Najjače što na konkretno pitanje o aplikaciji niko nije odgovorio, ali kad treba da se napišu besmisleni i netačni hvalospevi MSu i WPu odma ista ekipa piše [emoji23] .
Ja ne razumem sta je on hteo ,ja imam tv vodic i lepo prikazuje program i za naredne dane ,i plus moze da se podesi i podsetnik.Nikakva provokacija, samo mi nije jasno da niko ne zna za aplikaciju.
I ako nema aplikacija za to, šta to onda toliko dobro radi na WPu, sms i pozivi?
Pa jel si restartivao tel kad ti izbacio tu poruku ? I meni se to desilo jednom al posle restarta proradilo.Користим Л640 дс. Имао сам проблем са вајерлесом, престао да ради. Нешто сам чачкао, вадио картице и враћао у телефон, и у једном моменту престане да ради. Кад пробам да укључим вајерлес, избаци ми поруку да не може сада да то учини, и да пробам касније, а ако не упали да га рестартујем па да пробам. И, ништа, пошто имам мобилни нет на обе картице, трпео сам га три дана, а затим му звекнуо фабрички ресет, и сада све ради. Постоји још онај баг са имеником, ал ме нешто и не погађа јер ми се испољава само кад ме зову родитељи са фиксног телефона. Остало ми је ок. Истовремено користим и Ј5 (2015), и не бих ниједном дао предност. Оба ме, понекад, изнервирају и то је то.
ЛумиЈа 640ДС
Ti stvarno ne umes da prestanes ,ne moras provocirati jer i sam znas da telefoni rade i to odlicno a mi nismo deca pa da ne znamo sta je dobro a sta ne.Znas li zasto me je desetak ljudi poslusalo i preslo na win p?Zato jer sam uspesan u poslu pa ljudi koji nesto ne znaju,poslusaju moj savet jer su svesni da im necu dati pogresan.Nikakva provokacija, samo mi nije jasno da niko ne zna za aplikaciju.
I ako nema aplikacija za to, šta to onda toliko dobro radi na WPu, sms i pozivi?
Pa jel si restartivao tel kad ti izbacio tu poruku ? I meni se to desilo jednom al posle restarta proradilo.
Sent from mTalk
Ja ne lazem,zar to ti ne radis kad kazes da se win p samo mogu koristiti sa sms i pozive???Ok, prestajem ja, pošto kad treba nešto konkretno napisati odgovora bez, a kad treba pisati hvalospeve i lažne botovske postove tu si prvi.
Ok, prestajem ja, pošto kad treba nešto konkretno napisati odgovora bez, a kad treba pisati hvalospeve i lažne botovske postove tu si prvi.
U principu da, opet zavisi koliko bi morao doplatiti...
Da ne otvaram temu za jedno pitanje,jel se isplati prelaziti sa L735 na L930? Bitna mi je kamera i baterija.
Za tebe je L950/XL![]()
Pa ne moras XL, ''obicna'' 950-ica je jos jeftinija. Bolje je i da sacekas malo i skupis kes nego da ti smeta baterija na L930 a i uopste je 950 dosta bolja a samo malo skuplja (mislim na cene iz oglasa, oko 300e je nova 950 a L930 oko 230-240e).
260e nova? Pa to je ''kradja'' za te pare![]()
Mislim znam kako to ide, neko pita za fon do 200e pa preporuke na kraju odu do 500e :d ali u ovom slucaju kupovina nove L930 prosto nema smisla pored L950 a da ne pricam o L650 koja u proseku kosta oko 200e a u nekim prodavnicama cak 240e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari