Šta je novo?

Windows (phone) 10

Nisam video u oglasu da je naznaceno da prodajes mob zato sto je W10M krs, da se neko ne zaleti, kad vec ovde pises da odustajes od WM ;)

Slazem se da WM nije za svakog...

Sent from mTalk Lumia 640XL

Pre 10-ak godina bi moglo, tada su fonovi duže trajali i manje je stvari moglo da se pokvari. Sada smartfonu može da ne fali ništa, ali da sporo radi jer je stariji od godinu dana. Prosto iz nekog razloga uspore i više nikada se ne vrate na staro. E sad win8.1 sa 1gb RAMA je blizu da sruši tu tradiciju, evo meni i posle godinu i po win8.1 radi kao prvog dana minus nepodržane aplikacije. Tako da 200€... Da je Samsung ili Iphone da, imaš ime pa se zezaš.

Lumia 532ds

Da li je moguce da se za tel star 3 godine trazi 200 evra???Miskonius je u pravu,nove l950 su sad bas povoljne.
Pogledaj kako su povoljni, kupi za 300€ 950 i ja ti ovaj poklanjam. Nije zapelo, niti je cena fiksna. Pogledaj oglase malo detaljnije.
@mbcom
Ne znam čemu cinizam, i šta tebe tišti sadržaj mog oglasa, svaka roba ima svog kupca. Ako te fon ne zanima ne znam zašto komentarišeš, ti i ostali, bez veze je i sa temom uostalom. Ako 950 i 950 XL idu 300 i nešto jače u čemu je problem? Da stavim 100€ cenu? Ja tuđe oglase ne komentarišem ako me ne zanimaju.

Tapatalk 6.4.11(Build 866)

Poslednja izmena:
Ispod 300 da ali ne i 200 ni recimo 230. Gledao sam oglase, naravno.

Pogledaj kako su povoljni, kupi za 300€ 950 i ja ti ovaj poklanjam. Nije zapelo, niti je cena fiksna. Pogledaj oglase malo detaljnije.

5.12.2016. sam kupio novu l950 xl za 300 evra.Mislis li da izmisljam?Pisao sam tada na forumu o tome.Sada su verovatno jos jeftinije.Nisi u toku.

Ne mislim da izmišljaš, nikako. A oglase sam, rekoh, gledao. XL ima ali najčešće dual SIM. I daleko od 200€, ponavljam. I opet, cena fiksna nije, to ne piše nigde. Koga zaista zanima, dogovorimo se lako.

Poslednja izmena:
Nisam komentarisao u tvom oglasu nego ovde. Ti si ovde napisao da bataljujes WM i da prodajes telefon, sto nema nikakve veze sa temom. Da nisi to napisao ne bih ni pogledao oglas a ne bih ni komentarisao isti... ;)

Znaci Ivan ce morati da mi pokloni telefon jer sam vec kupio nov za 300 evra ;)
Imam i dokaz.

Auu kako se dosađujemo ovde... @Enemon daj link oglasa za 950XL single SIM nov 300€.? Nema?

Poslednja izmena:
@Ivan975,samo da znas,ja sam jedva pronasao l950xl dual sim i naravno,bio je mnogo skuplji tada nego single sim kojih je bilo koliko hoces.

200-230? Lumia 950? Probaj... Ako već pišeš nešto na moj račun, ako mi se dobro čini, budi bar jasniji da se meni obraćaš. I povedi računa o rečniku. Šta god ti to "srbistanski optimista" značilo.

Moderacija, ovde može svako da prospe šta hoće izgleda?

Naravno da si Srbistanac gledaš da zezneš nekog ko ne zna, i mani to nego se još reklamiraš u temi gde ljudi znaju kako idu cene.
Jedino ako uspeš da me ubediš da tvoj dodir ima čudotvorna dejstva i da lečiš kojekakve boleštine pa da kažeš da su i na Lumiju prenešene tvoje karakteristike, onda ajde da kažemo da vredi 200 evra.
Otherwise NOPE
I baš me briga što ti imaš pravo da zacepiš koju cenu hoćeš ja isto imam pravo da komentarišem.

Evo ti L950 za 230€

https://forum.benchmark.rs/showthre...50-Dual-Sim-iPad-mini-2&p=5001688#post5001688

Sent from mTalk

Alo momak, obrati pažnju na rečnik, s tom jezičinom na voz pa u svojoj mahali mlati. Da zeznem nekog? Kloni me se I gledaj svoja posla, ništa te nisam pitao.

Covek ti lepo rekao. Dodjes da izreklamiras mob u temi gde ljudi prate cene. Ovde krs, tamo glanc...

Au bre, al ste smorili, neka stavi i 1000€. Njegova stvar. Uvatili ste se kao babe plota.

Sent from mTalk

Covek ti lepo rekao. Dodjes da izreklamiras mob u temi gde ljudi prate cene. Ovde krs, tamo glanc...

Sistem jeste krš. Fon nije, valjda je to jasno. Ko ne koristi FB i Messenger ne fali mu ništa. Pisao sam x puta šta zameram sistemu, ne aparatima. A čovek je sve samo ne "lepo rekao".

Jel se desava na 950 xl da fb i mesendzer ispadaju iz rama ? Na 640-ici mi se to desava svakodnevno, pa bih se pocastio sa 950 xl ako nema tih tripova

Te dve ne koristim ali se ne secam kad mi je zadnji put neka aplikacija "pukla" upravo na 950 XL. Desavalo se ali u zadnjih, pa sigurno tri meseca nije.

Jel se desava na 950 xl da fb i mesendzer ispadaju iz rama ? Na 640-ici mi se to desava svakodnevno, pa bih se pocastio sa 950 xl ako nema tih tripova

Dešava ti se zato što ti je potrebno bar 2 gb rama da bi te aplikacije radile normalno
9be924acb607cf49e8f6a12447a66791.jpg

Poslednja izmena:
Probaj slimsocial za fb dok ne uradis upgrade. Jos mi ni jednom nije pukla.

Probao. Fino deluje. Crna pozadina ftw. Hvala na predlogu

Sent from ass

Fb ne koristim, probao messinger i ni jednom mi nije ispao na 640xl

Naravno da si Srbistanac gledaš da zezneš nekog ko ne zna, i mani to nego se još reklamiraš u temi gde ljudi znaju kako idu cene.
Jedino ako uspeš da me ubediš da tvoj dodir ima čudotvorna dejstva i da lečiš kojekakve boleštine pa da kažeš da su i na Lumiju prenešene tvoje karakteristike, onda ajde da kažemo da vredi 200 evra.
Otherwise NOPE
I baš me briga što ti imaš pravo da zacepiš koju cenu hoćeš ja isto imam pravo da komentarišem.

Evo ti L950 za 230€

https://forum.benchmark.rs/showthre...50-Dual-Sim-iPad-mini-2&p=5001688#post5001688

Sent from mTalk
Jeste mu cena nerealna u odnosu na ponude na tržištu...Ali nema potrebe da se komentariše..Ako naleti na neupućenog kupca, boli ga briga.

Ma neka ga proda za 1000 evra, bas me briga. Ali nemoj ovde krs a tamo odlican telefon. Kaze sistem je krs a telefon je dobar. Pa kako moze da ti telefon bude dobar ako ti je siatem krs? Pa nece aparat sa sluzi za kajlovanje stola.

Ma neka ga proda za 1000 evra, bas me briga. Ali nemoj ovde krs a tamo odlican telefon. Kaze sistem je krs a telefon je dobar. Pa kako moze da ti telefon bude dobar ako ti je siatem krs? Pa nece aparat sa sluzi za kajlovanje stola.

To sam i ja hteo da kazem :)
Ako je krs,baci ga ;)

Upravu si.

Sent from mTalk

Ne razumem o čemu žvaćete više, sistem je MENI krš, uostalom i mnogima ovde, ali ova tema dokazuje da još mnogima nije. Ima kome ne smeta šta meni smeta. Čak mi je i žao da ga dajem za ispod 180€, što sam dvojici naveo kao zadnju cenu. Dakle nisam baš dibidus idi*t. Bateriju, 6" ekran i kameru neću prežaliti svakako...Zato se i premišljam.

Nazad
Vrh Dno