Šta je novo?

Windows (phone) 10

Dal je moguce da poredis p9 lite i L550
Ulepsa mi vece druze
Niko nije poredio telefone, pročitaj malo bolje, a evo i objasnio sam u prethodnom postu.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Stigao neki update.nema pojma sta je novo.
rdzVwMK.jpg

Onda si ga provukao kroz post da se pohvalis da ga imas, upamticemo ne moras vise :D...

@deki bio si brzi :D

Sent from mTalk
Je l' ti zaista ne razumeš poentu ili se namerno praviš da ne kažem kakav? Poenta je što sam koristio Huawei telefon neposredno pre prelaska na WP tamo 2013. i tri godine nisam imao skoro nikakav kontakt sa Androidom. Tada je bio haos totalni i to je bio razlog što sam i prešao na WP. Sada su stvari mnogo drugačije i zato sam i napisao da se Huawei dozvao pameti.
Na žalost, za MS to ne mogu da kažem jer samo ide nizbrdo, a toliko su obećavali i dosta toga i ispunili tokom WP8.x da mi ovo sada što rade zaista nije jasno i ne mogu da opišem koliko mi je žao zbog toga što su napravili od jednog sistema sa tolikim potencijalom. :(

Razumem sta hoces da kazes. Ali da li si uporedo, sada, koristio neki Hauwei koji ima slican hw kao l550 i da li su iskustva istao kao na p9lite?

Sent from mTalk

Vidim da nisi uopšte razumeo... Nema veze. ***.

Pshunde svi smo razumeli da si se razočarao u windows i da smo mi jako g..pi što smo još uvek na toj platformi, sve ok ne sikirati se zbog nas i uživaj u tom huaveiu.

Poslednja izmena:
Drugar hoce da predje sa ein 8.1 na desetku na svojoj lumii 640xl, ja sam to davno uradio pa sam zaboravio korake i redoslijed, moze li neko uputstvo da ne bi nesto zabrljao?

Sent from mTalk

Ma jasno je to meni, ali možda nisi shvatio šta hoću da kažem. Ako već puštaju mesečne fixeve, pa valjda bi trebalo nešto da poprave, a ne svaki put ili isto ili još gore. :(
To nema ni veze sa specifikacijama jer iz iskustava ljudi vidim da je skoro identična priča i sa 950kom. :(

Pa nije bre to android i njegovo geslo "ne diraj dok radi"...

Drugar hoce da predje sa ein 8.1 na desetku na svojoj lumii 640xl, ja sam to davno uradio pa sam zaboravio korake i redoslijed, moze li neko uputstvo da ne bi nesto zabrljao?

Sent from mTalk
Samo nek skine upgrade advisor sa store ,i nek pokrene aplikaciju ,kad zavrsi konfigurisanje ,stici ce mu apdejt.

Sent from mTalk

OK, ne treba da povlaci back up koliko se sjecam i treba da uradi hard reset nakon upgrade-a?

OK, ne treba da povlaci back up koliko se sjecam i treba da uradi hard reset nakon upgrade-a?
Nipošto!
Ovako: Skine Upgrade Advisor, pokrene app, ova odradi svoje, stigne prvi apdejt, pukneš hard reset, ne povlačiš nipošto backup i radiš sledeći apgrejd. :)

Sto vise peglaju savrsen sistem kroz redovne, usavrsene apdejtove to manje korisnika imaju :)

Ostace samo za elitu koja ce moci da ga priusti...nece da prave za siroke mase i takmice se u jeftinoci s kinezima,pametan potez.

Tako je, svi ''elitasi'' jedva cekaju da kupe ''smartfon'' koji nema ni krsten pretrazivac :)

A ako mislis na srBsku elitnu ex-Nokijasku fanboj grupaciju.. tu si u pravu, kupovali bi i kartonske Lumie bez OS-a samo iz inata :)

Poslednja izmena:
sta znam, u mom okruzenju ima dosta windows phone-a, daleko vise od 1-2%. ima bar 20%..

poslato sa pejdžera

Naravno da ih ima i vise,ovo sto objavljuju je procenat prodatih novih telefona,naravno da pada jer se win telefoni skoro i ne priozvode vise.Ni kod jednog od nasih operatera vise u ponudi nema windows telefona.

Kako nema, eno ti na mts sajtu 4 Lumia modela u ponudi, samo slabo ko kupuje.

sta znam, u mom okruzenju ima dosta windows phone-a, daleko vise od 1-2%. ima bar 20%..

poslato sa pejdžera

Ja tvrdim da je u Srbiji na 10% Share ali svi znamo da ne zele da se brukaju, i da porede Italiju, Nemacku, GB sa " Srbijom "

Ima sigurno vise korisnika WP nego Apple (elite) ...

Cak i u prevozu mogu videti cak i devojke koriste WP , srecne i zadovoljne kucaju na viberu, slusaju muziku i ne vidim da psuju telefon ili da im koci ... to je ostala slatkoca WP ali zle sile resile da pregaze WP ... ostaje nam ili android ili ios... od ta dva cu koristiti u buducnosti opet droid i to samo Nokiu bato, obecavaju Nexus level sw podrsku, to ako bude onda nema sta da se brinem :)

Poslednja izmena:
Ima stvarno, za 950xl stoji ogranicenn broj.

A to da li se kupuje ili ne, to ti ne mozes da znas.

A i glupavi prodavci, cast izuzecima i ne znaju da koriste WP, pa ne smeju da preporuce kupcu.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Za sve modele snižene cene, pokušavaju da rasprodaju.

Sad vidim uz 950 se dobija za dž i 520. :)

obecavaju Nexus level sw podrsku, to ako bude onda nema sta da se brinem
Izvinjavam se za offtopic - ako može link koji potvrđuje ovo. :)

Poslednja izmena:
Ko ce to uzeti, ja sam se jednom opekao i nikada vise preko mreze necu kupiti telefon, lopovluk!
I to sto su stavili na akciji opa je tezak lopovluk, nismo mi bre Ovce!

Kapiram one upaljene klinke koje daju preko 100 000 za iphone, to je ipak elita...

Ja kad odem na njihov sajt,uopšte ih nema u ponudi,verovatno idem na pogrešan.

Sent from mTalk

Ko ce to uzeti, ja sam se jednom opekao i nikada vise preko mreze necu kupiti telefon, lopovluk!

Kapiram one upaljene klinke koje daju preko 100 000 za iphone, to je ipak elita...

+1

Ali kad krenu da ti pricaju kako je telefon 1 dinar, muka me uhvati...

Sent from mTalk

Ma deru ali u onim procentima prodaje najviše bude krševa od 1 dinar uz neki jeftin paket a naši operateri ih nemaju a da su win os ...U Telenoru su ih odavno rasprodali iako ih "niko" ne kupuje pa ih onda od "mađara" kupim po jeftinoj ceni.

Sent from mTalk

Vrh Dno