Šta je novo?

Windows Phone 7.x diskusija!

Ne bih ti nikako preporucio Lumia 800 - em ima WP 7 em nema jailbreak, ako hoces vec WP 7 bolje uzmi neki model koji moze da se otkljuca npr Omnia 7

@promaster

Nije tacno da nijedna Lumia ne moze da se otkljuca, moze ako ima Qualcomm bootloader kao sto je to slucaj sa 6xx i 7xx serijom kod WP 7 modela

@vyolta

Poredis Omniu 7 koja je bila visa klasa svojevremeno sa G300 koji je budget telefon - sta sve covek ovde nece procitati :)

O kakvom bre otkljucavanju pricate, promasili ste temu, samo jos s tim treba da mu punite glavu..

Otkljucavanje aka jailbreak, za instaliranje aplikacija

Znam na sta se misli, zasto se odjednom o tome raspravlja samo se zbunjuje covek dodatno, nit je to trazio nit je strasno platiti 2, 3 aplikacije.

Pošto si postavio pitanje o kakvom otključavanju pričaju mislio sam da ne znaš šta je, pošto znam da ti nisi kernel ljubitelj.

Znam na sta se misli, zasto se odjednom o tome raspravlja samo se zbunjuje covek dodatno, nit je to trazio nit je strasno platiti 2, 3 aplikacije.

Nisam primetio da ga neko zbunjuje vec da vecina ljudi pokusava da ga usmeri na pravu opciju a to je WP8, bolje je kupiti symbian nego WP 7 fon koji nema apdejt na WP8 :d

Ne bih ti nikako preporucio Lumia 800 - em ima WP 7 em nema jailbreak, ako hoces vec WP 7 bolje uzmi neki model koji moze da se otkljuca npr Omnia 7

@promaster

Nije tacno da nijedna Lumia ne moze da se otkljuca, moze ako ima Qualcomm bootloader kao sto je to slucaj sa 6xx i 7xx serijom kod WP 7 modela

@vyolta

Poredis Omniu 7 koja je bila visa klasa svojevremeno sa G300 koji je budget telefon - sta sve covek ovde nece procitati :)

Aha a gde ce da nadje Lumiu 800 sa tim bootloaderom??? NIGDE.. Lepo covek kaze da bi uzimao samo nju od WP 7.8 telefona, eto i ja ga usmeravam na titan npr, da se makar ne pati sa njom, ali njegovo je sta ce da uzme..

Vylota je poredio cenovno iste telefone sad, mene kao kupca briga iz koje je on klase, bitna mi je cena i njegove karakteristike, tj kako ce mene on da sluzi..

Bile su i Lumie 800 sa tim bootloaderom, a ti si pomenuo "Lumie ne mogu da se otkljucaju" sto nije tacno jer mogu neke dal 610 ili 710 ;)

Bile su i Lumie 800 sa tim bootloaderom, a ti si pomenuo "Lumie ne mogu da se otkljucaju" sto nije tacno jer mogu neke dal 610 ili 710 ;)

Bile su te, ali te su retke kao pande.. Isto kao sto i ima Lumie 900 sa tim BL koji moze da se otkljuca.. 610 i 710 i nisu telefoni.. :p :D

Nije za neku pohvalu, ali pade L800. Hvala svima na pomoci, a verujem da cu ovde jos pisati ovih dana :D

Nek je sa srecom, dobar je to uredjaj, i lepo ce te sluziti. Posto nisi zhatevni korisnik, a i da jesi opet isto. A jednog dana ces ga lepo prodati, i uzeti nesto jace, ako budes imao potrebe, naravno. E sad, da li ces ostati na WP ili preci na iOS, android ili cak mozda i blackberry, videces sta tad bude povoljno i dobro :).

Nije za neku pohvalu, ali pade L800. Hvala svima na pomoci, a verujem da cu ovde jos pisati ovih dana :D

Hoces sigurno, kukaces.. :p hhaha salim se.. Dobar je to fon, samo nadam se da neces da shvatis zasto sam ti rekao da ga ne kupujes.. ;) Neka je sa srecom.. Koliko si ga platio ako nije tajna?

Ovo su oni likovi koji kupe nešto i onda dođu na određeni forum pa pitaju da li se to isplati kupiti..
nakon što svi kažu da je to totalni ***** skužiš da je već kupljeno ono što je kao "ko fol" bila dilema.
E pa, bilo ti sretno i berićetno.. :d

Hoces sigurno, kukaces.. :p hhaha salim se.. Dobar je to fon, samo nadam se da neces da shvatis zasto sam ti rekao da ga ne kupujes.. ;) Neka je sa srecom.. Koliko si ga platio ako nije tajna?

180e sam platio, i to je maksimum koji sam mogao da dam na fon. Ma samo da ne crkne ili da se ne kvari i bice dobro ;)
Jedino me malo smara onaj recnik dok kucam poruke, al' ako se ne sredi navicicu se nekako. Ionako prvi put se srecem sa touch telefonom :D

Stvarno mnogo zvuci al samo zbog softvera, sa hardverske strane vidim da je top klasa.. Na koji recnik mislis?

ma daj bre, 3.7", nema card slot, kamera ne snima full HD, baterija truba, debeo, glomazan za taj ekrančić... nije da mračim čoveka ali me duša boli kad vidim ovako nešto...

