Darko, kako da skinem taj PFL beta?Pocket File Manager beta, sada kao i onaj Aerize manager nudi pun pristup folderima na telefonu. No kako je vidno bogatiji opcijama moguć je multi select file-ova, kreiranje zipa, slanje preko maila itd. Tako da je rešen problem slanja više attachmenta odjednom...
Darko, kako da skinem taj PFL beta?
Nema ga uopšte na WP Store. :S:
Nema PFL beta ali ima PFL
Što se tiče YT aplikacije, i dalje mislim da nema bolje od one "zabranjene" MS-ove koja može da se instalira i dalje na otključane telefone
Nema PFL beta ali ima PFL
Što se tiče YT aplikacije, i dalje mislim da nema bolje od one "zabranjene" MS-ove koja može da se instalira i dalje na otključane telefone
Odvratan je![]()
Nije odvratan.
Obratite pažnju na app "QR for Cortana (Bing Vision)"
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/qr-for-cortana-bing-vision/3517e8f0-33c6-4c4c-a293-14fd08722364
Upravo odgovaram preko telefona nakacenog na laptop, fino radiSetio se MS da napravi Remote Desktop app.
"Battery Saver" uvek pokazuje pravo stanje baterije u realnom vremeu.Naravno, ako ga ostaviš da radi u pozadini.Da li postoji neka battery app koja sada može da radi istu stvar?
Do sada nisam našao na nekvu takvu, a da je ima na WP Store. Wtf.?
Malopre mi se glance okrenuo naopacke ,slika notifikacije I sat ,morao sam da gasim fon .Eto cisto da prijavim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari