Pogledaj kako su povoljni, kupi za 300€ 950 i ja ti ovaj poklanjam. Nije zapelo, niti je cena fiksna. Pogledaj oglase malo detaljnije.Da li je moguce da se za tel star 3 godine trazi 200 evra???Miskonius je u pravu,nove l950 su sad bas povoljne.
5.12.2016. sam kupio novu l950 xl za 300 evra.Mislis li da izmisljam?Pisao sam tada na forumu o tome.Sada su verovatno jos jeftinije.Nisi u toku.Pogledaj kako su povoljni, kupi za 300€ 950 i ja ti ovaj poklanjam. Nije zapelo, niti je cena fiksna. Pogledaj oglase malo detaljnije.
Tapatalk 6.4.11(Build 866)
Pogledaj kako su povoljni, kupi za 300€ 950 i ja ti ovaj poklanjam.
http://www.kupujemprodajem.com/sear...a[keywords]=Lumia 950&return_url=aW5kZXgucGhw
Nisam siguran da shvatam sta trazis, ali ako mislis NOV 950 ispod 300e - ima ih pleva.
http://www.kupujemprodajem.com/Lumia-950-XL-42989589-oglas.htm?filter_id=49312806Auu kako se dosađujemo ovde... @Enemon daj link oglasa za 950XL single SIM nov 300€.? Nema?
200-230? Lumia 950? Probaj... Ako već pišeš nešto na moj račun, ako mi se dobro čini, budi bar jasniji da se meni obraćaš. I povedi računa o rečniku. Šta god ti to "srbistanski optimista" značilo.
Moderacija, ovde može svako da prospe šta hoće izgleda?
Tapatalk 6.4.11(Build 866)
Sistem jeste krš. Fon nije, valjda je to jasno. Ko ne koristi FB i Messenger ne fali mu ništa. Pisao sam x puta šta zameram sistemu, ne aparatima. A čovek je sve samo ne "lepo rekao".Covek ti lepo rekao. Dodjes da izreklamiras mob u temi gde ljudi prate cene. Ovde krs, tamo glanc...
Sent from mTalk Lumia 640XL
Jel se desava na 950 xl da fb i mesendzer ispadaju iz rama ? Na 640-ici mi se to desava svakodnevno, pa bih se pocastio sa 950 xl ako nema tih tripova
Probaj slimsocial za fb dok ne uradis upgrade. Jos mi ni jednom nije pukla.Jel se desava na 950 xl da fb i mesendzer ispadaju iz rama ? Na 640-ici mi se to desava svakodnevno, pa bih se pocastio sa 950 xl ako nema tih tripova
Jeste mu cena nerealna u odnosu na ponude na tržištu...Ali nema potrebe da se komentariše..Ako naleti na neupućenog kupca, boli ga briga.Naravno da si Srbistanac gledaš da zezneš nekog ko ne zna, i mani to nego se još reklamiraš u temi gde ljudi znaju kako idu cene.
Jedino ako uspeš da me ubediš da tvoj dodir ima čudotvorna dejstva i da lečiš kojekakve boleštine pa da kažeš da su i na Lumiju prenešene tvoje karakteristike, onda ajde da kažemo da vredi 200 evra.
Otherwise NOPE
I baš me briga što ti imaš pravo da zacepiš koju cenu hoćeš ja isto imam pravo da komentarišem.
Evo ti L950 za 230€
https://forum.benchmark.rs/showthre...50-Dual-Sim-iPad-mini-2&p=5001688#post5001688
Sent from mTalk
To sam i ja hteo da kazemMa neka ga proda za 1000 evra, bas me briga. Ali nemoj ovde krs a tamo odlican telefon. Kaze sistem je krs a telefon je dobar. Pa kako moze da ti telefon bude dobar ako ti je siatem krs? Pa nece aparat sa sluzi za kajlovanje stola.
Upravu si.Ma neka ga proda za 1000 evra, bas me briga. Ali nemoj ovde krs a tamo odlican telefon. Kaze sistem je krs a telefon je dobar. Pa kako moze da ti telefon bude dobar ako ti je siatem krs? Pa nece aparat sa sluzi za kajlovanje stola.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari