Šta je novo?

Windows (phone) 10

Na l650 mi se čini da je malo bolja baterija sad..

Sent from mTalk

Redovno skidam tel sa punjaca u 6h. Zadnjih par dana u 16h imam 60%, sto je 10% (+|-2%)vise neko sa predhodnom verzijom. U principu koristim mob svakog dana isto. Oko 23h dodje na 30-35%, sto je opet ~10% vise nego ranije. Testiram jos uvek...

Sent from mTalk via "bad" WP

Ima li neko neki info o budućim izmenama user interface?

Ima naznake za sledeći RS 3. U ovom sad RS2 neće biti gotovo ništa.

Sent from mTalk

Drugari moze mala pomoc, nakon sto sam uradio HR prvi nakon prelaska na 10 red je bio posle toliko vremena da uradim jos jedan HR obzirom da je bilo dosta novih ispravaka, i nakon sto sam vratio bekap i instaliranja novih aplikacija skontao sam da u listi aplikacija ja imam dve twitter aplikacije??? jedna radi a druga ne i sad se pitam kako da uklonim tu sto ne radi ima li neko ideju? Nece da se aninstalira jer izgleda da je ni nema, izgleda da cu morati nekako da uradim ponovo HR a to mi se ne radi zbog glupe twiter aplikacije.

Poslednja izmena:
da nema nista na njoj? Probao sam da menjam region ali nista ne biva kada sam uninstal twitter aplikaciju ona je i dalje tu a u aplikacijama je nema na listi

De instaliraj prvu, ne tu što pravi problem, ugasi telefon, ponovo upali, pokrenu tu sto ne valja ako je još bude i uputiće te na skidanje iste sa marketa, instaliraj i to je to...

Evo ponovo sam pokrenuo telefon pokrenuo sam tu aplikaciju i nakon kratkog vremena me samo izbaci iz aplikacije ako zadrzim prst na toj aplikaciji daje mi samo mogucnost da uninstal ili da zakacim za start ... naravno twitter koji je radio sam uninstalirao predhodno. uradicu mu HR stim da cu odmah cim se povrati uraditi uninstal twitera da mi se ne ponovi to isto

Poslednja izmena:
Probaj naći tviter na marketu i malo sačekaj, možda ti ponudi instalaciju.. Iako već imas to u telefonu.

Ponudi mi instalaciju Twitter-a i kada instaliram tu novu aplikaciju on zadrzi i dalje tu staru sto me zbunjuje??? uradicu mu ponovo HR pa u ispratiti ponovo sve izgleda da u bekapu imam stariju verziju twitera i da je nakako ostala na telefonu dok je sa novom instalacijom OS-a dosla nova i tu napravilo problem. Citao sam da se onako kako si ti opisao ispravljaju te greske sa duplim aplikacijama ali kod mene to nije htelo da prodje, no kako god iovako sam danas uradio Hr prvi put nakon sto je bila instalirana 10 ... tako da ako uradim jos koji hr dok ne podesim sve nije prob :)

Taj backup uvek pravi problem, nije mi nikada prolazio i zato mislim da uvek treba fresh start, baš zbog zakrpa. Na Droidu to možda bolje radi ali na wp10 nikako.

sve odradio ponovo i sad je sve ok, ranije sam imao youtube izvučen na start ekran ali umesto toga koristim tube cast i mislim da je oket, generalno imam utisak da telefon sada bolje radi nakon urađenog hr koji kažem nisam radio od momenta kada je uređaj prebačen na 10ku.

Samo da proverim Outlook kalendar i Outlook mail su dve zasebne aplikacije, a ne 2 u 1 kako mi se učinilo...

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
E to je misterija, updateuje se kao jedna aplikacija ali joj pristupas sa dve strane, posebno kalendaru a posebno mejlu. Zna li se datum izlaska CU patcha za mobile?

@tosa
Pre su bile odvojene, sad su 2 u 1, prilikom instalacije i skidanja, posle ih imaš odvojene u programima.

E to je misterija, updateuje se kao jedna aplikacija ali joj pristupas sa dve strane, posebno kalendaru a posebno mejlu. Zna li se datum izlaska CU patcha za mobile?

Verovatno druga nedelja u aprilu - 11 april - utorak ako sve bude u redu...

Dal da postavljam UpTime od 10 dana ili ne? :D

Sent from mTalk via "bad" WP

Da pitam, retko koristim WP, sluzbeni je i nekako od starta se nismo "sprijateljili". Donja klasa, L535. Puako mi je neki update, preko oko mesec ipo, na fast ringu sam bio, pa sam uradio factorz reset i vratih se na neku stable vertiju time.
No, ni jedan od ovih starih aplikacija, b92, n1, neki file exporeri, cak ni mts centar mi ne radi. Sad sam na slow ring, update iod pre dve nedelje (nemam detalje, mob je u fioci, pa da ne ustajem).
Ima li nekog generalnog resenja? Kao da rade samo MS aplikacije i poneka "jako poznata" tipa Accuweather i sl. Cak ni gMAps ne radi vise ...
Sve varijante tipa, install na device, move na sd, nazad i sl sam probao i nista. Eto cisto me zanima ima li jos nesto ili da odustajem. Osnovno za sta je i dodeljen mob, Outlook, Office i sl radi ...

Da pitam, retko koristim WP, sluzbeni je i nekako od starta se nismo "sprijateljili". Donja klasa, L535. Puako mi je neki update, preko oko mesec ipo, na fast ringu sam bio, pa sam uradio factorz reset i vratih se na neku stable vertiju time.
No, ni jedan od ovih starih aplikacija, b92, n1, neki file exporeri, cak ni mts centar mi ne radi. Sad sam na slow ring, update iod pre dve nedelje (nemam detalje, mob je u fioci, pa da ne ustajem).
Ima li nekog generalnog resenja? Kao da rade samo MS aplikacije i poneka "jako poznata" tipa Accuweather i sl. Cak ni gMAps ne radi vise ...
Sve varijante tipa, install na device, move na sd, nazad i sl sam probao i nista. Eto cisto me zanima ima li jos nesto ili da odustajem. Osnovno za sta je i dodeljen mob, Outlook, Office i sl radi ...

Kako ne rade?
Daj SS da vidimo sta se desava...

Sent from mTalk

dxuB4Tu.jpg

Sent from mTalk, Lumia 950

Ap tajm je više od 20 dana sigurno, samo sam kasno instalirao ovu aplikaciju. Koliko se sećam, nisam nikada imao restart.

Sent from mTalk, Lumia 950

Nazad
Vrh Dno