Šta je novo?

Windows (phone) 10

Gari, pa ti ne braniš MS samo ovde, nego i širom interneta :D .

Šta im trebaju ovakve ******štine, objave datum pa onda pomere pa objave drugi datum pa onda soon,
neozbiljni ispadaju, ne znaju ni sami šta rade, ćuti i radi i izbaci kad završiš sve.

Čitao sam Garijev post ne radi se o tome da brani MS nego pokušaj da budeš argumentovano tačan.

Nije problem da pomere datum koliko god bude bilo potrebno verovatno ne duže od nedelju dana, ali bi zamerio da objave neki apdejt i da mi sjebu telefon e onda bih ja imao veći problem da shvatim njihovu ozbiljnost.

TosaMS šala, šta ti nije jasno, i ne budi advokat, nisam tebe spomenuo nigde.

TosaMS šala, šta ti nije jasno, i ne budi advokat, nisam tebe spomenuo nigde.

Nisam advokat to sam ja onako usput prokomentarisao tvoj post u vezi Garija (porčitao sam taj link koji je postavio) ali jesam kometarisao tvoju opasku u vezi sa MS i njihovom neozbiljnošću a tiče se apdejta. Što te pogađaju moji komentari? I ja se šalim :)

Ne pogađa me ništa, smešno mi je što Branite MS.
Sve kul, gde su mladi tu je i šala.

Da, ni ja ih ne branim, samo smo rekli da je bolje i ovako nego da neko ima nekih problema ma telefonu, a nije nikom baš toliko bitno da izađe nadogradnja odmah. :) Ko je nestrpljiv, on može na insajder, a na insajderu sistem svakako dobro radi.

Ja bih se razočarao da izbace neki apdejt i telefon počne da baguje, svaki put kada ide neki apdejt ko neki strah da uđe u mene da li će se nešto zeznuti to mi je ostalo još od androida :) mada verujem da za tako nešto nema razloga ali ko se jednom opeče i u ladnu supu duva :D

Hehe, ovo sa supom ti je dobro. :)

Ja bih se razočarao da izbace neki apdejt i telefon počne da baguje, svaki put kada ide neki apdejt ko neki strah da uđe u mene da li će se nešto zeznuti to mi je ostalo još od androida :) mada verujem da za tako nešto nema razloga ali ko se jednom opeče i u ladnu supu duva :D
Nema potrebe da se plasis,ipak je to Microsoft ,oni sebi ne dozvoljavaju takve propuste.

Nista gori od androida...
Nemoj, molim te... Cela planeta kapira da se Microsoft bruka sa sistemom samo ih ti nešto braniš... Šta Android, koji Android? Ne da je gori nego je poluupotrebljiv... Kao da te plaćaju bre. Ok, tebi odgovara, nema frke ali tako paušalno i bez argumenata jednog hvaliti a drugog pljuvati je bez veze.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nemoj, molim te... Cela planeta kapira da se Microsoft bruka sa sistemom samo ih ti nešto braniš... Šta Android, koji Android? Ne da je gori nego je poluupotrebljiv... Kao da te plaćaju bre. Ok, tebi odgovara, nema frke ali tako paušalno i bez argumenata jednog hvaliti a drugog pljuvati je bez veze.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ja jutros procitah da su im deonice na istorijski visokoj ceni ,to valjda i govori o njihovom "losem poslovanju",valjda ih zbog toga i mrze,sta drugo?

Ne kapiram u čemu je problem i što padate u frku kada svi znaju da je windows bolji OS od androida jer da nije tako i na kompjuterima bio bio android :) :D :p

Tačno jeste da je android bio i ostao najzastupljenij u svetu smartfona ali ja ne vidim razlog zašto bi to i dalje bio ako možda postoje bolja rešenja. Da li je iko mogao da pretpostavi da će Nokia propasti!? Utakmica je u toku sve je moguće. Ja ne bih otpisivao ni jedan OS ali za sada čini mi se da je MS ipak stabilniji u odnosu na android.

Poslednja izmena:
Za neki takav sud bismo morali da koristimo po jedan W10M i Androd uporedo, i to više meseci. I to iz istog cenovnog ranga i najpribližnijih mogućih specifikacija. Samo tada bismo znali koji je bolji i u kojim segmentima. Ja sam mišljenja da su novije verzije Androida odlične - ali samo na (naj)skupljim modelima i samo po nekoliko meseci - posle toga ide zaglupljivanje. A W10M u početku ništa nije valjao, da se ne lažemo. Oni prvi bildovi koje na kojima sam bio kad sam u aprilu prešao sa Denina, bili su totalno razočarenje. Danas je situacija neuporedivo bolja, telefon mi radi manje-više kao i na Denimu, ali i dalje smatram da to mora biti brže, a ne samo dugotrajno dosledno.

Uhhh, raspisah se, ne zamerite, nisam odavno. ;)

Sory for the long post, here's your potato. :D

Za neki takav sud bismo morali da koristimo po jedan W10M i Androd uporedo, i to više meseci. I to iz istog cenovnog ranga i najpribližnijih mogućih specifikacija. Samo tada bismo znali koji je bolji i u kojim segmentima. Ja sam mišljenja da su novije verzije Androida odlične - ali samo na (naj)skupljim modelima i samo po nekoliko meseci - posle toga ide zaglupljivanje. A W10M u početku ništa nije valjao, da se ne lažemo. Oni prvi bildovi koje na kojima sam bio kad sam u aprilu prešao sa Denina, bili su totalno razočarenje. Danas je situacija neuporedivo bolja, telefon mi radi manje-više kao i na Denimu, ali i dalje smatram da to mora biti brže, a ne samo dugotrajno dosledno.

Uhhh, raspisah se, ne zamerite, nisam odavno. ;)

Sory for the long post, here's your potato. :D
To je tačno, i čak ni samo korišćenje samo dva telefona iz istog cenovnog ranga nije dovoljno. Sve se tu svodi na naše mišljenje zasnovano na tome šta nam se sviđa i na našem iskustvu na premalom broju telefona. Ipak, neke osnovne crte oba sistema možemo lako uočiti, kao na primer to kako Android radi na telefonu sa manje RAM-a, a kako Windows, ili na primer koji telefoni pre počnu da brljaju pod da im treba hard reset.

E vala i ja to kažem valja u ove letnje dane uneti neku pozitivnu dinamiku :)

Ja zaboravio da isključim auto update i ovo čudo je opet sinoć skinulo onaj kancer .545. Jedino što sam mogao da uradim jeste da odložim instalaciju za nedelju dana...

Ja zaboravio da isključim auto update i ovo čudo je opet sinoć skinulo onaj kancer .545. Jedino što sam mogao da uradim jeste da odložim instalaciju za nedelju dana...

Trebalo bi uskoro da bude rs tako da se strpiš dok ne izađe novi apdejt.

^^ Ne znam baš da li da mu se radujem.

E, da, kad smo već malo počeli sa zezanjem... :) Bio kod babe sad pre koji dan, i došla i sestra od tetke. Ona više Android gotovi, ali uporedimo telefone šta se s čijim može, i ispostavi se da moj može više tih zanimljivih stvarčica - a u glavnom koje sad možemo od desetke. :) Ah, taj osećaj pobede. :-D Od toga svega što smo gledali, ja jedino nemam Pokemone, kao što znate duša me zbog toga boli. :p

Jeste da bi dosta toga i ona mogla kod sebe da namesti, ali to nisam pominjao. :p

Naravno, nije ona ni neko ko bi rutovao telefon, ili se zezao sa tako nečim, pa time sebi stavio noviji Android.

Bio sam na Release preview i pobego sam od njega kao djavo od krsta posle 5-6 sati. Isti problemi kao na .545

Nazad
Vrh Dno