Znači ni dalje nije ispravljen problem sa mešanjem brojeva... Videćemo dalje da li je uopšte išta popravljeno.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Pa el ti veruješ meni ili 😀 ?Znači ni dalje nije ispravljen problem sa mešanjem brojeva... Videćemo dalje da li je uopšte išta popravljeno.
Probaj sa onom aplikacijom stop music .Jel moze nekako kod Groove Music-a da se skloni naziv zadnje numere i omot albuma sa live plocice ?
Probaj sa onom aplikacijom stop music .
Sent from mTalk
Kako ne radi ,pa samo prodjes prstom s desna na levu stranu isto kao i na mail .
Al sta ja da radim sa ovim alarmom nije mi jasno ...
Sent from mTalk
Imas bre undo opciju ako se slucajno zahebes 🙂Tako ne mogu da se brišu poruke, nego teme ( skup poruka koje si razmenio sa jednom osobom ), što čak može da dovede do problema jer slučajno možeš da obrišeš celu konverzaciju sa nekim i da se posle pitaš gde nestadoše sve poruke sa Žikom ( osim ako ne koristiš telefon za švaleraciju pa želiš brzo da se otarasiš cele teme sa "Perom vodoinstalaterom" 🙂
Ista priča. Sad probao. Tako nešto piše žutim slovima.Jel nekom ne radi mobile hotspot?
Ukljucim cellular data i hocu dalje da ga prosledim ka racunaru, probam da ukljucim mobile hotspot i nece da se ukljuci.
Ispise da nisam prikacen na net.
Poslednji update 67.
Sent from mTalk
Cuje se tiho ali se postepeno pojacava.
Sent from mTalk

I meni sinoć baterija opala sa 98% u 12 na 82% u pola 7 jutros... Mada mi se inače to nije dešavalo. S tim da mi nekako deluje da ovo nije problem sa pražnjenjem baterije, nego da je pre vremena pokazao da ima 100% dok se punio, a onda više ne može da puni bateriju dalje. I moguće da mi se ovo dešava kad ga stavim na punjenje kad je na oko 10% i kad koristim telefon dosta dok je on na punjaču. Možda i grešim. No ovo sigurno nije slučaj kod drugara odavde koji je rekao da se probudio, i baterija pala na 4%. 😛
Ma raspad sistema, treba da ugase WP a ne da lažu i obećavaju a ne ispune ništa, bagovi stari ostali a novi došli,
očigledno ne umeju da naprave OS i ćao.
Ajde sad dežurni advokati MSa počnite odbranu za danas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari