Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Zamerka je samo velicina tog kursora, da je samo malo veci...
Nisam izvalio ima li neku lupu WP za tekst, kada je bas sitan?? Toga nema...?

U ease of accsess ukljuci screen magnifier i kad nesto ne mozes da procitas samo dupli tap na ekran sa sva prsta i zumirace ,isto tako odzumiras.

Ah da da, radi bukvalno posao u svim app samo ne na Boot screenu :) dobra stvar!

Hahhah a kada hoces da napravis SS tako zumirane slike, on je snimi u normalnoj rezoluciji :D

Ma to treba da ubace onu "lupu" kao na iOSu, ja bolje nisam video da je iko napravio...

Ma to treba da ubace onu "lupu" kao na iOSu, ja bolje nisam video da je iko napravio...

I N9 Nokija je imala super lupu, bas extra odradjena.

Koliko sam skontao to se ugradjuje ,eto Iphone npr zbog malog ekrana i velike gustine piksela.

Znam da i Sony/SE je to furao,fura

..

Poslednja izmena:
yvevujyg
Da instaliraju MeeGo lupu kad nemaju svoje resenje ;)

Pisacu peticiju.. :D

Poslednja izmena:
Zašto ove opcije nema na svim modelima i da li će je biti?

Prilozi

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_usb-270x450.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_usb-270x450.jpg
    11.3 KB · Pregleda: 132
Ja sam mislio da cemo svi dobiti ,al sta ces ,zivecemo bez toga :D

Nekako od kad ih je MS kupio, sv e mi se cini da ce neki Armagedon da se desi (pored najavljenih odpustanja).

Sta ce biti sa prvom generacijom,WP8 lumia, nece dobiti update-evposle 8.1, postoji li neki plan dali cemo dobijati Nokia dodatke sa fw-om...

Malo su nas bacili u ocaj...

Ako smo zadovoljni sistemom i telefonima onda moze racunati da cemo koristiti i MS mobile Nokia kako god modele..

I N9 Nokija je imala super lupu, bas extra odradjena.

Koliko sam skontao to se ugradjuje ,eto Iphone npr zbog malog ekrana i velike gustine piksela.

Znam da i Sony/SE je to furao,fura

..
Pre nego sto sam 620 uzeo, debelo sam se dvoumio da li da uzmem N9, i sad posle par nedelja nekad pomislim da sam pogresio... Cudna rabota... WP8.1 mi se skroz svidja, ali me pisanje strasno iritira jer masim kao manijak, dok tih problema, na iPhoneu recimo, nemam. Jako bi voleo kad bi nam stavili izbor izmedju normalne T9 i qwerty tastature...

Pisanje zavisi i od velicine tastature, swipe radi super na 8.1, sama tastatura na L720 4.3inca ekranom je solidna, veoma dobro pisem na njoj, ne kazem da je savrsena nego prosto korisnik gresi pri kucanju, ne tastatura.

Poslednja izmena:
Imam L625.
Downloadovao sam dosta aplikacija u .xap formatu preko opcije "Download and install manually".
Prebacio sam fajlove na sd karticu.
E sad, kada zelim da instaliram aplikacije otprilike pola (ako ne i vise) se ne pojavljuje (nema ih u listi i ne mogu da instaliram).
Kada odem u store i instaliram klasicno (tada nazalost trosimmobilni net koga nemam bas toliko) sve je ok i nstalacija prodje bez problema
Zna li ko razlog zasto fale neki install fajlovi?

Ja sam na preview for developer 8.1 ativ s telefon i sistem mi zauzima 5 giga jel tako i vama?

Storage Sense/Phone/Temporary files pa Delete, kada udjes u Phone, sacekaj prvo da ucita stanje memorije, pa onda Delete u Temporary files.

Nije normalno, ako to ne uspes tj ne oslobodis nista onda odradi hard reset, pazi odradi prvo backup svega sa fona. Pozdrav

Zamalo da ti napisem kako u Storage Checku da obrises to, pa se setih da
to samo Nokije koriste :D

Poslednja izmena:
Samo hard reset pomaž u tvom slučaju.
Prije toga deinstaliraj sve nepotrebne aplikacije/igre da ti brže odradi restore.

Pre nego sto sam 620 uzeo, debelo sam se dvoumio da li da uzmem N9, i sad posle par nedelja nekad pomislim da sam pogresio... Cudna rabota... WP8.1 mi se skroz svidja, ali me pisanje strasno iritira jer masim kao manijak, dok tih problema, na iPhoneu recimo, nemam. Jako bi voleo kad bi nam stavili izbor izmedju normalne T9 i qwerty tastature...

Iphone jeste najbolji za kucanje. Najmanje grešaka ili ih nemam.

Video sam negde na netu da samo sistemske aplikacije (email, sms) mogu da resetuju broj notifikacija na live tile-u ako se ociste iz action centra.
Tj da ako mi stigne sms, ocistim ga iz notifikacija I on automatski ukloni sa live tile-a neprocitanu poruku.
Buduci da nisam video nijednu third party app da to radi na dp (messenger, viber itd), da li se sta promenilo na cyan-u?

I koje je vereme sada osvežavanje pločice? Pre je bilo 30min.

Dobro je.
Šta se dešava sa 8.1? Stopirali su za sve modele? Kada se može očekivati za 1020 i 1520?

925, možda sam utripovao. ali mi se čini da je kvalitet zvuka(muzike) bolji kad slušam radio ili pesme. FM radio su izdvojili što mi se dopada.

Dobro je, provalio sam kruzic kad se kuca tekst, dosta je bolje resenje nego drzanje prsta.. i dodavanje novih reci je moguce, treba da bude English US tastatura. I dalje Photos aplikacija ostaje zesce razocarenje..

Vrh Dno