Šta je novo?

Windows (phone) 10

Znam ja za nas na forumu te stvari ne predstavljaju problem, ali ipak to utiče dosta na korisnike i ostavlja utisak neozbiljnosti. ***, zašto je Apple tu gde jeste? ;)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Poslednja izmena:
Znam ja za nas na forumu te stvari ne predstavljaju problem, ali ipak to utiče dosta na korisnike i ostavlja utisak neozbiljnosti. ***, zašto je Apple tu gde jeste? ;)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Mozda, ali ipak mislim da sad nema tolikog iscekivanja Redstone-a kao kad smo cekali da se Windows 10 Mobile pojavi krajem prosle godine. :) Mada, koliko se secam, i Apple je imao proleme sa svojim azuriranjima, ni kod njih nisu uvek cvetale ruze. Vidjao sam na Mondu tekstove sa naslovom "ne skidajte naredno azuriranje za iOS, problem s tim i tim".

14393.67 insider

Sent from my A0001 using Tapatalk
Hvala, sad ga i ja skidam.

Ovo je bolje, čekaju da ga ispeglaju. To je trebalo od početka da rade, jer je 1511 loš i uništio je entuzijazam koji je postojao pre pojave.
Po meni je bolje da uopšte nije bilo Windows 10 telefona do sada niti zvaničnog upgrade-a.
Pa bi umesto kontrole štete, i vraćanja poverenja imali solidno lansiranje.

Tako je, ali i da nisu odmah toliko govorili o dolazećem Windows 10 Mobile, da ga ne čekamo ni previše. Mada ne znam koliko su tu uopšte i bile zaslužne informacije od Microsofta, bilo je tu dosta spekulacija... Možda bi bila neka zlatna sredina su davali insajderima Windows 10 Mobile sve vreme kao što i jesu, a u ovako neko doba da su objavili zvanično.

Sa druge strane, ovako je možda dobro ispalo što sad tiče aplikacija za Windows 10 Mobile... Sumnjam da bi ljudi pravili univerzalnu aplikaciju za sistem na insajderu jednako motivisani kao za zvanično objavljen sistem.

I ipak mislim da se većina nije mnogo opekla sa Windows 10 Mobile. Osim onih koji su kupili Windows 10 Mobile telefon u novembru očekujući gotov sistem (što je logično za očekivati, i ipak je Windows 10 za PC u avgustu i septembru 2015. bio u boljem stanju nego Windows 10 Mobile u decembru - možda ovde i grešim).

Poslednja izmena:
Ja sam za sada sa 950 i win10 prezadovoljan. Skoro sve sto mi treba osim par mana i aplikacija, ali Boze moj. Radi kao metak.

Evo ga i 10586.545 mobile koga zanima :)

Sent from my A0001 using Tapatalk

Da li je i na drugim telefonima osim 550, kad vrtite slike u galeriji, prvih pola sekunde/sekund prikaza je slika mutna, pa je onda tek izostri.. Pocelo je da me izludjuje. Mozda do SD kartice nemam pojma..

Da, i meni to biva. Isto su mi slike na kartici. Hmm, dobro, ne biva, nego je tako stalno izgleda. :)

Obavezno ga instalirajte, Lumia 820, osetno ubrzanje telefona!

Cortana brljavi posle ovog .545. Kažem joj da pusti neku aplikaciju a ona pretražuje Bing. Sinoć je sve ok radilo.

Daj neki opis u temi za 950.
Duguješ nam to jer si nas popalio da nam završavaš 950 za 65€ :D .

Hahahaha, eto sta jedna pogresno formulisana recenica moze da napravi :). Jedina mana koja me nervira je nedostatak led-a notifikacije, ostalo je i vise nego odlicno za sada.

I sta nam je doneo ovaj .545 :D
Ne mogu da nadjem changelog

Sent from mTalk on Lumia 640

Verovatno je izmenjena brzina, ubacili u nižu i pun gas, jer na lumia 820 nije normalna brzinska razlika u odnosu na pre...

.545 update stigao i na PC simultano, kumulativne ispravke za nas koji smo još na 1511 (PC & Phone).

Neki modeli telefona valjda i neće moći na RS1 pa je ovo redovno održavanje.
Iako se uvek ima privid da sve brže radi posle update, na telefonu (735) jeste primetno. Na PCu baš i ne.

[YOUTUBE]K6B2WkAzsKc[/YOUTUBE]

Sasvim solidno... Brže izlazi... :D

Ne znam o kakvom ubrzanju u radu i pricate, to se bukvalno nije promenilo od prvobitne verzije koja je dosla sa telefonom..

Sent from mTalk

Ono što sam primetio da je sad bolje, kad pokrenem WA, viber, telegram i edge u isto vreme, šetanje između aplikacija je brže, skoro glatko, i odmah mogu da nastavim sa radom u istoj. A evo već 4 sata koristim navedene app i nije bilo baga , pucanja i restarta.
Ostalo nisam stigao da testiram.

Ne bi se složio, a nikako nisam stavio snimak da bi rekao da je brži od W8.1, navodim i tvrdim, da je zadnjim update-om, vidno brži odziv na svaku komandu. Inače ne govorim o tome, dok stvarno nisam siguran. ;)

Brzina pokretanja aplikacija je manje vise ista kod mene, ali je prebacivanje iz aplikacije u aplikaciju fluidnije.

Sent from mTalk on Lumia 640

Welp, ispada da nisam trebao da pipam ovaj update. Potrošnja je potpuno nenormalna, za
manje od dva sata pod lock screen-om ode 10% baterije.

+ gubi wireless konekciju sa ruterom non-stop. Kako da deinstaliram ovo đubre?

Nazad
Vrh Dno