Jedini telefon sa WP 7.8 koji vredi kupovati danas je HD2 :) 80 eura po oglasima - nema bolje kupovine - naravno ako je digitizer ok ...

Svu salu na stranu ... Ne treba uzimati WP7 telefone ... Microsoft je bezobrazno se prebacio iskljucivo na WP8 platformu i podrska za WP7 je ... u izumiranju ...

Ja nzm sta ljudima treba tako nesto.. Ostoja stvarno ne bi da ispadne da sad nesto nzm ni ja sta, ali to je jako puno bacenih para.. Nzm zasto si se uopste i posle svega sto smo ti svi rekli odlucio za nju, ali dobro, tvoja stvar, mozda neces osetiti nedostatak nekih stvari, samo dati 180e za L800, a za te pare imas WP8 telefone po meni je ludost, ali totalna ludost..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377673667599.jpg
    uploadfromtaptalk1377673667599.jpg
    24 KB · Pregleda: 37
180 eura za lumiu 800 :S: Bolje da si se štekao još koju nedelju i za 50 eura više uzeo ativ s.

Jedini WP8.0 koji sam mogao da uzmem je bio L520, i zbog kamere koja nema blic ga nikad ne bi uzeo. Sve cene koje sam vidajo su preko 200e. Znaci ceo BG sam obisao ne bi li nesto legalno (sa racunom) nasao. L620 je bio ravno 210e. To sto pise na netu su sve cene bez obracunatog poreza, a u radnji je prica drugacija. Ko hoce racun i legalu mora da plati...
Moze li mi samo neko reci kako da pristupim promocijama u mts meniju, tipa kad ukucam *100#

Jedini WP8.0 koji sam mogao da uzmem je bio L520, i zbog kamere koja nema blic ga nikad ne bi uzeo. Sve cene koje sam vidajo su preko 200e. Znaci ceo BG sam obisao ne bi li nesto legalno (sa racunom) nasao. L620 je bio ravno 210e. To sto pise na netu su sve cene bez obracunatog poreza, a u radnji je prica drugacija. Ko hoce racun i legalu mora da plati...
Moze li mi samo neko reci kako da pristupim promocijama u mts meniju, tipa kad ukucam *100#

Jesi li nuzno morao da kupis u radnji, sta je falilo nekom nekoriscenom iz telenora sa garancijom, po meni najsigurnija varijanta, cak i vise od te iz prodavnice. jer strasno puno muljaju osim ako nisi uzeo na nekom dobro proverenom mestu..

Ne moze ja msm da se pristupa promocijama jer ne podrzava WP7 te kodove, eto ti, samo jedno u nizu stvari koje ce te svakodnevno nervirati, moraces da dozves call centar, cekas 30 min i onda s operaterom razgovoraras o promocijama koje ti mogu biti aktivirane..

Pa dobro, jesi je platio skoro kao 720icu, ali ćeš je zato duže koristiti :). Hmm, ja koristim 7.8 omnia 7, stoji mi keyboard english US, i ne pojavljuje mi se rečnik kad kucam poruke. Proveri u podešavanjima, sigurno može da se to promeni, promenom tastature ili možda regiona, ne znam kako je na nokijama. Vidim da ti se ona svidela od početka, i kao što sam ti napisao ranije, treba da uzmeš ono šta ti se dopada, jer ti ćeš da je gledaš i koristiš svaki dan :). A bićeš zadovoljan.

Ne mozes nikako da pristupas tom meniju preko kodova jer tek wp8 podrzava ussd kodove.

E *** tek sada sam to saznao :/
A update 7.5 na 7.8? Da li bi mozda resio problem?

Ne slažem se da je HD2 jedini wp 7.8 koji valja. Mislim da je to ipak OMNIA 7, ne zato što je trenutno koristim, i zato što može da se otključa (interop unlock), nego zbog svega.

Ne slažem se da je HD2 jedini wp 7.8 koji valja. Mislim da je to ipak OMNIA 7, ne zato što je trenutno koristim, i zato što može da se otključa (interop unlock), nego zbog svega.

Nije jedini, nego je najrentabilniji, za 80e dobijes multi-OS telefon da ga tako nazovem.. Cak u isto vreme mozes da mu stavis i android i WP, pa kad ti sta zatreba.. Po meni najjaci telefon svih vremena.. :D

Ostoja opet ne bih da ti izigravam kriticara ali ukoliko mozes da vratis telefon moj savet ti je da ga vratis, eto nisi ni poceo da ga koristis a vec si se razocarao, ako si ga kupio na nekom potpuno legalnom mestu imas onaj rok od nzm kolko dana kad mozes bez nekog bitnog povoda da vratis robu, vrati i sakaj malo i uzmi telefon koji ce te sluziti dugo..

Nazad
Vrh Dno