Tek tebe ne kapiram uopste. Ti mu dodjes kao neki moderator. Ajde da imas WP telefon, pa da i razumem. Covece imas gomilu tema o androidu, pici tamo i nabijaj postove...A cekaj ne kontam sto napadate decka. Ako ste vi mogli da kukate za android, zasto on ne moze za svoje trenutne probleme? Tema se zove wp7 diskusija, ne wp7 pohvale i hvalospevi. Uostalom ne mora da mu se gadi, mozda ima samo problema, zar nije to moguce?
Opet ja >.< Pitanje .... Posto je izaso sad najzad update na 7.8 za lumie ... Primetio sam da kad skrolnem malo brze po home screen-u ili meniju desava se neki sec mali ... da li se i vi susrecete s tim ili je to samo kod mene ? (dodje mu kao mali lag )
Opet ja >.< Pitanje .... Posto je izaso sad najzad update na 7.8 za lumie ... Primetio sam da kad skrolnem malo brze po home screen-u ili meniju desava se neki sec mali ... da li se i vi susrecete s tim ili je to samo kod mene ? (dodje mu kao mali lag )

.NIje za ovde, ali meni je maštu zagolicala Lumia 720 !!!
Što se tiče WP +1
Mislim da je bolji odgovor što se tiče vel. displeja i memorije ali biće i skuplji 🙁
Znači da sačekam jedno dve godine da model zastari i da WP platforma trokira što se Nokije tiče pa da kupim 720ku :d :d :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari