:wave:Ap tajm je više od 20 dana sigurno, samo sam kasno instalirao ovu aplikaciju. Koliko se sećam, nisam nikada imao restart.
Sent from mTalk, Lumia 950
UpTime gleda sistemski counter, znaci nebitno je kada si je instalirao. Sistem ti je up toliko koliko on kaze. (isto kao u obicnom Windowsu, postoji counter od kada je sistem startovan, globalni)Ap tajm je više od 20 dana sigurno, samo sam kasno instalirao ovu aplikaciju. Koliko se sećam, nisam nikada imao restart.
Kako ne rade?
Daj SS da vidimo sta se desava...
Sent from mTalk
Na službenom telefonu si u Insider programu. Zanimljivo. Pa kako da očekuješ nešto i da radi. Moj ti je savet da izađeš iz insider-a i da restartuješ tel. preko WDRT-a.
Sent from mTalk
Meni 950 nije sluzbeni telefona ako nekog zanima insajder je zaista sada zreo , moze da se koristi opusteno, samo par ms app ne moze da se updateuje, dal je Store problem ili te app ko ce ga znati.
Nikad nije ni bio primarni tel. Full factory reset ti vrati na stable verziju wp10 svakako. To sto sam napisao da je sluzbeni je samo zato da "naglasim" da nije bas bio moj izbor. Eto hteo sam da vidim kakav je wp. Ima tome vise od godine ipo. Sluzbenu karticu drzim u svom tel, kao i vecina kolega koja se odlucila za wp.
Dakle, pitam samo ima li nekog trika, nekog "full" brisanja app. Ove pobrojane nemaju nista u advanced settings (zasivljeno sve) gde mozes da obrises app data. MTS centar ranije nikad nije ni bio instaliran, nema nikakav history, a opet ne radi. Nju sam uzeo kao primer jer je verovatno mnogi koriste. Dakle, ima li nekog 3rd party softwera za preporuku provere (debuga ?). Konkretno sada je na 10.0.15051.0;
dje su tvoji, ajde ne zezaj sa time da si na Fast ringu :dOdlican uptime za jedan " mrtav " OS![]()
dje su tvoji, ajde ne zezaj sa time da si na Fast ringu :d
Jesi probao continuum na nekom od tih rs2 buildova? Je l' radi skaliranje prozora i multitasking?
Ako je do baterije... Izvadi je van, drži dugme power 20 sec stisnuto.
Posle, vrati bateriju, spoji na punjač da se sam upali i napuni bateriju na 100%.
Javi rezultat .
Da li koristis Iris?
Odusevljen sam kako radi na rs2![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari