Šta je novo?

Windows (phone) 10

Meni nestale slikice čovečuljaka iz imenika :d na People Live Tile-u. Sada se na Tile-u pomeraju prazni kružići a bez slikica. Može neka pomoć kako da ih vratim?
Radio sam Soft Reset...

Meni nestale slikice čovečuljaka iz imenika :d na People Live Tile-u. Sada se na Tile-u pomeraju prazni kružići a bez slikica. Može neka pomoć kako da ih vratim?
Radio sam Soft Reset...

Meni se to desilo tri puta, greska je u nekom azuriranju, nakon nekog vremena vratile su se same od sebe tako da nikad nisam ustanovio sta je uzrok...

I to je jedina bubica koju samiskusio sa w10m...

Inace kad smo kod kruzica toliko me nerviraju zato sto su sve kvadratici i pravougaonici a samo te slicice su kruzici...

*****izam by MS !!!

Bio sam zastupnik teorije da je prednost wp u tome što je stabilan kao sistem i ne podleže preopterećenošću aplikacijama. Ko androida me najviše nerviralo što uvek duboko razmislim pre nego što instaliram neki app da li će da mi ukoči sistem.
Od pre nekoliko dana sam primetio da baterija brže odlazi. Ujutru skinem sa punjača, 5 min mTalk, 5 min edge-novine, odem na posao, ne koristim ga tamo i u podne 60% bat. Kad pogledam potrošnju mTalk 20% i edge 20%. Znači nesto radi što ne bi trebalo isto kao na Andeoidu. Odradio sam mu HR i sad je ok, mada hr smaaara i sada ozbiljno razmišljam da sw vratim na win8.1 jer se to tamo nije dešavalo. Ispašće da je win 10m na kalup Androida, a nisam ga zato kupio!

Sent from mTalk

Srđane, mislim da si nešto pobrkao. Koliko je procenata po tim aplikacijama u Backgrund-u? Ti si nama dao procenat rada aplikacije za 24h ali bez backgrounda...
Evo moga TapaTalka. Na ovo sam mislio...
69b0f512f58791dcaaf85eb273307902.png

Poslednja izmena:
Radio sam Soft Reset...

probaj da isljucis imena bez kontakta, pa vidi sta se desava... meni je tako jednom uspelo.

@neogeo koji si ti srecnik sto ti radi TT classic :D ja ne podnosim mtalk ! imam instaliran tt classic ali ne mogu da se preplatim ni na jedan forum, pa ni bench, pise ne validan token XD

Poslednja izmena:
Bio sam zastupnik teorije da je prednost wp u tome što je stabilan kao sistem i ne podleže preopterećenošću aplikacijama. Ko androida me najviše nerviralo što uvek duboko razmislim pre nego što instaliram neki app da li će da mi ukoči sistem.
Od pre nekoliko dana sam primetio da baterija brže odlazi. Ujutru skinem sa punjača, 5 min mTalk, 5 min edge-novine, odem na posao, ne koristim ga tamo i u podne 60% bat. Kad pogledam potrošnju mTalk 20% i edge 20%. Znači nesto radi što ne bi trebalo isto kao na Andeoidu. Odradio sam mu HR i sad je ok, mada hr smaaara i sada ozbiljno razmišljam da sw vratim na win8.1 jer se to tamo nije dešavalo. Ispašće da je win 10m na kalup Androida, a nisam ga zato kupio!

Sent from mTalk
podesi te aplikacije da ne rade u pozadini..

poslato sa pejdžera

To i jeste fora, uvek dozvoljavam svim aplikacijama da rade u pozadini i nije bilo problema već evo oko godinu dana kako koristim win10m. Ovo je kao preslikano sa droida, iznenada nešto srče a ne mogu da utvrdim šta. Nakon HR sve normalno. Od jutros do sada ostalo 53%.

Lumia 532ds

Konačno izmenili Fotografije app. Promenili ikonice, ubacili nove opcije. Sad je konačno kako treba po meni

Sent from mTalk

Sta je novo u Photos app, meni sve isto... Moze SS??

Sent from mTalk aka Craptalk

Prelepo, mnogo bolje , valjda ce i kod mene uskoro [emoji2]

i meni je stigla nova galerija.

je l vi uspevate da korostite nfc da bi prebacili slike na neki android, je l to moguce ili ne? imam lumiju 830 i note 3 neo. sa note sam prebacivao fotografije iz galerije, koristeci nfc, na druge androide (kolilo se secam, uvek su to bili neki samsung telefoni). ali na lumiji ne uspevam da prebacim nista sa, i na telefon, koristeci nfc.

poslato sa pejdžera

Juče bio pun krivak apdejta sistemskih aplikacija.
Vratili mi se čovečuljci :D (u nekom proizvoljnom i nasumičnom trenutku nakon apdejta)...

Sent from mTalk By Lumia 650 LTE

Pa otkud znam. U glavnom, People, Phone, Camera, Word, Outlook, Calendar... apdejtovane

Poslednja izmena:
Pa otkud znam. U glavnom, People, Phone, Camera, Word, Outlook, Calendar... apdejtovane

Ja sam primetio jedan cudan bug, e sad mozda i nije ali svakako je cudno :D

Kada menjam ono skaliranje sa stock 400% na recimo 350% (tako je bar kod lumie 950) posle restarta uvek na Storeu imam azuriranje za 10ak aplikacija :D

Vidiš, dobro si primetio.
I ja sam juče drndao skaliranje!

Vidiš, dobro si primetio.
I ja sam juče drndao skaliranje!

Nzn , meni je ono na stock 400% nepodnsoljivo i krupno za 2K ekran ... uzas!
350% je opet sitno, majku mu :D da ima 375% to bi bilo idealno :)

Mozda mi se cini ali na 400% radi nekako tecnije, valjda je zbog skaliranja ...
300% bolesno [emoji33]

dsyBjSr.jpg

Verujem da je 300 i 350 super na 950 xlu.

Poslednja izmena:
Probao sam tek sad Skype preview , integrisao SMS, dobar je skroz. Jedina zamerka što je za koji sekund-dva sporiji kod prvog otvaranja od SMS aplikacije. Ali zato ima neke stvari koji app SMS nema.

Sent from mTalk

Ovo je meni vrh a to nema skype, ovaj social bar ;)

ZlgdEpF.jpg

Kada menjam ono skaliranje sa stock 400% na recimo 350% (tako je bar kod lumie 950) posle restarta uvek na Storeu imam azuriranje za 10ak aplikacija :D

Evo upravo sam povećao sa 300 na 350 i imam ažuriranje za 30 aplikacija!

Meni opet nije jasno drugo... Naime, ažuriranja stižu prvo na L550, pa na obe 650, a tek nakon nedelju dana na 950. Sve su na istom nalogu, regionu...
Eto, aplikacija fotografija još nije stigla na 950, i nema je kad proverim update...

Meni opet nije jasno drugo... Naime, ažuriranja stižu prvo na L550, pa na obe 650, a tek nakon nedelju dana na 950. Sve su na istom nalogu, regionu...
Eto, aplikacija fotografija još nije stigla na 950, i nema je kad proverim update...
Ni kod mene nema , a na insajderu sam plus. Ocigledno da mogu pustati u talasima, tj cak i po modelima

Da se prijavis u MS za otkrivanje bagova :D

Radi ovo i na L640xl

Sent from mTalk Lumia 640XL

Vrh Dno