Znači ni dalje nije ispravljen problem sa mešanjem brojeva... Videćemo dalje da li je uopšte išta popravljeno.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Pa el ti veruješ meni iliZnači ni dalje nije ispravljen problem sa mešanjem brojeva... Videćemo dalje da li je uopšte išta popravljeno.
Probaj sa onom aplikacijom stop music .Jel moze nekako kod Groove Music-a da se skloni naziv zadnje numere i omot albuma sa live plocice ?
Probaj sa onom aplikacijom stop music .
Sent from mTalk
Kako ne radi ,pa samo prodjes prstom s desna na levu stranu isto kao i na mail .
Al sta ja da radim sa ovim alarmom nije mi jasno ...
Sent from mTalk
Imas bre undo opciju ako se slucajno zahebesTako ne mogu da se brišu poruke, nego teme ( skup poruka koje si razmenio sa jednom osobom ), što čak može da dovede do problema jer slučajno možeš da obrišeš celu konverzaciju sa nekim i da se posle pitaš gde nestadoše sve poruke sa Žikom ( osim ako ne koristiš telefon za švaleraciju pa želiš brzo da se otarasiš cele teme sa "Perom vodoinstalaterom"![]()
Ista priča. Sad probao. Tako nešto piše žutim slovima.Jel nekom ne radi mobile hotspot?
Ukljucim cellular data i hocu dalje da ga prosledim ka racunaru, probam da ukljucim mobile hotspot i nece da se ukljuci.
Ispise da nisam prikacen na net.
Poslednji update 67.
Sent from mTalk
Cuje se tiho ali se postepeno pojacava.
Sent from mTalk
I meni sinoć baterija opala sa 98% u 12 na 82% u pola 7 jutros... Mada mi se inače to nije dešavalo. S tim da mi nekako deluje da ovo nije problem sa pražnjenjem baterije, nego da je pre vremena pokazao da ima 100% dok se punio, a onda više ne može da puni bateriju dalje. I moguće da mi se ovo dešava kad ga stavim na punjenje kad je na oko 10% i kad koristim telefon dosta dok je on na punjaču. Možda i grešim. No ovo sigurno nije slučaj kod drugara odavde koji je rekao da se probudio, i baterija pala na 4%.![]()
Ma raspad sistema, treba da ugase WP a ne da lažu i obećavaju a ne ispune ništa, bagovi stari ostali a novi došli,
očigledno ne umeju da naprave OS i ćao.
Ajde sad dežurni advokati MSa počnite odbranu za danas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari