Šta je novo?

Windows (phone) 10

• Začetnik teme Začetnik teme rotkod
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Reci da svaki put ovo radis pri otkljucavanju telefona, 3 do 4 sekunde, i pre toga moras da stisnes i lock dugme, i da namestis glavu verovatno savrseno.. Uporedis sa jednom desetinkom kad koristis otisak prsta.. Totalno neupotrebljivo, dnevno verovatno 100 puta otkljucam telefon, puta 4 sekunde..

Ma nista to dok ne uvedu otkljucavanje putem DNK ili jos bolje prediktivnom intercepcijom mozdanih talasa. Dajte bre ljudi, otkljucavanje telefona je u pitanju... OK, jeste otkljucavanje putem otiska brze ali nema vise od 5 telefona kojima citac otiska radi bez greske i nakon sto se izgrebe... Sta onda? U ovom trenutku JESTE zgodnije otkljucavanje putem otiska prsta jer je tehnologija starija a samim tim i zrelija, logicno. Ali svet napreduje ka vecem stepenu lenjosti u svakom mogucem pogledu i shodno tome vremenom ce ljudima postati tesko (da postace im tesko) da stave prst na 1cm^2 povrsine. A vidite i da sve vise izvoljevaju pa proizvodjaci uklanjaju fizicke dugmice sa prednje strane kako bi imali sto vise povrsine za ekran. Jedina prava mana skenera ociju je ta daljina i sto izgleda glupo kad telefon moras da podignes naspram ociju ili da se pognes ko ovan kad pase 🙂 Ja glasam da ne koristimo nikakve zastite i kljuceve nego da svi budemo posteni ljudi pa u skladu s tim sutra na izborima zaokruzite broj... xD Lepo provedite vikend.

Ma nista to dok ne uvedu otkljucavanje putem DNK ili jos bolje prediktivnom intercepcijom mozdanih talasa. Dajte bre ljudi, otkljucavanje telefona je u pitanju... OK, jeste otkljucavanje putem otiska brze ali nema vise od 5 telefona kojima citac otiska radi bez greske i nakon sto se izgrebe... Sta onda? U ovom trenutku JESTE zgodnije otkljucavanje putem otiska prsta jer je tehnologija starija a samim tim i zrelija, logicno. Ali svet napreduje ka vecem stepenu lenjosti u svakom mogucem pogledu i shodno tome vremenom ce ljudima postati tesko (da postace im tesko) da stave prst na 1cm^2 povrsine. A vidite i da sve vise izvoljevaju pa proizvodjaci uklanjaju fizicke dugmice sa prednje strane kako bi imali sto vise povrsine za ekran. Jedina prava mana skenera ociju je ta daljina i sto izgleda glupo kad telefon moras da podignes naspram ociju ili da se pognes ko ovan kad pase 🙂 Ja glasam da ne koristimo nikakve zastite i kljuceve nego da svi budemo posteni ljudi pa u skladu s tim sutra na izborima zaokruzite broj... xD Lepo provedite vikend.

Zato ugradiš FP u ekran, što se uveliko razvija.

Kako radi kad mu pokažeš sliku vlasnika? Uzmeš drugi telefon, napraviš selfi i podmetneš za otključavanje?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa zar je bitno, ako neko želi da ti uđe u telefon, uvek postoji način, ja na mom nemam nikakvu zaštitu...
U njemu nemam ništa bitno što bi nekom značilo...

Postoji nacin ako uredjaj nije zasticen kako treba 🙂

Jeste, zato je Sanader vadio bateriju, sim karticu, i na kraju ostavio telefon...
Postoji način, bez obzira na sve...

Pa zar je bitno, ako neko želi da ti uđe u telefon, uvek postoji način, ja na mom nemam nikakvu zaštitu...
U njemu nemam ništa bitno što bi nekom značilo...
Da ne idemo u offtopic izgleda se oni nagledali kao je laziran facial lock na S8...to je nesto drugo, iris drugacije radi, a zna se sta je facial...

Nego ako hoces neku zastitu, lepo enkripcija interne memorije i sd kartice, dodali su sd card encryption u rs2.

Sent from mTalk

Da ne idemo u offtopic izgleda se oni nagledali kao je laziran facial lock na S8...to je nesto drugo, iris drugacije radi, a zna se sta je facial...

Nego ako hoces neku zastitu, lepo enkripcija interne memorije i sd kartice, dodali su sd card encryption u rs2.

Sent from mTalk

Da, iris drugacije radi. Hvata samo sliku ociju, umesto celog lica. Ogromna razlika

Ovaj Indijac ima super koncepte za RS3 🙂

Сјајна идеја, надам се да ће Микрософт приметити његов рад и можда то убацити у наредну верзију овог сјајног оперативног система за мобилне телефоне.

Сјајна идеја, надам се да ће Микрософт приметити његов рад и можда то убацити у наредну верзију овог сјајног оперативног система за мобилне телефоне.

Vrlo moguce bar nesto od toga a onda goodbay w10m.

jos zanimljivosti:

X86 & ARM64 architectures are coming for Windows 10 Mobile; says official document

http://www.windowslatest.com/2017/04/01/x86-says-official-document/

Odlican ti je potpis :d i ovaj smajli ako si ga ukapirao 😉

Poslednja izmena:
Mali off: udavi me devojka, ima L920, međutim FB rešio da ukine podršku za Messenger za neke stare verzije sistema, i sad joj ne radi Messenger. Da li postoji neki workaround, tj kako instalirati neku staru verziju aplikacije a da nije iz Prodavnice, pa da probam da li će raditi? Prodavnica daje samo ovu ugašenu verziju.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Mali off: udavi me devojka, ima L920, međutim FB rešio da ukine podršku za Messenger za neke stare verzije sistema, i sad joj ne radi Messenger. Da li postoji neki workaround, tj kako instalirati neku staru verziju aplikacije a da nije iz Prodavnice, pa da probam da li će raditi? Prodavnica daje samo ovu ugašenu verziju.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Ja ne koristim Messenger, otvaram facebook iz edge

Sent from mTalk

Ista prica i kod mene za messenger, devojka ima L535, i sad cu morati da joj radim upgrade na WP10. Ima li svrhe raditi to uopste, kako sljaka na 535?

Facebook i messenger su tuga i očaj u radu. Nema veze sa hardeare-om, jednako "dobro" radi na L950 i L650.
Kad ovo pišem ne mislim na notifikacije koje dolaze odmah, mislim na vreme koje je potrebno da se aplikacija pokrene.
Facebook koristim od MS-a, neka 10.3.2 verzija (mislim).
Messenger je njihov, od FB i žalostan je...

Nazad
Vrh Dno