Meni nestale slikice čovečuljaka iz imenika :d na People Live Tile-u. Sada se na Tile-u pomeraju prazni kružići a bez slikica. Može neka pomoć kako da ih vratim?
Radio sam Soft Reset...
Meni nestale slikice čovečuljaka iz imenika :d na People Live Tile-u. Sada se na Tile-u pomeraju prazni kružići a bez slikica. Može neka pomoć kako da ih vratim?
Radio sam Soft Reset...
podesi te aplikacije da ne rade u pozadini..Bio sam zastupnik teorije da je prednost wp u tome što je stabilan kao sistem i ne podleže preopterećenošću aplikacijama. Ko androida me najviše nerviralo što uvek duboko razmislim pre nego što instaliram neki app da li će da mi ukoči sistem.
Od pre nekoliko dana sam primetio da baterija brže odlazi. Ujutru skinem sa punjača, 5 min mTalk, 5 min edge-novine, odem na posao, ne koristim ga tamo i u podne 60% bat. Kad pogledam potrošnju mTalk 20% i edge 20%. Znači nesto radi što ne bi trebalo isto kao na Andeoidu. Odradio sam mu HR i sad je ok, mada hr smaaara i sada ozbiljno razmišljam da sw vratim na win8.1 jer se to tamo nije dešavalo. Ispašće da je win 10m na kalup Androida, a nisam ga zato kupio!
Sent from mTalk
Konačno izmenili Fotografije app. Promenili ikonice, ubacili nove opcije. Sad je konačno kako treba po meni
Sent from mTalk
Sta je novo u Photos app, meni sve isto... Moze SS??
Sent from mTalk aka Craptalk
Pa otkud znam. U glavnom, People, Phone, Camera, Word, Outlook, Calendar... apdejtovane
Vidiš, dobro si primetio.
I ja sam juče drndao skaliranje!
Ja sam primetio jedan cudan bug, e sad mozda i nije ali svakako je cudno
Kada menjam ono skaliranje sa stock 400% na recimo 350% (tako je bar kod lumie 950) posle restarta uvek na Storeu imam azuriranje za 10ak aplikacija![]()
Ni kod mene nema , a na insajderu sam plus. Ocigledno da mogu pustati u talasima, tj cak i po modelimaMeni opet nije jasno drugo... Naime, ažuriranja stižu prvo na L550, pa na obe 650, a tek nakon nedelju dana na 950. Sve su na istom nalogu, regionu...
Eto, aplikacija fotografija još nije stigla na 950, i nema je kad proverim update...
Ja sam primetio jedan cudan bug, e sad mozda i nije ali svakako je cudno
Kada menjam ono skaliranje sa stock 400% na recimo 350% (tako je bar kod lumie 950) posle restarta uvek na Storeu imam azuriranje za 10ak aplikacija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari