E to je misterija, updateuje se kao jedna aplikacija ali joj pristupas sa dve strane, posebno kalendaru a posebno mejlu. Zna li se datum izlaska CU patcha za mobile?
Verovatno druga nedelja u aprilu - 11 april - utorak ako sve bude u redu...
@tosa
Pre su bile odvojene, sad su 2 u 1, prilikom instalacije i skidanja, posle ih imaš odvojene u programima.
je l to nesto puno?
poslato sa pejdžera
Da pitam, retko koristim WP, sluzbeni je i nekako od starta se nismo "sprijateljili". Donja klasa, L535. Puako mi je neki update, preko oko mesec ipo, na fast ringu sam bio, pa sam uradio factorz reset i vratih se na neku stable vertiju time.
No, ni jedan od ovih starih aplikacija, b92, n1, neki file exporeri, cak ni mts centar mi ne radi. Sad sam na slow ring, update iod pre dve nedelje (nemam detalje, mob je u fioci, pa da ne ustajem).
Ima li nekog generalnog resenja? Kao da rade samo MS aplikacije i poneka "jako poznata" tipa Accuweather i sl. Cak ni gMAps ne radi vise ...
Sve varijante tipa, install na device, move na sd, nazad i sl sam probao i nista. Eto cisto me zanima ima li jos nesto ili da odustajem. Osnovno za sta je i dodeljen mob, Outlook, Office i sl radi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari