Šta je novo?

Windows (phone) 10

YnMPZlm.jpg

To je pravi fanboy :D

Sent from mTalk

Najjače što na konkretno pitanje o aplikaciji niko nije odgovorio, ali kad treba da se napišu besmisleni i netačni hvalospevi MSu i WPu odma ista ekipa piše [emoji23] .

Vidiš, tvoje forsiranje da se odgovori na pitanje člana je prepoznato kao čista provokacija.

Niko ovde na ovom forumu nije dužan da zna odgovore na sva pitanja koja se postavljaju?
Pitanje za tebe @cvoruga , dal i u drugim temama na ovom forumu postoje pitanja bez odgovora?

Slično je i skoro pitao jedan član za konekciju WM sa TVom. Nije bilo neko vreme odgovora i odmah se javio jedan sličan tebi da provocira, ali već sutradan, ako se ne varam, članu je dat odgovor i čovek je rešio problem.

Dal ima TV vodiča ili ne za WP, pogotovo za srpske televizije, nije obavezno štivo u školama, nit je svačija sfera interesovanja.

Ne vise svi ovde 24/7 .

Sent from mTalk

Nikakva provokacija, samo mi nije jasno da niko ne zna za aplikaciju.
I ako nema aplikacija za to, šta to onda toliko dobro radi na WPu, sms i pozivi?

Користим Л640 дс. Имао сам проблем са вајерлесом, престао да ради. Нешто сам чачкао, вадио картице и враћао у телефон, и у једном моменту престане да ради. Кад пробам да укључим вајерлес, избаци ми поруку да не може сада да то учини, и да пробам касније, а ако не упали да га рестартујем па да пробам. И, ништа, пошто имам мобилни нет на обе картице, трпео сам га три дана, а затим му звекнуо фабрички ресет, и сада све ради. Постоји још онај баг са имеником, ал ме нешто и не погађа јер ми се испољава само кад ме зову родитељи са фиксног телефона. Остало ми је ок. Истовремено користим и Ј5 (2015), и не бих ниједном дао предност. Оба ме, понекад, изнервирају и то је то.
ЛумиЈа 640ДС

I ako nema aplikacija za to, šta to onda toliko dobro radi na WPu, sms i pozivi?
Ja ne razumem sta je on hteo ,ja imam tv vodic i lepo prikazuje program i za naredne dane ,i plus moze da se podesi i podsetnik.

Sent from mTalk

Користим Л640 дс. Имао сам проблем са вајерлесом, престао да ради. Нешто сам чачкао, вадио картице и враћао у телефон, и у једном моменту престане да ради. Кад пробам да укључим вајерлес, избаци ми поруку да не може сада да то учини, и да пробам касније, а ако не упали да га рестартујем па да пробам. И, ништа, пошто имам мобилни нет на обе картице, трпео сам га три дана, а затим му звекнуо фабрички ресет, и сада све ради. Постоји још онај баг са имеником, ал ме нешто и не погађа јер ми се испољава само кад ме зову родитељи са фиксног телефона. Остало ми је ок. Истовремено користим и Ј5 (2015), и не бих ниједном дао предност. Оба ме, понекад, изнервирају и то је то.
ЛумиЈа 640ДС
Pa jel si restartivao tel kad ti izbacio tu poruku ? I meni se to desilo jednom al posle restarta proradilo.

Sent from mTalk

Zanima i mrne, pratim neke emisije na tvu i znam da je to bila dobra app.

Branko pobedio [emoji23] [emoji23] [emoji23] .

Ti stvarno ne umes da prestanes ,ne moras provocirati jer i sam znas da telefoni rade i to odlicno a mi nismo deca pa da ne znamo sta je dobro a sta ne.Znas li zasto me je desetak ljudi poslusalo i preslo na win p?Zato jer sam uspesan u poslu pa ljudi koji nesto ne znaju,poslusaju moj savet jer su svesni da im necu dati pogresan.

Pa jel si restartivao tel kad ti izbacio tu poruku ? I meni se to desilo jednom al posle restarta proradilo.

Sent from mTalk

Јесам, неколико пута, у нади да ће прорадити, али није. Морао је ресет да падне.

Ok, prestajem ja, pošto kad treba nešto konkretno napisati odgovora bez, a kad treba pisati hvalospeve i lažne botovske postove tu si prvi.

Ok, prestajem ja, pošto kad treba nešto konkretno napisati odgovora bez, a kad treba pisati hvalospeve i lažne botovske postove tu si prvi.
Ja ne lazem,zar to ti ne radis kad kazes da se win p samo mogu koristiti sa sms i pozive???
Molim te,bez vredjanja,nema potrebe.

