..
Nisam pripadnik mreže za prostituciju privatnosti (fejs)..

Imam L625 wp 8.0 za koju je dostupan update 8.1. Par pitanja:

1. Da li je moguce instalirati offline, obzirom da nemam wifi, a i nestao mi je mobilni net?

2. Kada mi "dodje" net sledeceg meseca, koliko megabajta skine update?

3. Moze li nesto da podje po zlu, ako mi u sred instalacije "pukne" wifi i ne pojavi se vise?

4. Citam da instalacija traje 1-2 sata. Da li mora da se bude pored telefona ili je moguce stamo ostaviti sa strane i doci za par sati?

Vrh Dno