Ako FB batali podrsku to ce verovatno biti kraj, mislim kao firma, ukljucujuci FB, Instagram i Messenger..
Bukvalno zavise od dobre volje Fejzbuka..
Ostace Twitter i lose third party YouTube aplikacije..
Sent from TT
xaxaxa,svasta se ovde moze procitati od nasih "strucnjaka".Hahahah da win10m zavisi najvise od volje fb... [emoji23]
Nego od cega? Aj objasni kupcu da nema cak ni Fb aplikacija, i da mora browser da koristi.. Snapchat i slicne gluposti mozes da oprostis al FB i Instagram tesko..
Sent from TT
Ja tek sad dobio update za photos.
Sent from L1520
Bravo za komentar. Jesi li srecan?Sa trenutno trzisnom zastupljenoscu mora da su im serveri preoptereceni pa na pojedinim trzistima mora da se ceka po bar nedelju dana da krene nadogradnja...
Dobro je da nisam jedini. Mnogo brze radi tako.Ne koristim FB aplikaciju. Logujem se kroz Edge (po potrebi).
Kojim mnogima u 0,3%? Još malo statistička greška!Ali mnogima telefon sluzi i za druge stvari i nije presudno to sto nema isti fb kao na droidu ili ios-u.
Kojim mnogima u 0,3%? Još malo statistička greška!
Kojim mnogima u 0,3%? Još malo statistička greška!
Sve to osim snapchat winp imaju a pisete kao da nemaju.Moji poznanici koriste sve to i ne kukaju za androidima koje su prethodno koristili.Valjda oni što spadaju u 99,7%! To što ovde neki nemaju FBi app na fonu među koje spadam i ja, to samo znači da nisu svesni šta se najviše koristi. Pogledajte oko sebe za šta ljudi najviše koriste telefon. FBi, Insta, Snap, društvene mreže i povezivanje.
Dejane,inace me ove prepirke ne zanimaju Android-Windows Mobile,ali...hehe,imam Z2,Redmi Note 3 Pro i L1520,a pisao sam ranije da sam vise od godinu dana imao 640XL,kad se prva pojavila u Telenoru..Presao sam sa Z2 na kom sam imao preko 100 aplikacija instalirano, a koristio jedva 10, na 950 imam gotovo sve te app i nista od toga ne fali
Sve to osim snaphat winp imaju a pisete kao da nemaju.Moji poznanici koriste sve to i ne kukaju za androidima koje su prethodno koristili.
Valjda oni što spadaju u 99,7%! To što ovde neki nemaju FBi app na fonu među koje spadam i ja, to samo znači da nisu svesni šta se najviše koristi. Pogledajte oko sebe za šta ljudi najviše koriste telefon. FBi, Insta, Snap, društvene mreže i povezivanje.
Mobilni telefon je specifican uredjaj i model ces izabrati tako da konkretan uredjaj neophodne zadatke izvrsava na tebi blizak/svojstven nacin. Nekome je to jedan os, nekome je to drugi, treci, peti os ali ocenjivati sistem na osnovu fb aplikacije... fejspalm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari