- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 335
Niko nije poredio telefone, pročitaj malo bolje, a evo i objasnio sam u prethodnom postu.Dal je moguce da poredis p9 lite i L550
Ulepsa mi vece druze
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Niko nije poredio telefone, pročitaj malo bolje, a evo i objasnio sam u prethodnom postu.Dal je moguce da poredis p9 lite i L550
Ulepsa mi vece druze
Je l' ti zaista ne razumeš poentu ili se namerno praviš da ne kažem kakav? Poenta je što sam koristio Huawei telefon neposredno pre prelaska na WP tamo 2013. i tri godine nisam imao skoro nikakav kontakt sa Androidom. Tada je bio haos totalni i to je bio razlog što sam i prešao na WP. Sada su stvari mnogo drugačije i zato sam i napisao da se Huawei dozvao pameti.Onda si ga provukao kroz post da se pohvalis da ga imas, upamticemo ne moras vise...
@deki bio si brzi
Sent from mTalk
Ma jasno je to meni, ali možda nisi shvatio šta hoću da kažem. Ako već puštaju mesečne fixeve, pa valjda bi trebalo nešto da poprave, a ne svaki put ili isto ili još gore.
To nema ni veze sa specifikacijama jer iz iskustava ljudi vidim da je skoro identična priča i sa 950kom.![]()
Samo nek skine upgrade advisor sa store ,i nek pokrene aplikaciju ,kad zavrsi konfigurisanje ,stici ce mu apdejt.Drugar hoce da predje sa ein 8.1 na desetku na svojoj lumii 640xl, ja sam to davno uradio pa sam zaboravio korake i redoslijed, moze li neko uputstvo da ne bi nesto zabrljao?
Sent from mTalk
Nipošto!OK, ne treba da povlaci back up koliko se sjecam i treba da uradi hard reset nakon upgrade-a?
Daj link,molim te.Kako nema, eno ti na mts sajtu 4 Lumia modela u ponudi, samo slabo ko kupuje.
sta znam, u mom okruzenju ima dosta windows phone-a, daleko vise od 1-2%. ima bar 20%..
poslato sa pejdžera
Izvinjavam se za offtopic - ako može link koji potvrđuje ovo.obecavaju Nexus level sw podrsku, to ako bude onda nema sta da se brinem
Ko ce to uzeti, ja sam se jednom opekao i nikada vise preko mreze necu kupiti telefon, lopovluk!
I to sto su stavili na akciji opa je tezak lopovluk, nismo mi bre Ovce!
Kapiram one upaljene klinke koje daju preko 100 000 za iphone, to je ipak elita...
Ma deru ali u onim procentima prodaje najviše bude krševa od 1 dinar uz neki jeftin paket a naši operateri ih nemaju a da su win os ...U Telenoru su ih odavno rasprodali iako ih "niko" ne kupuje pa ih onda od "mađara" kupim po jeftinoj ceni.Ko ce to uzeti, ja sam se jednom opekao i nikada vise preko mreze necu kupiti telefon, lopovluk!
I to sto su stavili na akciji opa je tezak lopovluk, nismo mi bre Ovce!
Kapiram one upaljene klinke koje daju preko 100 000 za iphone, to je ipak elita...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari