Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Pokusavam da nadjem ovu opciju pod uredjivanje/manage za wi-fi "keep wi-fi on when the screen times out" ali mi ne ide, inace na 8.0 je bila tu, sad pod manage stoje ove dve opcije "Automatski se povezi na wi-fi hotspotove koje je obezbedio moj mobilni operater" i "posalji informacijo wi-fi vezama...."sve probah da popalim pa pogasim u wifi sense ali ovamo nema te opcije....ako moze nek pogleda jos neko na skupljim modelima pa nek pise ovde..

Prilozi

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    222.9 KB · Pregleda: 131
Nisam primetio od kako sam jos na 8.1 PD da je gasio WiFi kad iskljucim ekran. I sad na Cyan ne primecujem da gasi.

Ne kazem ja da gasi, wifi radi non stop sad na 8.1, ali ja hocu da ponekad stavim da gasi kad je screen off, odgovara mi tako, ne znam zasto su to iskljucili iz opcija, pa nije to ne znam sta specijalno zahtevno pa je bilo problem ostaviti.

Poslednja izmena:
Bio sam nesto mnogo zauzet poslom ovih dana pa nisam pratio ovaj forum.

Kakvo je stanje sa 720 i cyan jos nije krenuo? Da ne vracam na WP8 bzv unapred .

Opcija je tu, kad zastikliras onda bi trebao wi fi da ostane upaljen kada je zakljucan telefon.. Ali izgleda da je to bag i da ce sigurno biti ispravljen sa nekim sledecim update-om.

Mislim da vam se na 8.1 smanji samo intezitet... To je umesto pali i gasi... Ne znam, negde je neko već pisao o tome... Možda i u ovoj temi...

To je jedno od boljih unazadjenja, nepotrebna opcija..

Meni se upravo instalirao 8.1 update i lepo izgleda na prvi pogled. Dodata je opcija za postavljanje pozadine na glavnom meniju sa aplikacijama kao i dodatna kolona za aplikacije. Malo vise se primecuje lag kad se skroluje ali mozda sam se samo istripovao, nemam pojma. Telefon je 920-ica...

edit: Istripovao sam se, nema lag :)

Poslednja izmena:
Zna li se kad krece update za L720?
I na kom regionu se obicno najranije pojavi?

Za sve:

Nijedna firma pa ni MS ne objavljuje tačan dan i minut za update software na telefonu. Još manje se zna koji region će da dobije update i kada. Apsolutno nema svrhe da pitate svaki dan za svaki mogući telefon "kada će update" jer odgovor na to pitanje ne postoji. Kad bude biće. I kada neko bude znao bilo kakve konkretnije informacije od onih koje su ovde u poslednjih mesec dana napisane jedno 50 puta, sigurno će da ih objavi...

Ne znam uopšte ni koj' će vam đavo, mene je totalno razočarao.

Jel moze ovo zujanje nokia camere da se ispravi sa updateom aplikacije ili se ceka sledeci win update?

Ja znam koliko i ti...p.s. To te CIA spijunira preko Nokia kamere :D

Ne javlja se to sustanje samo kod Nokia kamere vec i kod drugih aplikacija tako da ce to verovatmo ispraviti neki sistemski update.

A sistemski update ide jednom u pola godine :) Mislim ne cujem uopste dok ne prislonim uvo, pitanje je da li 'kvari' zvucnik dok koristis aplikaciju..

Pojuri neki fix na xda.. :)

Raiffeisen moja mbanka app više nije demo, sada radi, pa kome treba... Čekamo Intesu i dalje...

Raiffeisen moja mbanka app više nije demo, sada radi, pa kome treba... Čekamo Intesu i dalje...

Sramota za Intesu, znaci preko 2god prave aplikaciju kao da je neznam sta...
Znas li mozda neki datum kada ce je pustiti, meni su rekli da rade intenzivno na tome (2god inace) ... Bruka

Sramota za Intesu, znaci preko 2god prave aplikaciju kao da je neznam sta...

Znas li mozda neki datum kada ce je pustiti, meni su rekli da rade intenzivno na tome (2god inace) ... Bruka

Šta će ti to, klošari bre, ume i za PC da baguje, samo probleme da napraviš...

A sistemski update ide jednom u pola godine :) Mislim ne cujem uopste dok ne prislonim uvo, pitanje je da li 'kvari' zvucnik dok koristis aplikaciju..

Bas to i mene brine, kvari li vremenom to sustanje zvucnik.

I meni su u telenoru pricali da wp ne valja ,da uzmem android .

To ne verujem da je zvanicna politika, vec prodavci pametnjakovici pametuju po sopstvenom nahodjenju..

I mene su tako savetovali drugari, radnici u MTS u .

Vrh Dno