Ja ne znam šta na svetu nije bagovito? :)
Da li bi postojali forumi tj. koji će qrac "moj aparat no problemo" milion postova? Ko zna,
čudan hvalisav smo narod? ;)
Moje vidjenje stvari, sve i jedan smo tu jer imamo "problema", ne vezano jel baguje ili nešto fali i na kom OS, aparatu. Plus posle izvesnog vremena, svaka promena je "upgrade" ima veće, čvršće, ups to nije taj forum ? :D
Neki, taj sam, zabavno mi da se cimam oko toga.
Onomad s simbian, pa se pojavio "zeleni limenko" novo, zanimljivo, istraživao, romovi, rootavanje, izgustirao.
Prešao tj otvorio "prozor", dokle će biti otvoren, videćemo? ;)

Sent from my W10M

Kad smo kod bagova, nikad necu zaboraviti kad sam Iphone azurirao na Ios 7, brate moj,baterija bukvalno 5h. Gledam kako procenti opadaju. Evo sad, Iphone 7 i Ios10, ne stize Sms. Mislim da je bezpremetno da raspravljamo na taj nacin. Neka koristi svako sta zeli.

Elem, savetujem svima ko jos nije kupio, da kupi 4castr aplikaciju. Nesto najbolje za vremensku prognozu. Javljanje o nepogodama, kisi, vetru, magli u realnom vremenu. Nema lockscreen funkcijuali ima lockscreen widget dole, pa pokazuje takodje temperaturu. Ima Try opciju, ja sam je kupio jer je fenomenalna. Telefon mi je namesten na Engleski i podrucje USA, zbog Cortane. Kada ocu da kupim app, prebacim na Srbiju, nemam porez, i naplate mi u dinarima :). Takodje preporucujem Mytube, mozete pustiti samo pesmu bez videa i radi u pozadini.

Poslednja izmena:

Treba krenuti od sebe pa onda zahtevaj to isto od drugih, uskačem u sred priče pa nisam u toku o čemu se radi ali kontam da ti neko nije odgovorio na konkretno pitanje ali to nije razlog za uvrede jer time izazivaš kontra reakciju. Obzirom da se u sve razumeš i da si odlično informisan sigurno znaš i neki odličan savet.

Soilent Green is People

Poslednja izmena:
Jedno pitanje ili dva :)

1. Da li je neko probao W10 na Lumia 625 telefonu i da li je bio zadovoljan radom?
2. Da li su FB aplikacija i internet browser nešto bolji nego na WP8.1?

Znam, možda sam pogrešio temu, mislio sam na prewiev verziju.

Probali neki, lepo izgledalo, ali prosto nije to to na 512mb rama. Ima tema o tome.

Da ne otvaram temu za jedno pitanje,jel se isplati prelaziti sa L735 na L930? Bitna mi je kamera i baterija.

U principu da, opet zavisi koliko bi morao doplatiti...

Kamera na 930 je odlicna, baterija bas i ne.

Pa ne moras XL, ''obicna'' 950-ica je jos jeftinija. Bolje je i da sacekas malo i skupis kes nego da ti smeta baterija na L930 a i uopste je 950 dosta bolja a samo malo skuplja (mislim na cene iz oglasa, oko 300e je nova 950 a L930 oko 230-240e).

Poslednja izmena:
Pa ne moras XL, ''obicna'' 950-ica je jos jeftinija. Bolje je i da sacekas malo i skupis kes nego da ti smeta baterija na L930 a i uopste je 950 dosta bolja a samo malo skuplja (mislim na cene iz oglasa, oko 300e je nova 950 a L930 oko 230-240e).

To ce mi i biti pametnije, ima iz EU 260e.

260e nova? Pa to je ''kradja'' za te pare :)

Mislim znam kako to ide, neko pita za fon do 200e pa preporuke na kraju odu do 500e :d ali u ovom slucaju kupovina nove L930 prosto nema smisla pored L950 a da ne pricam o L650 koja u proseku kosta oko 200e a u nekim prodavnicama cak 240e.

260e nova? Pa to je ''kradja'' za te pare :)

Mislim znam kako to ide, neko pita za fon do 200e pa preporuke na kraju odu do 500e :d ali u ovom slucaju kupovina nove L930 prosto nema smisla pored L950 a da ne pricam o L650 koja u proseku kosta oko 200e a u nekim prodavnicama cak 240e.

Covek koji mi prodao 650 jula(oko130e) za suprugu,sad ima cenu od 115e vise nikad ne kupujem ovde tel to jest u radnji(20hiljada).

Nazad
Vrh Dno