Šta je novo?

Windows (phone) 10

Da se prijavis u MS za otkrivanje bagova :D

Radi ovo i na L640xl

Sent from mTalk Lumia 640XL

Nije mozda bug, moguce je da se ove uwp app tako optimizuju za novo skaliranje, opet moze biti da je tako ms odredio [emoji2]

Sent from mTalk aka Craptalk

Nije mozda bug, moguce je da se ove uwp app tako optimizuju za novo skaliranje, opet moze biti da je tako ms odredio [emoji2]

Jel se desava da kad ptomenis scale, izbaci ti update za neku app, odradis update, ali u istoriji se ne prikazuje da je odradjen update? Odradio sad za 22 app i ni za jednu u istoriju azuriranja ne stoji da je odradjeno?

Jel se desava da kad ptomenis scale, izbaci ti update za neku app, odradis update, ali u istoriji se ne prikazuje da je odradjen update? Odradio sad za 22 app i ni za jednu u istoriju azuriranja ne stoji da je odradjeno?

da to zapravo i nisu azuriranja iako ih prikazuje, u tom je stvar sto je MS resio da optimizacija ide preko Store-a, e sad je pitanje dali zaista skida zakrpe za to ili radi neku internu optimizaciju za te app ... primetio sam pre jedno mesec dana to :D

Ovo je meni vrh a to nema skype, ovaj social bar ;)

ZlgdEpF.jpg

E to nemam, kako se uključuje

Sent from mTalk

Mmmmm da, ažurirao mi dodir, equiliser i profil boja juče, sve neki sitni patchevi izgleda.

Lumia 532ds

Ja sam primetio jedan cudan bug, e sad mozda i nije ali svakako je cudno :D

Kada menjam ono skaliranje sa stock 400% na recimo 350% (tako je bar kod lumie 950) posle restarta uvek na Storeu imam azuriranje za 10ak aplikacija :D

Ovo je ""w10m FEATURE" cisto da steknes utisak da se nesto desava buduci da po nedelju dana nema nikakve nadogradnje dok na androidu cim se nakacis na WiFi (zavisi od podesavanja) krene nadogradnja instaliranih programa...

Salu na stranu pravi MS SMEHOTRES kad promenis vrednosti za prikaz/velicinu teksta dobijes 30+ nadogradnji bez obzira na model telefona...

Ovo je ""w10m FEATURE" cisto da steknes utisak da se nesto desava buduci da po nedelju dana nema nikakve nadogradnje dok na androidu cim se nakacis na WiFi (zavisi od podesavanja) krene nadogradnja instaliranih programa...

Salu na stranu pravi MS SMEHOTRES kad promenis vrednosti za prikaz/velicinu teksta dobijes 30+ nadogradnji bez obzira na model telefona...

Ja pokusavam da shvatim a ne da po defaultu odmmah osudjujem... treba testirati da li su ta azuriranja stvarno azuriranja aplikacije ili interna optimizacija kroz store...
Treba pokusati i koristiti te aplikacije npr odmah posle restarta bez ukljucenog interneta :)

Jedno mozda laičko pitanje.

Jel moguce kod nas kupiti legalan Windows 10 na disku ?
Znam da postoji neka opcija Online al tu onda treba i platna kartica a to ne mrzi sad da jurim po bankama.

Nikad nisam imao originalni OS, a zadovoljan sam sa Win 10.

Ih *ebem ti. Sa'će NuAns da procveta čim su prešli na Android :d

Hmmm. Gremlini rules :D
Vratili se čovečuljci na People a nestao datum sa Outlook Calendar tile-a :D :D :D
JLZ

Ih *ebem ti. Sa'će NuAns da procveta čim su prešli na Android :d

Hmmm. Gremlini rules :D
Vratili se čovečuljci na People a nestao datum sa Outlook Calendar tile-a :D :D :D
JLZ

Reci mi ako koristis FB od MS-a , da li imas u People/ Whats new prikaz sa fb-a , da li ti tu prikazuje postove?

Kakav crni Nuans ... :D imace neku bizarnu prodaju cak i sa androidom i posle nekog vremena ce bataliti tu pricu...
Zivo me zanima kako ce Nokia da povrati staru slavu, daj boze da do kraja godine budu na 0.5% market share-a ... i to je tesko.

Poslednja izmena:
Ne koristim FB aplikaciju. Logujem se kroz Edge (po potrebi).

Kad smo kod Whats new prikaza, super mi je bilo dok je to radilo za Twitter, baš bih voleo da ponovo to omoguće

Sent from 1+3

Kad smo kod Whats new prikaza, super mi je bilo dok je to radilo za Twitter, baš bih voleo da ponovo to omoguće

Sent from 1+3

To je na WP bilo drugacije integrisano, plugin je bio deo sistema, sada je to iskljucivo prebaceno kao opcija koju developer facebuka ili twittera moze da omoguci ... ne znam ako ima twitter beta verziju, mozda to ima...

To sto na Androidu uvek imas stalno naadogradnje, ne mora da znaci da je sistem savrsen, vec da postoje bagovi, pa nadogradnjom krpe rupe...

To sto na Androidu uvek imas stalno naadogradnje, ne mora da znaci da je sistem savrsen, vec da postoje bagovi, pa nadogradnjom krpe rupe...

Paz postoji jedna cudna pojava, kada npr neko ko ima Android i W10 telefon.

Ako ceka update bio da je neki veliki ili krpljenje tj security, i ako kasni po ne znam nedelju dana ili mesec dana to nece ni primetiti..

Ako mu se desi da na W10m kasni update, toliko ce biti galame i pljuvacine da ga nece ni lekici smiriti :D
Odakle pravo tom MS-u da nas tako razmazi da mislimo da nemaju pravo na greske, a ko radi taj i gresi ...

Poslednja izmena:
Paz postoji jedna cudna pojava, kada npr neko ko ima Android i W10 telefon.

Ako ceka update bio da je neki veliki ili krpljenje tj security, i ako kasni po ne znam nedelju dana ili mesec dana to nece ni primetiti..

Ako mu se desi da na W10m kasni update, toliko ce biti galame i pljuvacine da ga nece ni lekici smiriti :D
Odakle pravo tom MS-u da nas tako razmazi da mislimo da nemaju pravo na greske, a ko radi taj i gresi ...

Taj sam, uporedo imam i android i wp... Nesto ne primetih te 24/7 nadogradnje na androidu o kojima se govori... :D

I nikada ne bih pljuvao neki OS, ako mi se ne svidja ne bih koristio... Ali imas raznih dusebriznika, koji se brinu za nas koji kotistimo i WP... I hvala im na tome, jer su cirkuzanti uvek zanimljivi

Dok sam imao Android, svakoga dana se min. jedna aplikacija apdejtovala. Ponavljam, min. 1na.

Razlika je što WP ima ažuriranja i app od raznih developera, svojih sistemskih app i samog sistema, android uglavnom samo zakrpe za app od developera. Retka su sistemska ažuriranja.

Sent from mTalk

Ok.
U pravu si za ažuriranja...

Sent from Lumia 650 LTE @mTalk

Ovde je updateovanje sistema cesce nego azuriranje aplikacija :eyebrows: samo na win10m :D

A kad se uzelis azuriranja programa onda samo promenis % u podesavanju prikaza slova i bar 30 komada se nadogradjuje...

I sve to ponovis na nedeljnoj bazi da steknes utisak kako se situacija sa programima popravila...

Sto bi se neko uzeleo azuriranja programa? Pa niko ne kupuje telefon da bi azurirao programe, nego za druge potrebe...

No, Windows phone isn't dead — and it may never die

Whenever Gartner releases its latest smartphone market share numbers, the expected decline in Windows phone market share is followed by the expected, "Windows phone is dead!" mantra.

dona-windows-phone.jpg

screenshot (39).jpg

Umire jos od 2000 god ... :smoke:

http://www.windowscentral.com/windows-phone-still-isnt-dead-heres-why

Poslednja izmena:
Vala sad i nisu daleko od toga, na aparatima je..

Hoću li moći posle zvanične smrti koristiti telefon?

Ako FB batali podrsku to ce verovatno biti kraj, mislim kao firma, ukljucujuci FB, Instagram i Messenger..
Bukvalno zavise od dobre volje Fejzbuka..
Ostace Twitter i lose third party YouTube aplikacije..

Sent from TT

Nazad
Vrh Dno