Do kraja godine će zabraniti mobilnu telefoniju, kao u S.Koreji.Ako ne onda do kraja godine sigurno![]()
Jel moze neko preko office da pristupi dokumentiama na sd kartici ?
Extras + Info
Nokia’s pretty good about updating their apps. Today we’re looking at version 3.8.1.10 of ‘extra+info’ in the Windows Phone Store. This is a Lumia specific app that makes your Lumia unique from other devices. Today’s update is just a bunch of general fixes and improvements. Notice anything different about your phone after the update? Do let us know.
Hajde ako ne znas bar nemoj da lupetas i kvalifikujes druge. Kapiram da nema gde da se procita pa da kazes tesko je doci do informacije ali uopste mi nije jasno da ti nije palo na pamet da bar malo procitas na internetu pre nego odvalis... Najgore je kad je covek ubedjen da nesto zna a nema pojma.
No hajde, idemo ponovo u skolu:
"This app allows Nokia to control and modify certain aspects of the phone without having to do a complete OS or firmware upgrade."
Dakle najprostije moguce, ona upravlja svim ostalim Nokia aplikacijama, sadrzi podesavanja za ista, govori sta koja moze a sta ne i na kom uredjaju moze a na kom ne...
Uostalom, deinstaliraj je posto je nepotrebna i sadrzi samo informacije![]()
Ja juce muljao neke sms poruke i copy/paste odradim neke chudne karaktere u sms i on mi posalje kao mms. Medjutim nije uspeo da posalje. Dakle ni kod mene ne radi mms, mada me licno bole patka za to
Isto mts...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari