- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
http://www.wpcentral.com/microsofts-secret-list-android-patents-revealed-chinese-government
MS sa kecom u rukavu???
MS sa kecom u rukavu???
Ti namerno počinješ raspravu postavljanjem vesti koja nema nikakve veze sa wp. Inače nije nikakva tajna da Android proizvođači plaćaju Microsoftu.
I ima li neko neko resenje za instaliranje aplikacija koje nisu sa store-a?
Koliko traje instalacija 8.1 dev priview?
Nisam mislio na krekovane app, nesta drugo mi je bilo na umu. Ali da jeste glupost jeste. Sta ja npr kupim l1020 a u medjuvremenu npr skinu sa store-a aplikaciju fb koja se meni svidja, a imam instalaciju na sd. Pa mogu samo da placem pored nje.
Inace taj mi je fazon, aplikacije mi mogu ubiti iskustvo.. plus ovaj nacin funkcionisanja sajtova, klasican primer google homepage, nije animiran uopste, sve mrtvo ***.. Ne rece mi niko jel to uopste izvodljivo na wp-u, nemoguce da nema neka alternativa javascriptu ili sta je vec zaduzeno za to? Mislim da s takvom manom ocekujes neko divljanje po trzistu..
Da, ali ili je neki bug, ili ja ne vidom opciju na store-u kod mene instalacija sa sd. Win 8.1
Da, ali ili je neki bug, ili ja ne vidom opciju na store-u kod mene instalacija sa sd. Win 8.1
da li si vec ubacio zeljenu aplikaciju na sd?
...Inteza vec vise od godinu dana "pravi" WP aplikaciju i tako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari