Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Šta mislite o ovakvoj blic aplikaciji? Nešto sam sklopio na brzinu, pokazuje rss podatke sa blic sajta.
wp_ss_20150718_0001.png wp_ss_20150718_0002.png wp_ss_20150718_0003.png

Poslednja izmena:
Šta mislite o ovakvoj blic aplikaciji? Nešto sam sklopio na brzinu, pokazuje rss podatke sa blic sajta.
Pogledajte prilog 175176 Pogledajte prilog 175177 Pogledajte prilog 175178

Kao što reče Hektor i ja sam se navikao na Blic preko IE, ali ovo na brzinu ti ne izgleda loše.
Ako budeš nastavio sa radom na ovoj app, potrudi se Molim te da omogućiš pristup komentarima. Bila je ranije neka Blic app na store-u ali nisi imao pristup komentarima, takođe je bio problem i sa pristupom za video klipove.
Pohvala za trud.

Ako cemo pravo najbolje i jedno i drugo :D

presao sa androida pa se ucim i privikavam.
smeta mi sto nema diodice koja trepce kada imam neko obavestenje.
videh ovde za opciju glance screen, ali ja te opcije nemam na mom telefonu (lumia 535).
pogledao sam ovo uputstvo ovde ali meni je meni skroz drugaciji...

presao sa androida pa se ucim i privikavam.
smeta mi sto nema diodice koja trepce kada imam neko obavestenje.
videh ovde za opciju glance screen, ali ja te opcije nemam na mom telefonu (lumia 535).
pogledao sam ovo uputstvo ovde ali meni je meni skroz drugaciji...

Čitam tvoje postove i u sekciji za win app. Nemoj da te obeshrabre ove sitnice. Dobro došao u svet WP.
Tvoja lumia nema glance kao ni diodu za obaveštenja ( na žalost ).

u pravu si, nema.
mislio sam da to ima veze sa softwareom ali izgleda da je harware u pitanju.
bedak, taman sam se ponadao...

@paceue,
hvala majstore na recima podrske.

smart telefon na windows platformi se ili obozava ili mrzi, nema sredine.
tako se i meni krece raspolozenje prema njemu...

Moze li mi neko pomoci kako bese ona fora da svaki video otvara preko tube cast-a?

YT dobio novi dizajn kad se otvori preko IE , jel jos nesto poboljsano / promjenjeno , nisam bas primjetio :D ?

Pomagajte dobri ljudi ,moja l620 izgleda riknula ,konstatno mi se zamrzava ekran odradim sofrt reset tel se upali i ponovo zamrzne ekran nekad odmah, nekad posle nekoliko minuta,rekoh ajd pun mi je tel svega i svacega pa odradim hard reset medjutim upali se tel pocnem da konfigurisem iznova kad ekran se ponovo zamrzne i ponovo mora reset ,tako da je tel sad neupotrebljiv ima li neko neki predlog ?

Ako par hard reseta ne pomazu onda mora u servis *** najverovatnije :(

pa samo sam jednom odradio hard reset i nije pomoglo sad sam mu preko lumia softwer recovery instalirao novi softwer i evo sad sam uspeo lepo da ga upalim i cekam restore.

Metromail
Nije mi bilo zao da dam 199 din posto lepo radi sa gmailom. Koristi api nije pop ili imap nalog. Push up notification kad stigne mail, ne tolko instant kolko na android gmail app, kasni mozda minut i manje, tako da nije veliki problem. Meni se inace nije desilo da zakuca outlook mada slabo meni mailovi dolaze na live nalogu.

Uopste ne mogu da ga nateram da svira. Notifikacije rade, tj. pojavi se u Action centru, ali nema sanse da mi zvukom javi da je stigao mejl. Notifikacije su ukljucene, dozvoljeno mu je da radi u pozadini, ali zvuka nema...

probaj: settings/ringtones and sounds/MANAGE APP SOUNDS/ pa tu vidi da podesiš tonove. pozz

Da. Evo kako je kod mene podesheno, i nece da peva. :) Sa identichnim podeshavanjima mi njegov mejl klijent svira regularno.

P.S. Zanemariti trenutno iskljucheno zvono. ;)

Prilozi

• wp_ss_20150803_0001.png
    wp_ss_20150803_0001.png
    77.5 KB · Pregleda: 126
Nikako ne mogu da vratim backup na lumiu 640 . Zeza me verifikacija . Kad stavim da me pozovu ili posalju sms niti me zovu niti salju sms sa kodom. Cekao sam i po 10 minuta i nista. A treba mi taj backup zbog nekih aplikacija koje su sklonjene sa store sada. Mada ne znam da li moze da ih vrati ni kroz backup sad.

Ako si na tom telefonu instalirao tj probao w10 onda jr lle to razlog što ti je sve slupano. Opet moras u Storeu u listi da imas sve app koje si nactom nalogu koristio.

Ako si na tom telefonu instalirao tj probao w10 onda jr lle to razlog što ti je sve slupano. Opet moras u Storeu u listi da imas sve app koje si nactom nalogu koristio.

Ma nisam win 10 ni na jednom koristio . Ovaj 640 je nov uradio sam hard reset . Uspeo sam da dobijem kod i krenuo restore ali doslo do 91% i zabolo tu vec sat vremena neka ga jos sat da vidim jel ce prodje ako ne moracu da ga ponovo resetujem i necu ni da vracam backup.

Da li postoji opcija da se ekran ne pali kada stigne neka notifikacija? Uvek napravim neki haos po telefonu kada mi je u džepu.

ja sam zbog toga postavio pin za lock screen. stalno mi se sam otkljucavao u dzepu

Tako sam i ja rešio, ali mislio sam možda ima neko podešavanje koje sam prevideo.

Meni se nije nikad slicno desilo. A i ne bi smeo da se upali ekran...pogotovo kod telefona sa proximity senzorom.

U pitanju je lumia 630 tako da ništa od proximity senzora.

Imam i ja lumiu 630 i nikad nisam imao problema sa paljenjem u dzepu ili slucajnim pritiskom.

Nazad
Vrh Dno