Šta je novo?

Windows Phone 8.1

yvyme2at.png

Darko fora je sto nisam upalio tu app 3 dana ,plus nije dozvoljena u pozadinskim procesima ??

A kad klikneš na nju, šta piše, jel se ova potrošnja odnosi na rad aplikacije ili na rad u pozadini? I jel si primetio veću potrošnju baterije?

Kako to da vidim,kad kliknem ne pokazuje nikakve informacije ,sem da je ukljucim il iskljucim iz procesa ?Sto se tice baterije ,znatno mi slabije drzi nego na verziju 8 ,al se youtube nikad nije ni pokazala kao potrosac ,sve do sad .

Pa klikni na ovo Youtube HD pa vidi šta će reći. Iz nekog razloga ti ta app pravi drain, skini je(eventualno reinstaliraj) pa prati potrošnju. Mnoge aplikacije traže dodatnu optimizaciju za 8.1 tako da je svašta moguće sad...

Pocket File Manager beta, sada kao i onaj Aerize manager nudi pun pristup folderima na telefonu. No kako je vidno bogatiji opcijama moguć je multi select file-ova, kreiranje zipa, slanje preko maila itd. Tako da je rešen problem slanja više attachmenta odjednom...
Darko, kako da skinem taj PFL beta?
Nema ga uopšte na WP Store. :S:

Nema PFL beta ali ima PFL :)
Što se tiče YT aplikacije, i dalje mislim da nema bolje od one "zabranjene" MS-ove koja može da se instalira i dalje na otključane telefone

Ljudi problem su u velikoj meri i aplikacije meni npr blagi drain je pravila Battery (Arthur Semenov) kada udjem da ocitam stanje i statistiku krene GPs non stop da ocitava (loop-uje)...
Sada mi je baterija na 64 posto, a zadnji x sam punio pre 16h, nije kao pre ali nije lose kako je bilo...
Steta ato ovaj Battery usage nema listu koliko koji hardware trosi, proc, display, gps, bt, wifi... Tako bi mnogo lakse locirali drain.

Darko, kako da skinem taj PFL beta?

Nema ga uopšte na WP Store. :S:

Sada više nikako, popunjena je lista beta testera, juče su bile prijave ceo dan. Tako da ne vredi i da imaš link do aplikacije ne možeš sad da je skineš. Ali verujem da će relativno brzo da apdejtuje i glavnu app. Radi super inače...

Nema PFL beta ali ima PFL :)

Što se tiče YT aplikacije, i dalje mislim da nema bolje od one "zabranjene" MS-ove koja može da se instalira i dalje na otključane telefone

Slažem se i ja je i dalje koristim no mišljenja sam da će MS uskoro nešto novo po tom pitanju da ponudi...

Ma myTube bre, ne trazite dalje..

Odvratan je. Ukusi su razliciti i to ne moze da se komentarise. Probao ga 2-3 puta i nije mi to - to.

Ma Metro Tube je keva. Samo da ga update-uju za 8.1 i da koristi native Hardware Decoding :)

"Battery Saver" uvek pokazuje pravo stanje baterije u realnom vremeu.Naravno, ako ga ostaviš da radi u pozadini.Da li postoji neka battery app koja sada može da radi istu stvar?
Do sada nisam našao na nekvu takvu, a da je ima na WP Store. Wtf.?

"Battery Saver" uvek pokazuje pravo stanje baterije u realnom vremeu.Naravno, ako ga ostaviš da radi u pozadini.Da li postoji neka battery app koja sada može da radi istu stvar?
Do sada nisam našao na nekvu takvu, a da je ima na WP Store. Wtf.?

Trenutno nema takve app, prati malo na Store-u kada se neka optimizuje za 8.1 a,pitanje je kad...

Battery Saver bi bio jos bolji kada bi na,svom Tile-u ozbacivao procenat i preostalo vreme koriscenja.

MS je inace sa potezom da u Action Centru stavi procenat baterije automatski blokirao mnogim korisnicima zelju da instaliraju neku od Battery aplikacija.

Poslednja izmena:
Ja koristim tile:me najviše zbog tog procenta baterije, kako na startscreen- u, tako i na glance

Malopre mi se glance okrenuo naopacke ,slika notifikacije I sat ,morao sam da gasim fon .Eto cisto da prijavim :D

Epa fora je sto glance ne prati orijentaciju ,samo stoji naopako :D

Nazad
Vrh Dno