Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Dal se ovo jos nekome desava ? Kod mene ponekad na pola sekunde i pojave se ikonice .

Prilozi

• wp_ss_20140423_0001.png
    wp_ss_20140423_0001.png
    46.3 KB · Pregleda: 176
I meni se isto okrenuo lock screen, negde oko 14h :)

Okretao sam telefon ali uzalud, i na kraju sam ga restartovao i vratilo se na staro.

Virus ? :D

Salim se, i meni se dogadja. To je neki bug povezan sa StOrage Sense-om, kada se refrashuje oce to da uradi i na Tile-ovima, naime pokaze sve tileove providne pa,polako vraca sadrzaj :D ja,u pocetku mislio da je to Feature :D Najpre vidis celu pozadinu pa onda dodju crepovi :D

Poslednja izmena:
Prijatno sam se iznenadio, lepo pusta full hd od 2gb film, 45minuta, bas ono tecno bez laga.

Takodje YouTube super radi u IE11, sve pohvale.

Ponovo mi se okrenuo glance ,pa sam ponovo morao da restartujem .

I meni se danas okrenuo glance i nije hteo da prikaze isti kada je telefon na punjacu. Nisam resetovao telefon, sad je ok, videcemo dokle. Bio je danas update za access point no ne verujem da to ima neke veze... Nazalost to je cena koju moramo da platimo jer imamo nekompatibilni Black na telefonima. Tako da dok ne dodje Cyan to je to...

Sreca pa nemamo svi te bugove :)

Mene zeza viber, o5 notifikacije, radio je ok na pocetku i onda od skoro poceo da zeza, nema notifikacija... Probao sam transparency tile app i cini mi se da je od tada ali problem je i dalje tu posle brisanja app kao i reinstalla viber-a...

Dal se ovo jos nekome desava ? Kod mene ponekad na pola sekunde i pojave se ikonice .

Meni se cesto desava isto. Ali nije neki problem, ne smeta. Isto mi se desava i na home screen tiles. Ali vrlo na kratko.

Meni aplikacija 111 Meni od Telenora neće da pokaže mesečno stanje. Traži mi da pristupim sa Telenor mreže.

OneDrive | Windows Phone Apps+Games Store (United States)

New in version 4.1:
• Now looks great on large screen phones
• Upload multiple photos, videos and files at once
• New immersive view for viewing and managing photos
• Open files from OneDrive in other apps
• Share files to OneDrive from other apps
• Sort files and folders
• Bug fixes and performance improvements

I dalje ne vidim razlog zasto ne mozes da download-ujes stvari iz aplikacije, a na sajtu na kompu mozes.. :) Aplikacija mi skoro nikakvu ulogu ne igra, jedino OneNote al mislim da on moze i nevezano od Onedrive-a da se skine..

Poslednja izmena:
y5uduqy9.png

Dual Boot, ne nije nego mali bug u sistemu :D

I dalje ne vidim razlog zasto ne mozes da download-ujes stvari iz aplikacije, a na sajtu na kompu mozes.. :) Aplikacija mi skoro nikakvu ulogu ne igra, jedino OneNote al mislim da on moze i nevezano od Onedrive-a da se skine..

Sad mozes da share-ujes vise fajlova odjednom :)

No da te obradujem, u 8.1 je sastavni deo sistema, ne mozes da je obrises :)

Neka je al bukvalno nema poentu :d, za fotke u oblaku ima boljih servisa dosta..

Meni od clouda treba automatski upload slika, a to ovo nudi. Nudi i dropbox(cloudsix) i ko jos sve ne, no ovde sam sakupio najvise GB pa je trenutno on No1 ali u principu mi je svejedno...

Samo sto taj automatski upload puni other storage :) (ako nisu ispravili). Ne mozes posle podeliti tu fotku na neki forum ili tako nesto.. Poprilicno osiromaseno u poredjenju sa flickerom, dropboxom itd..

Jeste li probali novi Pocket File Manager za WP8.1 ??

Samo sto taj automatski upload puni other storage :) (ako nisu ispravili). Ne mozes posle podeliti tu fotku na neki forum ili tako nesto.. Poprilicno osiromaseno u poredjenju sa flickerom, dropboxom itd..

Ne puni na 8.1, to sam prvo proverio i sad mi je auto upload stalno ukljucen. Ovo drugo mi nije vazno, zato i kazem zadovoljava moje potrebe, ako mi treba upload na forum tu je tapatalk uvek... Na dropboxu sad imam samo par GB istekle su mi sve promocije, imam Megu al oni jos nemaju app za WP, onaj ruski vidim da se masovno zale ljudi da ne mogu svoje fajlove da skinu itd tako da bih ga zaobisao, za sad mi ostaje ovo, imam 148GB ukupno na nalogu.

Ja kad sam obrisao batery aplikaciju baterija mi je trajala duze, inace imao sam problem sa punjenjem, dosta sporo se punila baterija dok nisam izbrisao ovu aplikaciju!

Ovo treba da bude sticky negde, u sirokom luku zaobilazite bilo kakve battery aplikacije.

Nazad
Vrh Dno