Šta je novo?

Windows (phone) 10

Za odredjene ucesnike > TEMa je Windwos 10, ne Android.
Ako ste zaljubljeni u navedeni, nema potrebe da pljujete po windowsu, necete ubrazti svoj android time.
KO sledeci pokrene flame i oftopic dobice zasluzene poene, pa nek kuka do sutra, samo cu ga upititi na ovaj post.

Meni YT ucitava normalno, ali evo kad predjem u private radi Google. Nemam taj problem uvek ali od 10 puta, sigurno 7-8 puta nece da uradi pretragu, i cak ako kucam google.com ne ucita stranicu.

Ajd malo konstruktivan razgovor. :D
Imam problem poslednjih par dana da u Edge nece da mi ucita Google, ili da ako ukucam u adress bar pojam za pretragu, ne moze da ucita stranicu. Prvo nije htelo samo ako je na wifi, a sada nece ni preko cellular data. Sa drugim pretrazivacima nemam problem, a Google mi je postavljen kao default search engine. Jel imao neko slicnih problema?

Imam isti problem na računaru koji je na insajderu , telefon je takođe pravio probleme ali sam isti morao igrom slučaja da vraćam na oficijelnu verziju pa sad radi kako treba. Jedan od problema je bio i taj sa google pretragom. Bio sam na insajderu od početka pre izbacivanja bilo kakve oficijelne verzije i poneki od bildova je i pravio probleme ali za ključne stvari kao što je na primer potrošnja baterije bi brzo stizale ispravke. Sad sam posle evo godinu i više na oficijelnoj verziji i mogu da kažem da radi i izgleda odlično i neću se vraćati na insajder.

Poslednja izmena:
@rotkod
To je to, nema tu neke filozofije.
Realno, w10 je nebo i zemlja sad i kad je izašao. Radi to OK. Ja se ne sećam kad sam imao neki problem, reset na 640.
Jedino me ranije iritiralo na viberu sto je sporo učitavao nove poruke, ali sad je to ispravljeno.

Sent from mTalk

Jel ima nekom da je prosao 693 apdejt a da je aktivirao led notifikaciju pre toga?

Sent from Lumia 735

Za odredjene ucesnike > TEMa je Windwos 10, ne Android.
Ako ste zaljubljeni u navedeni, nema potrebe da pljujete po windowsu, necete ubrazti svoj android time.
KO sledeci pokrene flame i oftopic dobice zasluzene poene, pa nek kuka do sutra, samo cu ga upititi na ovaj post.

Ooo jeee, i bilo je krajnje vreme! Ovo je od pocetka trebala da bude tema gde ce korisnici WP 10 uredjaja da razmenjuju iskustva i probleme (kao i resenja) na istim. Pogledajte na sta se to svelo u medjuvremenu.

Za divno čudo, ovo je prva nagodranja koja je kod mene prošla iz prve. Užanso dugo traje ceo postupak. Ne vidim nikakve bitne promene.

Za divno čudo, ovo je prva nagodranja koja je kod mene prošla iz prve. Užanso dugo traje ceo postupak. Ne vidim nikakve bitne promene.
Nista nisu radili konkretno na sistemu. Samo neki sitni bugfixes i to je to.

Kako mislis ''iz prve''?
Postupak ume da potraje, samo treba ostaviti telefon sa 60%+ baterije i cekati, vise puta ce se sam restartovati i sl.

Kako mislis ''iz prve''?
Postupak ume da potraje, samo treba ostaviti telefon sa 60%+ baterije i cekati, vise puta ce se sam restartovati i sl.

Nema vise puta JEDNOM !!!

Skine update, raspakuje ga, oslobodi prostor, instalira novu verziju OS-a i automatski se restartuje ako je tako podeseno, u suprotnom trazice od korisnika da zada vreme ili da licno restartuje i to je to...

Kod mene na L640 XL DS je sve odradio za 30-tak minuta...

Verujem da je na boljim uredjajima potrebno vreme za nadogradnju krace...

Neko je pomenuo LED notifikaciju za WP?!?!?
Da li sam nešto propustio za moju L735 što se LED notifikacije tiče???

Nema vise puta JEDNOM !!!

Skine update, raspakuje ga, oslobodi prostor, instalira novu verziju OS-a i automatski se restartuje ako je tako podeseno, u suprotnom trazice od korisnika da zada vreme ili da licno restartuje i to je to...

Kod mene na L640 XL DS je sve odradio za 30-tak minuta...

Verujem da je na boljim uredjajima potrebno vreme za nadogradnju krace...

Pobrkao je sa situacijom kada se W10 instalira na PC-u ... misli da je isto i na telefonu..

Kakvi likovi sunce ti :d

Kad se radi apdejt L550 telefon ostavim sa strane da se ne bih smarao i gubio vreme, povremeno bacim pogled i smeo bih da se kladim da se restartuje vise puta. Ako ne to onda se displej random pali i gasi ali svakako ceo postupak traje toliko dugo da mi ne pada na pamet da sedim, gledam u fon i cekam :)

Nismo mi likovi nego ti hsv pricas napamet , iz nekih tvojih razloga da valjda bude drama jos veca ili sta vec ...

@ dex

Da li si realan?

Pogledaj sta je napisao Ivan I:

Cudi se da je apdejt prosao ''iz prve'' a onda pogledaj sta sam ja napisao - da se cudim sto se on cudi :d da je apdejt prosao iz prve. Zanimalo me sta to on podrazumeva kad je napisao ''iz prve''.

Apdejtovanje dugo traje i ko je ''nov'' korisnik i nestrpljiv moze da se zayebe i da mu se ucini da je fon ''mrtav'', da pocne da vadi bateriju i slicno.

Samo sam napisao da postupak ume da potraje i da mi se cini da se fon vise puta restartuje za tih 20+ min, koliko vec.

E sad to sto je vas nekoliko ovde u konstantnoj paranoji da neko ''napada'' MS i Lumie.. to je posebna prica :)

@ evo ga i enemoon, 1 min nije prosao, covece kao da su ti instalirali nekakav alarm :d

Weasel, ako ti sad nije jasno sta se ovde desava onda.. neverovatne stvari. Bukvalno im se aktivira neki ''odbrambeni mehanizam'' i na najobicnije postove i polemike, uzas.

Poslednja izmena:
Ljudi su ti rekli da se ne restartuje vise puta,sto padas odmah u vatru,valjda mozes i ti da pogresis,nista strasno?

Ja i dalje mislim da se restartuje vise puta jer, kao sto rekoh, samo povremeno bacim pogled na telefon, cisto da vidim da li ceo proces ''tece''. A cesto vidjam MS logo i taj neki kao boot trip pa se onda displej ugasi itd.

I da se restartuje vise puta ne znam zasto bi to bio problem? Je l' smak sveta i da se restartuje pobogu? Je l' mora odmah da se ''brani'' sa velikim slovima i !!!!!!? :d Zato kazem, kakvi likovi sunce ti :)

I dalje me zanima to sto je Ivan I napisao - sta znaci ''prva nadogradnja koja je prosla iz prve'', to nisam razumeo i to me jedino zanimalo kada sam otkucao onaj post.

Poslednja izmena:
Nexus se 2,3 puta restartuje kada radi ota updejt

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

e hsv misliti i srat - i nije isto :) sledeci x se uveri sta i kako, mozemo i mi tako reci tebi da postoji i zvanicna YT app za W10M i posle da kazemo pa mislili smo da je od Googla...

@fkloznica slazem se ali nije tema nexus , i nije tacno da se w10m telefon restartuje vise x ... ako pokaze ponovo win logo u roku od sekunde to nije restart ... mada nekome je to mozda restart :eyebrows:

Poslednja izmena:
Brate, clanove porodice tako ne bi branio, ovo nije realno :)

I da sam pogresio, a verovatno jesam jer ne gledam u fon dok to odradjuje (ne secam se uopste da sam detaljno pratio to na bilo kom tel), ne vidim sta je tako strasno a jos post nije imao nikakvu negativnu konotaciju vec se i dalje cudim sta znaci to sto je napisao Ivan I ''prvi put iz prve odradjen apdejt'', ne znam sta mu to uopste znaci

Poslednja izmena:
Brate, clanove porodice tako ne bi branio, ovo nije realno :)

I da sam pogresio, a verovatno jesam jer ne gledam u fon dok to odradjuje, ne vidim sta je tako strasno a jos post nije imao nikakvu negativnu konotaciju vec se i dalje cudim sta znaci to sto je napisao Ivan I ''prvi put iz prve odradjen apdejt'', ne znam sta mu to uopste znaci
Nisi pazljivo pratio,on je kupio l735 kao drugi fon,kaze da je naseo na price nekih da im taj fon odlicno radi,imao je problem kad je sa 8.1 prebacivao na 10 ,nije bilo tastatute i sl,tu se malo mucio i to mu je trajalo.Nije zadovoljan radom telefona a ne znam ni sta je ocekivao ,ipak je to stariji model a ne verujem ni da mnogo kosta.

Znam da je kupio 735 i video sam na sta se zali, to je nebitno u ovom slucaju.

Samo me zanima sta znaci da je apdejtovanje prvi put proslo ''iz prve'' ali cu to ocigledno morati da saznam preko pp jer ovde preti d'izbije rat :)

Ajde bre ljudi, weasel je smirio situaciju, ne moramo da nastavljamo, posebno ne sada kada nema apsolutno nikakvog razloga za flejm.

Ne secam se kako je pre bilo hsv, ali sada se ne restartuje prilikom update-a. Znam zato sto sam imao 2-3 razlicita updatea u 2 nedelje i bas sam pratio proces (lumia 650).
Nego ljudi sta se palite ***. Vidim ja i da hsv ume da pretera, ali kao sto i on sam rece, neki kao da imaju alarm na njegove postove u ovoj temi, pa ma kakvi ti postovi bili ti ljudi onda zapocinju kavgu. Onaj se jos i dere "JEDNOM!!!!!"... svasta. Sto bi rekao jedan poznati clan smiritese! Uzivajte u novom updejtu Vibera

Pa lepo kao sto meni nece sad da prodje 693 znaci da nije prosao iz prve...

@neogeo vrati koju stranu u nazad i pronadji youtube link koji je postavio jerry.drake za aktivaciju led notifikacije ako vec nisi radi super na 735-730.

Nazad
Vrh Dno