- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Ima apdejt 953 upravo skidam 52,76MB
To je taj kumulativni koji kasni 2 meseca XD
![]()
Nisam član bilo kakve organizacije?!
Ovo što iz MSa daju na kašičicu su samo fixevi, ne apdejtovi sistema.
Ako su vam toliko bitni apdejtovi, evo P9 lite je od kako sam ga uzeo dobio 5 apdejta i to svaki OTA od po 300MB. Svaki je bio apdejt u pravom smislu jer osim ispravki je i nadogradio sistem donošenjem novih stavki, opcija i promena. Evo krenuo je sad i apdejt na Android 7cu za neka tržišta i to upravo kad je i bio najavljen prošle godine, a ne kao MS što je odlagao 10ku skoro godinu dana.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Zato što sam možda korisnik i W10m i tiče me se što ovi i dalje ne mogu da sklope kršten sistem?Druze, a sto brines onda za WP? Lepo koristi Android i ne zagadjuj temu.
Isto vazi i za Lozaca...
Stvarno vas ne razumem, jel radite vi nesto?
Sent from mTalk
Zato što sam možda korisnik i W10m i tiče me se što ovi i dalje ne mogu da sklope kršten sistem?
WM nema 0.1 market share, toliki im je prodajni share poslednjeg kvartala, a to nije isto.
Ma i ovo je daleko od sjajnog, ali bar se Huawei dozvao malo pameti pa je primetno bolje stanje nego što je bilo ranije. Bar su apdejtovi redovniji nego ranije i fixevi nešto poprave, a na ovoj jadnoj 550ki svaki fix popravi jednu stvar a donese dva nova bug-a.@pshnd ne mogu , zato i koristi android.
I ja cu uskoro da predjem opet na android i necu biti srecan znam sta je tamo , opet staro sra nje i sve tako u krug, i sta sad...nit sam kukao dok sam imao android niti kada sam koristio wp , prilagodis se i to je to, inace strefi te kriza.
Pojavilo se i meni (i mnogima po forumima) tokom update a posle se izgubilo. Kažu da je to neki odranije poznat i bezopasan (?) bug.
Ma i ovo je daleko od sjajnog, ali bar se Huawei dozvao malo pameti pa je primetno bolje stanje nego što je bilo ranije. Bar su apdejtovi redovniji nego ranije i fixevi nešto poprave, a na ovoj jadnoj 550ki svaki fix popravi jednu stvar a donese dva nova bug-a.
Dal je moguce da poredis p9 lite i L550
Ulepsa mi vece druze
Imam taj p9 lite kao sluzbeni i ne mili mi se da ga uzmem u ruke koliko mi je jadan u odnosu na winp.Stoji u fioci.Dal je moguce da poredis p9 lite i L550
Ulepsa mi vece druze
Ma jasno je to meni, ali možda nisi shvatio šta hoću da kažem. Ako već puštaju mesečne fixeve, pa valjda bi trebalo nešto da poprave, a ne svaki put ili isto ili još gore.P9 lite i Lumia 550 , samo pogledaj specifikacije i bice ti jasno sta poredis...
Od MS-a ocekujete cuda a kada je android u pitanju na slicnom hw onda se ne cudite...
Da jeste 8.1 je radio bolje na low end telefonima, w10m je ipak zahtevniji i iskreno losije optimizovan ali ne cudi sto je to tako na 550 koji se delio za 1din uz jeftine pakete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari