Šta je novo?

Windows (phone) 10

pa i meni je restart samo kad update-ujem sistem. ili kad mi se desi da se isprazni baterija..

poslato sa pejdžera

@dejan87dex
Nema sta tu mnogo da se vidi ...
Zaglave ili na loading, ili eventualno na inicijalnom ekranu, vise slici. Posto sam imao dodat biznis outlook, pretpostavio sam da menja neki security sistemski, no nije ni to. Obrisao nalog, pobrisao te aplikacije, instalirao ponovo i isto.
Dakle, kazes da ove bar pobroijane treba da rade na wp10 uredno? Nuntio recimo, odlicna app za vesti i novine radi korektno. Svakako, MTS centar app nisam imao nikad instaliran, bio na telenor kartici telefon. Kazem ovo da odbacim kakvo god da je kesiranje u pitanju. B92, gmaps, N1, neki poker, sve sam to imao i ranije, na neloj drugoj verziji wp10 i radilo je ...

Ap tajm je više od 20 dana sigurno, samo sam kasno instalirao ovu aplikaciju. Koliko se sećam, nisam nikada imao restart.
UpTime gleda sistemski counter, znaci nebitno je kada si je instalirao. Sistem ti je up toliko koliko on kaze. (isto kao u obicnom Windowsu, postoji counter od kada je sistem startovan, globalni)
P.S. upravo ga instalirao na L730, koji sam dao kevi - 6 dana up time odmah pokazao, kakvih 5 minuta.

Poslednja izmena:
Evo meni se restartovao malopre dok sam čačkao po Twitteru. Prvi restart posle jedno desetak dana.

JZ6cKGl.jpg

@churla u pravu si b92 app koju imam u library sam instalirao pre jedno mesec dana i radila je ok.
Sad tu istu ne mogu da instaliram- not supported.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Nikad nije ni bio primarni tel. Full factory reset ti vrati na stable verziju wp10 svakako. To sto sam napisao da je sluzbeni je samo zato da "naglasim" da nije bas bio moj izbor. Eto hteo sam da vidim kakav je wp. Ima tome vise od godine ipo. Sluzbenu karticu drzim u svom tel, kao i vecina kolega koja se odlucila za wp.
Dakle, pitam samo ima li nekog trika, nekog "full" brisanja app. Ove pobrojane nemaju nista u advanced settings (zasivljeno sve) gde mozes da obrises app data. MTS centar ranije nikad nije ni bio instaliran, nema nikakav history, a opet ne radi. Nju sam uzeo kao primer jer je verovatno mnogi koriste. Dakle, ima li nekog 3rd party softwera za preporuku provere (debuga ?). Konkretno sada je na 10.0.15051.0;

Poslednja izmena:
Na službenom telefonu si u Insider programu. Zanimljivo. Pa kako da očekuješ nešto i da radi. Moj ti je savet da izađeš iz insider-a i da restartuješ tel. preko WDRT-a.

Sent from mTalk

Meni 950 nije sluzbeni telefon :) a ako nekog zanima insajder je zaista sada zreo , moze da se koristi opusteno, samo par ms app ne moze da se updateuje, dal je Store problem ili te app ko ce ga znati.

Nikad nije ni bio primarni tel. Full factory reset ti vrati na stable verziju wp10 svakako. To sto sam napisao da je sluzbeni je samo zato da "naglasim" da nije bas bio moj izbor. Eto hteo sam da vidim kakav je wp. Ima tome vise od godine ipo. Sluzbenu karticu drzim u svom tel, kao i vecina kolega koja se odlucila za wp.
Dakle, pitam samo ima li nekog trika, nekog "full" brisanja app. Ove pobrojane nemaju nista u advanced settings (zasivljeno sve) gde mozes da obrises app data. MTS centar ranije nikad nije ni bio instaliran, nema nikakav history, a opet ne radi. Nju sam uzeo kao primer jer je verovatno mnogi koriste. Dakle, ima li nekog 3rd party softwera za preporuku provere (debuga ?). Konkretno sada je na 10.0.15051.0;

Imaš Windows recovery tool

Sent from mTalk

Odlican uptime za jedan " mrtav " OS :)

Kako sada 30, kada si nekoliko puta pricao da zbog fast ringa ne izbaci 3 dana?:)
Odluci se :D

Lumia 532 DS, ali na w8.1 tako da je ovo tek početak.

Prilozi

• wp_ss_20170329_0001.png
    wp_ss_20170329_0001.png
    58.7 KB · Pregleda: 69
ycHYXWp.jpg

Ovo je rtm rs2, ali ne mogu da se nacudim 5GB ljudi [emoji33]

Edit: svukao ga je za 10min preko wifi :) izgleda je 5GB ceo build , a posto je uup onda za rs2 skida samo potrebne stvari , ne verujem da je vise od 500MB :)

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Jesi probao continuum na nekom od tih rs2 buildova? Je l' radi skaliranje prozora i multitasking?

Odes u Data Usage pa vidis koliko je System povukao od poslednjeg gledanja. Tako vidis koliki je update ;)
@obradovic, nista cudno za te druge Lumie, ova L730DS sto sam dao kevi sada je radila mozda i mesecima bez restarta. Kao i moj S5 nekad.

Meni kad pocnu da izbacuju face i messenger moram da restartujem inace su neupotrebljivi.

Sent from mTalk

Ljudi posto se face i messenger naravno fb-ove verzije otvaraju po 10sekundi mislim prvi put kada pokrenete app , da li onaj tweak za povecanje virtualne memorije na 1GB pomaze i smanjuje vreme pri ucitavanju??' Jel probao neko?

http://www.windowslatest.com/2017/0...layed/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Availability of Microsoft’s 3D capture app for Mobile devices delayed

gvna :d a ubacili su View 3D aplikaciju :D

Ljudovi pomoc. L640 od mojih ima neku vrstu problema. Jednom u mesec-dva se desava da posle skidanja sa punjaca baterija padne ispod 15%, a pre toga je bila napunjena. Pune ga preko noci uglavnom. Retko retko kad se to desi, ali evo bas jutros. Znaci dodje do 100% i kada se raskopca sa punjaca odma izbaci baterija kriticno bla bla... Da li je neko imao slicna iskustva? Inace baterijaim drzo po 2 dana lagano, jer ga skoro ne koriste.

Ako je do baterije... Izvadi je van, drži dugme power 20 sec stisnuto.
Posle, vrati bateriju, spoji na punjač da se sam upali i napuni bateriju na 100%.
Javi rezultat .

Ako je do baterije... Izvadi je van, drži dugme power 20 sec stisnuto.
Posle, vrati bateriju, spoji na punjač da se sam upali i napuni bateriju na 100%.
Javi rezultat .

Da li koristis Iris?
Odusevljen sam kako radi na rs2 :)

Jedno vreme jesam, pa sam isključio, jer žena ne može koristiti moj telefon, kad je njena baterija prazna, igrice su u pitanju.
:d

Na oko 20cm ok radi

Sent from mTalk

Vrh Dno